Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Школа краси

Важлива інформація

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 27.04.2012, 11:56   #51
Bogema
Майстер

Адреса: Львів
За замовчанням

я вже вище писала про антицелюлітний душ Шарко, його роблять в поклініках Львова, коштує процедура (принаймі ще восени) 10 грн сеанс, потрібно 10 сеансів, тобто 100 грн. все під наглядом лікарів, один дає направлення, а інший спостерігає за станом після. Суть така, що під сильним струменем води, який направляють на проблемні зони розбивають жир під шкірою. Процедура триває максимум хв 20, але в кого тендітна шкіра, то можливі синці, проте кажуть ефект є і тримається, якщо слідкувати за собою, довго. На собі не пробувала, але обовязково спробую.

ще антицелюлітний масаж можна робити і в домашніх умовах. Просто попросити свого чоловіка робити пощипувальний масаж (щоб трішки пекло) на стегнах і сідницях. Практикую таке вже другий тиждень щовечора. За тиждень ноги стали гладшими, ямки потрохи розсмоктуюються.
Bogema поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.04.2012, 08:48   #52
Аліна
Розписався не на жарт

За замовчанням

шарко класна штука теж чула!!! але там потрібно 10 сеансів підряд,причому зранку бажано(принаймі де я знаю,бо вони працюють з 8 і до 11),я хотіла,але просто через роботу не можу,а ціна 20 грн,а цей електрофорез 100 за сеанс,тому і круто виходить 10-15 сеансів потрібно пройти обов,язково.
Аліна поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.04.2012, 08:51   #53
Аліна
Розписався не на жарт

За замовчанням

доречі там є ще обгортування але ціна зашкалює-200-(сенс )часткове ,а 240-повне! для видимого результату потрібно 15 сеансів, а в ідеалі комбінувати електрофорез з обгортуванням,тобто по 2 рази на тиждень кожне!
Старий 28.04.2012, 08:53   #54
Аліна
Розписався не на жарт

За замовчанням

дякую за шарко,чесно зовсім забула і ціна не кусає,бо тут космос!!!! сьогодні йду на пробне БЕЗКОШТОВНЕ, потім розповім як було!
Старий 28.04.2012, 22:06   #55
Роксолана
Метр

За замовчанням

Цитата:
Повідомлення від Аліна Подивитися повідомлення
дякую за шарко,чесно зовсім забула і ціна не кусає,бо тут космос!!!! сьогодні йду на пробне БЕЗКОШТОВНЕ, потім розповім як було!
Я вся в нетерпінні!!! Як воно? Розкажи!
Роксолана поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.04.2012, 22:35   #56
Аліна
Розписався не на жарт

За замовчанням

я прийшла-одягли на мене змочені водою паски і підключили до апарату-ось тут почалось найцікавіше-короче електростимуляція м,язів-не знаю як пояснити кожен м,яз як скорочувало-відчуття двояке,в деякі моменти аж німіли ноги від струму!!!ніби ти відчуваєш,шо класно-реально м,язи працюють,але з другої сторони це німіння мені цілий не давало спокою!
Старий 28.04.2012, 22:39   #57
Аліна
Розписався не на жарт

За замовчанням

плюс обов,язково раціональне харчування-на період коли проходиш цю процедуру -відмова від мучного,солодкого,жареного,соленого і т.д!!! чесно думаю в комплексі це повинно помогти,але всім зрозуміло ,шо при такому харчування навіть без тих процедур всерівно щось скинеш,навіть і не мало!!!!
Старий 28.04.2012, 22:43   #58
Роксолана
Метр

За замовчанням

цікаво, а взагалі відчуття, що ти зменшилась є? А ті паски на все тіло одягають? А скільки часу триває процедура?
Старий 28.04.2012, 22:49   #59
Аліна
Розписався не на жарт

За замовчанням

Ви знаєте мене лякає те ,щоб ці електростимуляції потім не вилізли боком!!! я нікого не лякаю,але зрозуміло,що це не природній процес для нашого організму-тому логічно,що організм якось повинен на це відреагувати! чесно я вірішила краще : 1-дійсно хоч трішки відкорегувати харчування(бо шось тепер на роботу без кіткату і снікерсу я не хожу) 2-махати ногами перед телевізором або під музику(літо майже прийшло-а я собі шось зовсім не подобаюсь-а як собі не подобаєшся,то як комусь зможеш) 3-виділити час на душ шарко(коли тепло дуже класно-бо охолоджує+ціна не лякає ну і весело) 4-дізнатись щось про антицелюлітні масажі,але ручні...........
Старий 28.04.2012, 22:51   #60
Роксолана
Метр

За замовчанням

а я щось ручного масажу боюсь, якщо чесно. А ну ж бо щось не так натисне і калікою можна стати.
Відповідь

Опції теми
Опції перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.