28.01.2012, 23:30
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Я так хочу стати мамою. Я заміжня вже чотири роки, а завагітніти ніяк не вдається. Усі навколо вже дістали, а коли, а коли, чому не заводите дитину? Ми з чоловіком вже все спробували, і нічого не виходить. Були в лікаря. У нас усе в порядку. Можливо, хтось знає якісь народні методи щоб завагітніти?
|
|
|
28.01.2012, 23:37
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Все дуже просто Красуня, береш і проколюєш презерватив, або після мінету біжиш до ванної і сперму випускаєш в шприц і в себе впускаєш. І собі вагітнієш. Чоловіку кажеш вже як на третьому місяці будеш і все. Можливо це і не чесно по відношенню до чоловіка, але в твоїй ситуації це єдиний вихід, якщо твоє прохання не допомагає.
|
|
|
29.01.2012, 14:35
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Як казала моя бабця, може щось неправильно робите? Спробуйте позу змінити, а в кінці дві подушки під дупу, ноги догори, і роби берізку, як колись на фізкультурі в школі вчили. А чоловік хай ноги тримає. Лежи так скільки зможеш, допоможи хвостатим дібратись куди треба.
Останній раз редагувалося Мелісса; 29.01.2012 в 17:23.
|
|
|
30.01.2012, 10:08
|
|
Новенький
|
На початку шлюб без дітей видається досить привабливим - поки молоді, тішаться життям. Але потім усе стає інакшим - звичка руйнує стосунки, робить життя прісним і одноманітним. А діти, підростаючи і щораз змінюючись, увесь час приносять щось нове в наше життя, завдяки чому і ми змінюємось, а отже, розвиваємось (звісно, якщо змінюємось на краще, а цього треба прагнути). Врешті, діти - це наші творіння, щоденно спілкуючись із ними, ми своїм впливом творимо разом з ними їхнє майбутнє. А як чудово, коли щось вдається! То чому ж позбавляти себе такої втіхи? Не можеш народити - візьми дитя з притулку. Сирота в дім - радість в нім.
|
|
|
30.01.2012, 13:14
|
|
Новенький
|
НЕ кожен зможе себе переламати. Для початку можливо просто прийти у дитбудинок чи інтернат і поспілкуватися з дітками. І тоді все стане зрозумілим - зможеш чи ні. А з чоловіком поговори, рано чи пізно він все взнає і краще буде якщо від тебе.
|
|
|
30.01.2012, 17:14
|
|
Що я тут роблю?
|
Мавка, не знаю чи це був народний метод, але таким чином завагітніла мною моя мама. Вони з батьком чекали на мене 8 років. Теж у них все було в порядку, а потім мамі одна жіночка в селі порадила взяти у дім кошеня. Але не купленого, а власне маленького, кинутого котенятка з вулиці. В моєї мами алергія на котів. Але вона схопилась за цю пораду не дивлячись на хворобу. І рівно через 10 місяців як у хаті з'явилось кошеня народилась я.
|
|
|
30.01.2012, 17:32
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Цитата:
Повідомлення від Мелісса
Як казала моя бабця, може щось неправильно робите? Спробуйте позу змінити, а в кінці дві подушки під дупу, ноги догори, і роби берізку, як колись на фізкультурі в школі вчили. А чоловік хай ноги тримає. Лежи так скільки зможеш, допоможи хвостатим дібратись куди треба.
|
правильно кажеш, Мелісса. А ще краще це робити під час овуляції. Тоді шанси завагітніти більші
|
|
|
30.01.2012, 17:38
|
|
Що я тут роблю?
|
І до речі Флеш.Ка, сім'я без дітей - не сім'я. Якби була на твоєму місці взяла б дитинку всиновила. Не та мати яка народила, а та, яка виростила.
|
|
|
30.01.2012, 20:13
|
|
Розписався не на жарт
|
Мені здається, що найголовніше те, що флешка написала -- мені чоловік потрібен!!!! Для чого? Він може зрадити, обдурити і покинути! Зрештою, ніколи чоловік не може бути центром існування для жінки! От якби ти дійсно хотіла дитину, то ти б не писала -- чужу!!!!
Зрештою, ти ніколи не думала про те чому так сталося у твоєму житті, що ти не можеш мати дітей. Я маю на увазі, чому саме ти? а може саме ти є мамою якоїсь з тих дітей, яка не потрібні своїм батькам? От коли жінка зрозуміє, що чоловік -- другорядне, допомога у вихованні дитини -- і немає значення чи та дитина народжена чи всиновлена -- все в її житті встає на свої місця!
А що стосується говорити чи не говорити, то я думаю, що на брехні далеко не заїдеш і чоловіка не втримаєш!
|
|
|
31.01.2012, 14:21
|
|
Один з нас
|
Моя знайома пара десять років не могла мати дітей. Де тільки не лікувалися! В Ольги (так звати мою знайому) були викидні один за одним. Кілька разів молодята вдавалися до методу штучного запліднення -- і все невдало. Коли вже зовсім втратили надію, Ольга завагітніла близнятами -- і їх вдалося зберегти! Тепер хлопчикам вже по два роки.
Що я хочу сказати -- не зациклюйтеся на думці про шлюб без дітей. Все в руках Божих. А правду сказати чоловікові мусите -- вона рано чи пізно виявиться, і коханий вам може не пробачити, що ви від нього приховували таку важливу річ.
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
HTML код Вимк.
|
|