21.04.2012, 22:25
|
|
Розписався не на жарт
|
молоко то ще гірше кефіру :'( кефір ще хоч із закритими очима якось в себе вливаю,а от молоко ну ні як
|
|
|
21.04.2012, 22:28
|
|
Розписався не на жарт
|
доречі я купувала в сільпо закваску яготинську-спробуйте думаю сподобається!!!!!!!!!!!! просто я зовсім не молочна-можу лише йогурти(нашпіговані всякою хімією-а от шось корисне не можу)
|
|
|
24.04.2012, 22:37
|
|
Один з нас
|
Дівчата, я колись таку дієту на собі спробувала: протягом дня можна випивати 2 л кефіру і з'їдати 0,5 л гречки, але не звареної, а залитої на ніч окропом, ще й несоленої. Дієта мала тривати 5 днів. "Дурниця" -- вирішила я і пішла на бій зі зайвими кілограмами. Витримала два дні. Сказати, що я тих два дні ходила голодна -- це не сказати нічого. Злюща була, як тільки втрималася, щоб не покусати когось! Може, промучилася б ще кілька днів, але шлунок забойкотував -- почав боліти так, що не до дієти стало. Тож на вечір другого дня я ганебно обжиралася свіжим борщиком. Тож якщо хтось має проблеми з органами травлення -- добре подумайте, перш ніж сідати на дієту!
|
|
|
25.04.2012, 12:08
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Я теж дуже багато шукала про схуднення але на довго мене не хватило(( немає в мене сили волі щоб самостійно цим займатись.. ось думаю над тим щоб записатись в фітнес клуб .. все таки разом цікавіше робити всякі вправи ніж самій в дома.. Але ще немаю де дитину подіти тож ще не так скоро мені це вдасться(
|
|
|
25.04.2012, 17:50
|
|
Метр
|
У мене на роботі є жінки, які щоб схуднути ходять пішки додому. Це займає до години часу. Все мене заохочують до цього. Але я якщо чесно не розумію, який кайф іти пішки вздовж траси і вдихати автомобільний смог? Краще я у вихідні піду у лісочок біля себе прогуляюся, а може й пробіжуся. А так після роботи змучені, голодні додому прийдуть ще більше натовчуться. Яке ж тут схуднення?
|
|
|
26.04.2012, 12:58
|
|
Новенький
|
Худнути треба не так швидко, як надовго. Для цього потрібно виробити власну стратегію. Що стосується мене, то це: одну добу на тиждень пити тільки воду (2 л), узагалі відмовитися від вечері або дозволяти собі ввечері з'їдати лише фрукт чи овочевий салат, порції, звісно, мають бути маленькі, також треба достатньо вживати рідини (найкраще води), намагатися не споживати/або робити це рідко/або дуже обмежити споживання продуктів з борошна і ласощів. Поступово ваша вага зменшиться. І через деякий час ваш організм звикне до неї і сам прагнутиме повернутися до неї, навіть якщо ви дозволите собі (нечасто!) іноді "розслабитися". Тобто жодних дієт - змініть спосіб життя, точніше - жертя.
|
|
|
27.04.2012, 09:39
|
|
Розписався не на жарт
|
чесно додому я пробувала ходити пішки,це займало близько 40хв,але яка я втомлена приходила додому мені важко словами передати!!!!!!!! мені здавалось,що я працювала не день,а тиждень-а хатню роботу ніхто не відміняв!!!!!!!!тому цей варіант схуднення після 4 піших прогулянок був відкинутий остаточно!!!!!!
Останній раз редагувалося Аліна; 27.04.2012 в 09:53.
|
|
|
27.04.2012, 09:42
|
|
Розписався не на жарт
|
доречі хотіла розповісти,ходжу в солярій,а там є послуга моделювання фігури! записалась на пробне заняття!
|
|
|
27.04.2012, 09:45
|
|
Розписався не на жарт
|
забула,це не фітнес,це вони пояснювали типу електрофорез,жирові клітини спалюються+ефект сауни! чесно не знаю,що це але розпитаю!!!!!!! я би на це не погодилась просто там була постійна клієнтка і розказала,що класно і дуже допомагає,тому я і спокусилась!!!!!!!!!!! правда дорожезно виходить!!!!!
Останній раз редагувалося Аліна; 27.04.2012 в 09:54.
|
|
|
27.04.2012, 09:52
|
|
Розписався не на жарт
|
дівчата,а ніхто не ходив на антицелюлітні масажі? зі мною вчилися дівчата і ходили,але розказували ,що це був баночний масаж чесно болючий,але є ще одне але- масажист чоловік і не дуже коректний,міг приставати,відмовлявся робити масаж якщо не роздягнешся до гола!!!!!!!!!! навіть найменші стрінги заважали йому працювати!!!!!!!! (звісно далі ніж непристойні натяки і жарти він не заходив,,але чесно мені і цього забагато)
|
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах