04.12.2012, 08:46
|
|
Метр
|
Цитата:
Повідомлення від руда соня
А ще мене цікавить питання: хто як ставиться до ситуації, коли тебе силоміць обдаровують чимось дорогим, а ти не маєш змоги віддячити тим самим? Мене це сильно "напружує", а вас?
|
Та просто не заморочуватись цим. Якщо людина має гроші, і хоче зробити тобі приємне, то повір, вона ніколи не буде чекати такого ж дорогого подарунка від тебе. Особливо, наприклад знаючи, що тобі його зробити буде внапряг. А от ті, які зроблять дорогий подарунок аби виділитись, роблять його лише для того аби собою похизуватись, а про тебе взагалі не думають. То навіщо перейматися?
|
|
|
21.12.2012, 16:52
|
|
Зайшов, побачив, написав
Адреса: Київ
|
Мавка, я в шоці , і є ж у нас такі люди...
|
|
|
22.12.2012, 12:56
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Цитата:
Повідомлення від Христя
Мавка, я в шоці , і є ж у нас такі люди...
|
Ото ж, шок ще той був
|
|
|
08.05.2013, 10:57
|
|
Що я тут роблю?
|
У мене завжди виходять подарунки так як я їх замовляю в інтернеті.
Останній раз редагувалося Оксана; 09.05.2013 в 07:47.
|
|
|
05.07.2014, 21:43
|
|
Зайшов, побачив, написав
Адреса: Івано-Франківськ
|
Цитата:
Повідомлення від Емі
А я останнім часом взагалі не заморочуюсь з вибором подарунків. Спитаєте як? А дуже просто: купую у супермаркетах або торгових центрах сертифікати на 100, 200, 500 грн. І дарую рідним, друзям чи колегам. Людина сама собі купить, щось на ті гроші. Та і виглядає сертифікат як подарунок, тобто, краще, ніж просто гроші у конверті. Як на мене це простіше, ніж подарувати те, що людина вже має, або не вгадати з подарунком, або ж як ви, пишете отримати свій подарунок потім назад. А так і мені клопоту менше і та людина, якщо потім схоче передарувати сертифікат не буде виглядати ніяково.
|
Ну не знаю.... може комусь це і подобається.... Але я категорично проти таких подарунків. Особисто мені неприємно, коли отримую гроші. Мені здається, що щось не так. Можливо, це тому, що кожен подарунок для мене - це пам'ять про цей день і про людину, яка його подарувала...
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
HTML код Вимк.
|
|