31.03.2012, 22:00
|
|
Майстер
Адреса: Львів
|
в мене чоловічий характер і я цьому задоволена, оскільки розумію, що ми з хлопцем на рівні,він силою, а я твердістю характеру. Чоловічий характер - це не тільки бас, коротка стрижка і накази що робити. В мене наприклад приємний голос (так кажуть знайомі), довге волосся і перш ніж щось робити раджусь з хлопцем, але при тому на всі проблеми я не дивлюсь через призму емоцій, я себе не шкодую ніколи і не боюсь брати віжки стосунків в свої руки. На то і пара, щоб не один командував, а інший підкорявся, а те, що життя - це командна гра, яка складається з нього і неї.
|
|
|
04.04.2012, 06:47
|
|
Розписався не на жарт
|
Цитата:
Повідомлення від Bogema
в мене чоловічий характер і я цьому задоволена, оскільки розумію, що ми з хлопцем на рівні,він силою, а я твердістю характеру. Чоловічий характер - це не тільки бас, коротка стрижка і накази що робити. В мене наприклад приємний голос (так кажуть знайомі), довге волосся і перш ніж щось робити раджусь з хлопцем, але при тому на всі проблеми я не дивлюсь через призму емоцій, я себе не шкодую ніколи і не боюсь брати віжки стосунків в свої руки. На то і пара, щоб не один командував, а інший підкорявся, а те, що життя - це командна гра, яка складається з нього і неї.
|
Цілком підтримую, в сім"ї повинні двоє бути важливими, а нє хтось є все, а інший ніщо. Просто чоловіки більшість хочуть мати першість над жінкою, мовляв вони голова сім"ї. А я все кажу " чоловік- голова, але жінка- шия"
|
|
|
21.04.2012, 22:34
|
|
Розписався не на жарт
|
я цілком згідна!!!!!!!!!!!!!просто коли одна людина бере вибачте за слово іншу під ноги-це вже інша розмова!!!!!!! я також вважаю,що ми повинні прислухатись одне до другого, поважати і довіряти!лише тоді буде гармонія
|
|
|
31.08.2012, 19:53
|
|
Наш знайомий
|
Я тебе розумію!!! Твоя проблема криється не в самій ситуації, а в твоїй голівці, тому перестань про "це" думати, поводься природно і невимушено, не зациклюйся. Якщо не хочеш про невинність говорити з сильною статтю, то можна з гумором обійти цю тему - і будь-що-буде!!!!)))
|
|
|
05.09.2012, 14:29
|
|
Що я тут роблю?
|
Колись мене теж цікавило таке запитання!!ОЙ як цікавило!!!Особисто я втратила цьноту в 24 роки і то тільки тому, що була довготривала затримка у місячних! Відтоді минуло 6 років, партнерів у мене було декілька. І на сьогоднішній день я розумію, що я була більш цікавою для мужчин, коли була дівчиною, недоступною і незайманою. А так переважно всі зустрічі і знайомства зводяться до одного. Проте свого часу я сама навчилась вирішувати коли я хочу це робити і з ким захочу а не тоді коли хочуть вони)))Так що цьноту можна берегти огого скільки часу, якщо звичайно дозволяє здоровя!
|
|
|
05.09.2012, 23:58
|
|
Розписався не на жарт
|
а яка реакція була в чоловіка-тому що мені здається, що далеко не всім це подобається,дехто навіть сміється ! деякі вважають ,що це взагалі просто не нормально
|
|
|
06.09.2012, 00:02
|
|
Розписався не на жарт
|
чесно, довгий період це для мене було чимось особливим,важливим і справді я відчувала певну гордість,але зараз це для мене тягар і просто неприємна таємниця,в мене появився страх заводити відносини,тому одна і не можу нічого з собою вдіяти
|
|
|
02.03.2014, 19:34
|
|
Один з нас
|
Аліно, чого ви соромитеся? Чи ви знаходитеся цілком під владою стереотипів? Взагалі, кому є діло до вашої незайманості? Це ваше тіло, ваша доля, і ви маєте повне право розпоряджатися нею так, як вам підказують ваші принципи.
|
|
|
02.03.2014, 19:46
|
|
Один з нас
|
У мене є подруга. Вона змалку була дуже скромною і серйозною. А її молодша сестра повна їй протилежність. Завжди ніби поспішала жити. Хлопці у неї були різні. А один з них, Артем, трапився ерудований, гарний і сповнений внутрішньої сили. Ставився до малої вертихвістки з повагою -- справжній джентльмен. Вона ж з нього кепкувала й називала ботаном. Зустрічалися вони два тижні, потім вона його покинула. А її сестра, моя подруга, була в той час за кордоном на стажуванні. Повернулася така ж проста й серйозна, але набагато впевненіша в собі. І от молодша сестра познайомила її зі своїм колишнім. За рік Артем з моєю подругою одружилися. На весіллі він сказав, що зустрів людину з такими самими поглядами на життя, як і в нього, -- і це щастя. Вони разом уже багато років.
|
|
|
02.03.2014, 19:48
|
|
Один з нас
|
P.S. До весілля обидвоє були незаймані. Їм на той час було по 27 років. Отаке-то.
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
HTML код Вимк.
|
|