Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Сімейне життя

Важлива інформація

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 05.03.2011, 17:40   #1
Оксана
Модератор

Адреса: Львів
Надіслати повідомлення для Оксана за допомогою ICQ
Восклицание Чи є життя після розлучення? (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №3 (49) КВІТЕНЬ 2011 РОКУ)

Розлучення. Це боляче. Боляче але можна жити. Чи можна залишитись друзями з колишнім? Чи можна реанімувати почуття? Як знайти нове кохання? Як пояснити дитині, що тато з нами більше не живе? Як зцілитись емоційно? Обговорюємо тут.

Останній раз редагувалося Оксана; 08.03.2011 в 20:13.
Оксана поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.03.2011, 17:42   #2
Олена
Один з нас

За замовчанням

Так сталось, що після семи років шлюбу ми розлучились. Не з моєї вини. Через його зраду, якої я не пробачила. Він все-таки одружився з тією жінкою. А я… Після розлучення минуло вже два роки, а я досі не можу забути чоловіка. Допоможіть хоч порадою, як жити далі? В мене таке відчуття, що чоловіки на мене не звертають уваги. А мені ж усього 30 років…

Останній раз редагувалося Олена; 05.03.2011 в 17:46.
Олена поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.03.2011, 23:46   #3
Алена
Новенький

За замовчанням

Олена, мушу сказати, що я повністю підтримую думку Аліси. Ви просто забули, що крім колишнього чоловіка навколо сотні інших. Він пішов від Вас, але це не привід ховати себе заживо. Думаю Вам необхідно спробувати розбудити свою жіночу гордість. Тільки подумайте, він створив нову сім’ю, живе повним життям, а Ви практично існуєте, як би боляче не було це усвідомлювати. Хіба він після всього цього вартий ваших сліз? Та жоден чоловік, який пішов з сім’ї цього не вартий. Розглядайте ситуацію з такої точки зору, що він просто був Вашою помилкою, це був такий етап в житті, під час якого Ви просто вчилися будувати відносини. Тож зараз Ви можете почати жити по новому. Дійсно, приведіть себе до ладу, зробіть нову зачіску, купіть нову сукню і заховайте в далеку шуфляду все те, що Вам може про нього нагадувати. Скажіть собі: "життя тільки починається і у мене все буде прекрасно". І повірте, життя дійсно буде налагоджуватися, а згодом Ви зустрінете дійсно "свою" людину і будете згадувати минуле як дурний сон. Бажаю Вам успіху!)

Останній раз редагувалося Оксана; 08.03.2011 в 20:14.
Алена поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.03.2011, 15:44   #4
Даша
Наш знайомий

За замовчанням

Олено,я не погоджуюсь з попередніми думками,оскільки без якоїсь вагомої для чоловіка причини віін би не почав зраджувати вам.Можливо він не отримував від вас того чого хотів,а та інша жінка змогла дати йому те чого він хотів.Знайдіть ту причину,і пам'ятайте що він не єдиний чоловік у світі,і ваше життя після розлучення триває!
Даша поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.03.2011, 17:47   #5
Олена
Один з нас

За замовчанням

Дівчата, дякую за підтримку і розуміння. Звичайно, життя після розлучення триває, як пишете ви, Даша, та ви, Алісо. Але, господи, як мені важко. Можливо, я слабка жінка... Я спробую скористатись вашею порадою, Альоно. Напевно, почну із зачіски
Олена поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.03.2011, 13:39   #6
настя
Новенький

За замовчанням

Давати поради - невдячна справа. З особистого досвіду знаю: що б мені не радили, поки не визріє власне рішення, нічого не робитиму. Класик сказав: кожна сім'я нещаслива по-своєму (початок цитати до уваги тут не беремо). Тож універсальної відповіді на твою проблему немає. Єдине, що хотілося б сказати: стосунки з коханими не псуються вмить - з майбутнім обранцем будь уважніша, щоб устигнути змінити щось у взаєминах, поки нудьга чи труднощі побуту не довели їх до абсурду. А про перукарню, косметичний салон і т. ін. треба пам'ятати завжди, а не тільки коли грім вдарить.
настя поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.03.2011, 14:05   #7
Роксолана
Метр

За замовчанням

Я вийшла заміж перший раз з великого як здавалось кохання....
Як виявилось кохала лише я. Ми розлучились. Було дуже страшно й складно.
Але..., через рік я зустріла нове кохання. Я вийшла заміж вдруге. Я щодня дякую
Богові, що він допоміг мені тоді прийняти правильне рішення. І я змогла покинути того зрадника. Я дуже люблю свого чоловіка. Я кохаю і кохана. Щодня посміхаюся!!! Дівчата, запам'ятайте: Є ЖИТТЯ після розлучення
І щастя,і любов є! Так, попервах воротить від чоловіків. Але не всі вони однакові.
Так що, не треба сумувати і плакати над долею. Усе, що не робиться на краще!
Ви ще потім сміятися будете над цими своїми пригніченими думками.

Останній раз редагувалося Оксана; 07.03.2011 в 19:11.
Роксолана поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.03.2011, 21:20   #8
anet
Розписався не на жарт

За замовчанням

Прикол в тому, що при будь-якій сварці одружені люди погрожують один одному розлученням, але серйозно наважитись на такий крок дуже складно. Особливо, якщо в сім'ї є діти.
anet поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.03.2011, 21:28   #9
anet
Розписався не на жарт

За замовчанням

Якщо ініціатор розлучення чоловік, то про життя після розлучення складно говорити -- ти знаєш, що він в шоколаді, а ще й з іншою жінкою.Ти почуваєшся непотрібною. Навіть не знаю, звідки можна жінці знайти силу, щоб жити далі. Навіть коли вона познайомиться з іншим чоловіком, їй здаватиметься, що з нею щось не так. Тут треба "подякувати" всім хто переконує, що в зраді чоловіка винна жінка. От вона й продовжує займатися самоїдством. А життя триває!!!!!!!! Хоча яке це життя -- вчорно-білому кольорі, у постійних образах. Не знаю, можливо я помиляюся????
anet поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.03.2011, 15:03   #10
руда соня
Один з нас

За замовчанням

Зраду пробачити і зрозуміти завжди дуже важко. І нема великої різниці, болить зраджене кохання чи вражене самолюбство. Думаю, зберегти більш-менш мирні стосунки допоможе взаємоповага. Маєте усвідомити: ваш чоловік теж людина), а отже, має таке саме право на нове кохання, як і кожен інший. Спробуйте полюбити його знову, але вже як друга.
руда соня поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід