22.02.2012, 17:45
|
|
Один з нас
|
Для кого жила все життя?
Хочу розповісти історію своєї тітки. Можливо, комусь стане наукою. Народила і виховала чотирьох дітей. Доньок. Зараз з чоловіком на пенсії. Грошей катастрофічно не вистачає. Бо ж пенсію має мінімальну. Чоловік пенсію має ще більш-менш пристойну, бо колишній війьковий. А вона ж ціле життя довго на одному місці не працювала. Весь час в роз"їздах були. Дітей виховувала. Ні кар"єри не зробила, ні подруг задушевних не завела. А діти виросли. У них свої сім"ї. Свої турботи і життя. До батьків навідуються рідко. А старенькі почали спиватися від такого життя. Спершу соромилися і ховалися, а тепер роблять це відкрито. І не скажеш же нічого. Бо як поясниш, що замолоду треба було дбати за старість. Так дітей виховати нелегко. Але ж можна було потім і роботу знайти з гідною зарплатою аби на старості не животіти на мінімалку. І освіту ще одну здобути. Так, можна сказати аби діти допомагали батькам стареньким. Допомагати спиватись? Хіба як діти гроші давати будуть хіба припинять пити? То для кого ціле життя жила?
|
|
|
22.02.2012, 20:47
|
|
Майстер
Адреса: Львів
|
ви так пишете що можна було б і роботу пристойну знайти, і освіту другу здобути, таке враження що для жінки, яка виховує чотири дитини на то все є час і бажання. Я в батьків одна і то аж тепер, на свої надцять зрозуміла як мої батьки в мене вкладали свій час, жертвували своїми бажаннями, бо дитина перш за все. фактично заради того, щоб мене поставити на ноги мама подалась на заробітки,щоб я мала те, що мають інші діти, вона жертвувала своїм материнством. Тому я не поділяю вашого засудження. Мені шкода вашої тітки, такі драми, на жаль, в нашій країні не рідкість.
|
|
|
24.02.2012, 08:33
|
|
Один з нас
|
Не поділяю вашої точки зору Bogema, я вважаю, все-таки головне не час, а бажання щось робити і щось змінити. Ваша мама пожертвувала материнством і поставила вас на ноги, а діти моєї тітки не бачили матері за повсякденними турботами, хоч мама і поруч була, а ніби і не було її. І не вдомо ще як краще...
|
|
|
24.02.2012, 11:55
|
|
Майстер
Адреса: Львів
|
А ви думаєте коли мама була поряд я часто її бачила? зі мною сиділа як не бабця, то сусідка. Батьки працювали як прокляті, щоб жити нормально, як усі. в кожної жінки є ті турботи, коли зявляються діти. можу лише припустити що у вас дітей немає, а то б ви знали за час і бажання.
|
|
|
26.02.2012, 22:34
|
|
Розписався не на жарт
|
Взагалі -- це страшно, коли пють старші люди, від нічого робити???? Ну а для чого? Хочуть чогось нового в житті спробувати? А внуки є? Не можуть допомагати матеріально, то можна ж фізично? Бабусі у наш час на вагу золота, бо з дітьми няньчитися нема часу. Сусідки чи няньки -- розкіш. А так рідна людина. Інша річ, що вони це робили десь-колись замолоду, а тепер -- живуть так як хочуть! Я навіть не знаю чи тут можна щось зробити і якось допомогти? Вчити -- не пасує, страшити смертю? Може вони саме її і чекають, якщо їм так погано?
|
|
|
21.03.2012, 22:59
|
|
Розписався не на жарт
|
Все рівно я вважаю що то не вихід з пиватися, яким життя не здавалося б. Адже є багато інших варіантів як покращити життя. Наприклад радіти що у дітей усе добре, чи навіть і допомагати їм. Якщо самим собі нічого робити не хочеться то нехай зроблять щось для своїх рідних.Адже від того , що вони п"ють нікому краще не буде і тоді дійсно вийде що вони життя прожили, аби в старості з питися.
|
|
|
10.12.2014, 06:25
|
|
Гость
|
Для кого жила все життя
АП
Як автор цієї темиопитування хочу донести до Вас свою думку та свою позицію:
Впершу чергу зрозумійте взагалі для чого я написав про цю петицію. Це заклик до того щоб ми повпливали як народ і нація на наших політиків у рішенні відмінити одну з директив, яка дозволяє вільно сповідувати гомосексуалізм та лесбіянство у прошарках нашого населення, робочих місцях, громадському транспорті та ін... школах та навчальних закладах Також хочу звернути Вашу увагу що Польща вже мала такий досвід при вступі в ЄС, і вона відмінила цю директиву і вони вільні в плані свободи цих напрямків в тих прошарках, які я вказав вище. Тобто там немає впливу гомосексуалізму та лесбіянства відкрито та з законними повноваженнями, так як це по суті заборонено законом
Врешті решт я хочу Вам сказати що ми, українці звикли сидіти в своїх коморахкомфорті і не втручатись в те що відбувається в державі, політиці, хоч ми голосували за одних чи інших. На маршах чи протестах як правило беруть участь ті яким заплатили за це, а наша хата зкраю. Зараз обирають ті закони і проштовхують ті законопроекти які вигідні людям для їхньої кишені. Це так до слова
Я вірю що Бог буде обєднувати нас спільно як одну націю і ми будемо боротись не проти людей а проти цього гріха гомосексуалізму та лесбіянства, підліткових сексуальних відносин та багато чого іншого В нас так багато бруду, який ми самі підкидаємо та пестимо в собі А потім жаліємось на владу чи корупцію, яка по суті починається з нас самих
Я хочу щоб ми справді були християнскою країною з християнськими цінностями
До речі, краща програма для маркетингу, SEO та SMM для мене - це XRumer 12.0.9 Elite
|
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах