Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Секс

Важлива інформація

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 21.03.2012, 17:40   #31
руда соня
Один з нас

За замовчанням

А знаєте, чому чоловікам подобається анальний секс? Тому що отвір анальний у рази вужчий, ніж у жіночому статевому органі, тому й кайф незрівнянно більший. А в деяких жінок при такому акті виникає враження, що тебе сильно приперло в туалет "по-важкому". Бр-р-р!
руда соня поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.03.2012, 17:15   #32
руда соня
Один з нас

За замовчанням

А стосовно сексу у ванній кімнаті я згадала анекдот:
На міжнародному симпозіумі жінок обговорюється тема безпечного сексу. Француженка: ""Ми, французи, завжди використовуємо презервативи. Це надійний, перевірений десятиліттями засіб".
Американка: "А ми віддаємо перевагу протизаплідним таблеткам. На їх дію завжди можна покластися".
Підводиться українка й починає розповідати:
"У нас в Україні існує безліч способів не допустити вагітності. Розповім про свій спосіб. Оскільки в нашій однокімнатній квартирі разом з нами живуть наші діти і свекор зі свекрухою, то кохаємося ми завжди у ванній. Вона маленька, і займатися сексом там можна лише стоячи перед дзеркалом. А оскільки мій Петро нижчий від мене на 15 сантиметрів, то мусить ставати на відро. Отак і кохаємося: я стою обличчям до дзеркала, Петро -- ззаду. І коли я у дзеркалі бачу, що очі в мого чоловіка починають мутніти, то швиденько вибиваю відро йому з-під ніг. Ось такий метод запобігання вагітності. Він ніколи нас не підводив.
руда соня поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 30.03.2012, 18:58   #33
Alex
Новенький

За замовчанням

Цитата:
Повідомлення від руда соня Подивитися повідомлення
А знаєте, чому чоловікам подобається анальний секс? Тому що отвір анальний у рази вужчий, ніж у жіночому статевому органі, тому й кайф незрівнянно більший. А в деяких жінок при такому акті виникає враження, що тебе сильно приперло в туалет "по-важкому". Бр-р-р!
Слава Богу у мого чоловіка такої фантазії немає Єдина його фантазія мінетик будь-де лише не в ліжку . Звичайно, я цю антазію задовільняю
Alex поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.04.2012, 14:44   #34
galyna2104
Один з нас

Адреса: Львів
Надіслати повідомлення для galyna2104 за допомогою ICQ
За замовчанням

Цитата:
Повідомлення від Alex Подивитися повідомлення
Слава Богу у мого чоловіка такої фантазії немає Єдина його фантазія мінетик будь-де лише не в ліжку . Звичайно, я цю антазію задовільняю
а відки ви знаєте що не виникає?
Старий 02.04.2012, 07:49   #35
Alex
Новенький

За замовчанням

Бо сам зізнвся, що йому таке не до вподоби
Alex поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.04.2012, 11:43   #36
настя
Новенький

За замовчанням

Не думаю, що всі-всі фантазії потрібно втілювати, інакше б вони називалися планами. Але деякі ваші мрії, напевне, мають право на здійснення. Чи варто обговорювати це з кимось і в якій формі? Залежить від вашого рівня як людини і рівня ваших стосунків. Якщо між вами сильний потяг, то ви зрозумієте бажання одне одного і захочете їх задовольнити й без попередньої "співбесіди". А слова мають бути, звичайно, про кохання...
настя поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.04.2012, 06:32   #37
Nadiya
Розписався не на жарт

За замовчанням

Цитата:
Повідомлення від руда соня Подивитися повідомлення
А стосовно сексу у ванній кімнаті я згадала анекдот:
На міжнародному симпозіумі жінок обговорюється тема безпечного сексу. Француженка: ""Ми, французи, завжди використовуємо презервативи. Це надійний, перевірений десятиліттями засіб".
Американка: "А ми віддаємо перевагу протизаплідним таблеткам. На їх дію завжди можна покластися".
Підводиться українка й починає розповідати:
"У нас в Україні існує безліч способів не допустити вагітності. Розповім про свій спосіб. Оскільки в нашій однокімнатній квартирі разом з нами живуть наші діти і свекор зі свекрухою, то кохаємося ми завжди у ванній. Вона маленька, і займатися сексом там можна лише стоячи перед дзеркалом. А оскільки мій Петро нижчий від мене на 15 сантиметрів, то мусить ставати на відро. Отак і кохаємося: я стою обличчям до дзеркала, Петро -- ззаду. І коли я у дзеркалі бачу, що очі в мого чоловіка починають мутніти, то швиденько вибиваю відро йому з-під ніг. Ось такий метод запобігання вагітності. Він ніколи нас не підводив.

Класний анекдот, розкажу чоловікові про ще один спосіб контрацепції . Тільки в нас так не вийде він вищий від мене
Nadiya поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.04.2012, 12:45   #38
Марія
Користувач

За замовчанням

Господи! Про які фантазії ви говорите! Ось раніше мій чоловік був готовий роздягти мене і потягти у ліжко варто мені було зайти до кімнати.А тепер.... Я хочу сексу, він -- ні. Я намагалась поговорити з чоловіком на цю тему. З'ясувати причину, але щоразу наша розмова закінчується сваркою. Тобто я хочу про це говорити, а він не хоче говорити. І це на загал про секс. Я навіть не уявляю, що би було якби я сказала про якісь свої фантазії. Звичайно, вони в мене є. Але я ніколи скажу чоловіку які саме. До того ж я це переважно і роблю "це" зі своїми фантазіями.
Марія поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.04.2012, 13:06   #39
Мар'яна
Новенький

За замовчанням

Я своїми фантазіями з чоловіком не ділюсь. Впевнена, що він не зрозуміє, як це я можу хотіти кохатися втрьох? Але знаю, що в мого чоловіка усі його фантазії пов'язані з порнушкою. Він її так часто дивиться (без мене), що на мене йому вже бракне сил. Я і секс то зубами в нього вириваю не те, що ще й фантазувати.

Останній раз редагувалося Мар'яна; 06.04.2012 в 13:08.
Мар'яна поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.04.2012, 20:09   #40
lalka
Новенький

За замовчанням

Я за фантазії у ліжку! Але розумні. Приміром зв'язування, биття і т. ін. це не для мене. Це взагалі не фантазії, як на мене, а збочення якісь. А ось приміром секс на підлозі класно. Коли вперше спробували відчуття значно гостріші Раджу всім.
lalka поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Опції теми
Опції перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.