25.08.2011, 21:42
|
|
Розписався не на жарт
|
Говорили балакали -- сіли та й заплакали!!!!!! Та не поговрити їй треба, а один раз і назавжди вирішити, що принижувати себе -- це жити з людиною, яка може підняти на тебе руку. Тут розмови нічим не поможуть. Одразу виставити за двері подати на розлучення, або й без того викреслити цю людину зі свого життя!!!!
|
|
|
29.08.2011, 14:59
|
|
Наш знайомий
|
Чоловік, здіймаючий руку на жінку, просто не впевнений в собі, слабкий, не здатний на самореалізацію себе, як повнокровної особистості. Шукає себе в домашньому насиллі, де він - "герой", "власник", "господар" тощо...
|
|
|
02.09.2011, 20:09
|
|
Модератор
Адреса: Львів
|
Молодець, Світлано! Підтримую! Таких "героїв" одразу на місце треба ставити. Шкода, що деякі жінки бояться їх або чекають, що одумається, або пробачають за подарунки.
|
|
|
02.09.2011, 23:13
|
|
Що я тут роблю?
|
Якщо є діти, а чоловік є досить непоганим батьком, то жінка буде жертвувати собою через дітей і не покине чоловіка, який її б'є. Зазвичай жінка кидає чоловіка або після першого побиття, або коли доведена до відчаю. Ваша подруга, наскільки я зрозуміла, до відчаю ще не доведена і ніякі ваші поради "кидай його" їй не допоможуть. Вона сама потім вам же й скаже: "якби не ти, ми жили б довго і щасливо". Не потрібно лізти в чуже життя, всі рішення вона повинна прийняти сама у своїй голові без сторонньої допомоги.
|
|
|
03.09.2011, 12:56
|
|
Наш знайомий
|
Я згодна з Русланою, кожна жінка мусить брати на себе відповідальність за рішення в користь дітей, сім,ї. Але я не можу уявити "непоганим" батьком для дітей, який знущається над матір,ю... Діти отримують не менший стрес, ніж мама.
|
|
|
05.09.2011, 13:41
|
|
Один з нас
|
Та яке "жили б довго і щасливо", Руслано?!! Останнього разу він її так "відфотошопив", що боляче було дивитися! Ну не можу я спокійно стояти осторонь, спостерігаючи за цим садо-мазо! А ви думаєте, дітине розуміють?!!!
|
|
|
06.09.2011, 09:23
|
|
Користувач
|
Господи, який жах! Невже таке буває? Невже бувають такі чоловіки садисти. Я заміжня лише рік, зараз сподіваюся дитинки. Чоловік мене обожнює. Я навіть подумки не можу припустити, що він підніме на мене руку. Вашій подрузі Руда Соне дуже не повезло в житті. Навіть не знаю, що порадити.... Шкода її...
|
|
|
07.09.2011, 12:31
|
|
Новенький
|
Бідося, і як же вона не розгледіла його раніше, ще до весілля? Нвже так безтямно була закохана. Та ж ще під час залицяння чоловіки мимоволі проговорюються щодо ставлення до жінки і вже тоді можна зрозуміти хто є хто. Що вже зараз казати... Тут або або. Або вона і далі терпить, або наважується перегорнути цю стоінку свого життя і почати все наново. Та ось чи не забракне сил?..
|
|
|
08.09.2011, 15:10
|
|
Розписався не на жарт
|
А твоїй подрузі з отим "фотошопом" піти б до дільничного! Заяву він може й не прийме, бо вони подружжя, але профілактичну бесіду з чоловіком проведе! І наступного разу чоловік би може задумався! Може б соромно стало! Хоча, я думаю, що доводячи таким чином свою чоловічу гідність він немає ні встиду ні сорому! Звичайно, що всі рішення має прийняти лише твоя подруга, Соне, без чиєїсь допомоги, бо благими намірами добре лише дорогу в пекло мостити! Поки жінка не усвідомить, що чоловік не має права -- ні фізичного, ні морального її бити, вона від нього сама не піде і буде пробачати до самої смерті, тьху-тьху! Але сподіваюся, що хоча б турбота про дітей, які ростуть в атмосфері насилля у сімї, і колись самі будуватимуть такі ж сімї, допоможе твоїй подрузі прийняти правильне рішення!!!
|
|
|
11.09.2011, 08:11
|
|
Один з нас
|
Правильно Zik, чоловіка можна "прочитати" ще під час першого побачення. Навіть незначні дрібнички, чи жарти на кшталт: "ти жінка знай місце" мають насторожити. а ті хто руки розпускає невдахи з купою комплексів. Вони самі бояться життя, тож відсіч одразу треба їм давати, аби навіть думки в нього не виникло за рахунок жінки підняти свою самооцінку.
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
HTML код Вимк.
|
|