Цитата:
Повідомлення від Марія2012
У мене є чоловік і двоє дітей. Я в шлюбі щаслива, але одного разу я познайомилась з іншим чоловіком. Він настільки був протилежний моєму чоловіку, що я йому віддалась. Роман закінчився, а спогади залишились і пройшло вже пів року а я ще неможу забути. Чоловіку неможу сказати бо знаю що не простить, що тепер робити сама не знаю. Порадьте бо вам першим відкриваю свою жахливу таємницю яка не дає мені жити.
|
Залишати себе і чоловіка у брехні - це зовсім не порятунок для вашого шлюбу. Змовчати зраду у вашому випадку - лише спроба "залягти на дно". Але так чи інакше, та цей ваш, Маріє, "роман", все одно згодом дасть про себе знати. Хоча вже навіть тепер від нього є наслідки: ви ж себе картаєте? Це вже початок.
У мене своя історія. Восени 2003 року я мав одружуватися на своїй дівчині після 3 років побачень. За деякий час до дати укладення шлюбу дізнався про те, що вона зкурвилася: спала з колегою в той час, як я приходив на побачення до неї додому ... а доводилося проводити час на кухні з потенційною тещею. Отже, "роман" моєї нареченої завдав їй у житті надзвичайного клопоту: заміж за мене не вийшла; осоромилася за блуд перед колегами; потім змушена була звабити сусіда, аби хоч якось вийти заміж; за кілька років він її залишив разом з донькою на руках і виїхав назавжди до Росії, аліментів не висилає; і т.д.
Отже, люба прихована брехня псує стосунки/шлюб, а то й саме життя, так само, як іржа псує залізо. Тому будьте чесними, насамперед, із собою і шукайте причину негараздів у собі, а не в тому, що коханець виявився цілковитою протилежністю чоловіка. Це банальні відмовки.
Зрештою, саме ви порушили обітницю, яку публічно дали при вінчанні. Тож вихід у вас один: розповісти все чоловікови. І тоді його рішення теж буде причиною вашої зради. Замкнене коло. Та шлюб у брехні - пародія.