Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Сімейне життя

Важлива інформація

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 09.07.2011, 20:56   #21
Злата
Зайшов, побачив, написав

За замовчанням

Хочу дати Євгенії пораду: тікайте звідти поки не пізно. Якщо хочете зберегти сім'ю і щоб ваш чоловік був справді чоловіком, мужчиною, захисником та опорою. Єва права, ще рік-два-три і ваш чоловік біля матусі справді до сороківки не подорослішає. А ви страждатимете, терпітимете або сваритиметесь. В першу чергу подумайте про дитину, як їй живеться у постійних сварках?
Злата поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.07.2011, 23:57   #22
Особлива
Наш знайомий

Адреса: Львів
За замовчанням

Я також жила у такому середовищі!!!!! Все моїй свекрусі місця було мало, а ми жили добре, її це бісило. Потім у нас почалися нерви на неї , поганий настрій, і т.д. ,від поганого настрою не було сексу, радості,.... . Так продовжувалось, бо нікуди було діватись! А згодом відносини на постійній нервовій почві почались портитись між нами, і все!!!!!!! Та життя триває. Ми тепер живемо окремо. Є дитина. Та такого "щаленого" - не має! Мені інколи вважається , що ми живемо лише заради дитини, або чоловік знає те, що до назад до рідного дому дороги не має!
Народ!!!!!Поєднуйте свої долі, серця і живіть окремо від своїх батьків!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Так! Я знаю, що це таке є !! Ту кухню пройшла!!!!!!!!!!!!!!!! Тай взагалі))))))) Розчарувалась я в житті!!!!! Через таку свекруху все пішло шкереберть!!!!! І то тре було запхатись зі своїми науками, придирками і всім решта до нас, бо їй місця у величезній хатярі мало.
Особлива поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід