Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Сімейне життя

Важлива інформація

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 14.12.2011, 13:38   #11
anet
Розписався не на жарт

За замовчанням

Я на морі відпочиваю завжди в однієї і тієї самої жінки. У той самий час приїжджає одна цікава пара чоловіків. Один з Донецька, другий зі Львова. Цих два тижні, що вони там проводять разом їм вистачає для того, щоб решту року жити в сімях з жінками, дітьми! один з них навіть розказував, що його вважають затятим бабником. йому досить раз в рік тих стосунків, більше його не тягне на чоловіків цілий рік. А жінці легше пробачити іншу жінку, ніж іншого чоловіка. тому -- мовчи у будь-якому випадку. і успіхів!
anet поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.12.2011, 13:40   #12
Роксолана
Метр

За замовчанням

А ви знаєте, що не буває цілком гетеросексуальних людей. Присутність гомосексуального компонента є цілком нормальною для людини, і ця присутність може цілком комфортно існувати у відносинах з протилежною статтю. Головне не перегибати палиці звичайно і не зациклюватись на цьому. Може тобі, Ярославе якось увімкнути фільм про геїв в присутності дружини і подивитись на її реакцію.
Роксолана поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.12.2011, 13:47   #13
Ярослав
Новенький

За замовчанням

Роксолана, мені навіть страшно уявити її реакцію, знаючи свою дружину, в неї 100% негативний погляд на геїв!Якщо б вона дізналась про мої вподобання до чоловіків, це був би крах нашому сімейному житті!
Ярослав поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.12.2011, 14:15   #14
Роксолана
Метр

За замовчанням

Ну тоді нічого їй не кажи. Можливо, пояснення твоїй ситуації таке: у тебе сильна сексуальна конституція, ви вже з дружиною спробували все що можна в ліжку, а ось суто чоловічий секс для тебе щось нове, незвідане. Я думаю в тебе говорить суто чоловіче бажання "все спробувати", але якщо ти в душі не гей тебе чекатиме розчарування. Бо хотіти спробувати і бути геєм це різні речі. Геї вони особливі у особистісному плані. Так що Ярославе краще викинь дурні думки з голови, а дружині зізнайся в якому саме місці тобі хочеться аби вона попестила. Ну, ти розумієш, про що я...
Роксолана поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.12.2011, 14:28   #15
Ярослав
Новенький

За замовчанням

Справа в тому що мене чоловічий секс не цікавить, а от то відчуття симпатії появляється при вигляді красивого чоловіка!?
Старий 14.12.2011, 19:37   #16
Олена
Один з нас

За замовчанням

Цитата:
Повідомлення від Ярослав Подивитися повідомлення
Справа в тому що мене чоловічий секс не цікавить, а от то відчуття симпатії появляється при вигляді красивого чоловіка!?
Ярославе, це означає лише одне - ти повноцінний чоловік!!!! Вмієш бачити красиве, чуттєвий і ніжний. До того ж люблячий чоловік і батько!
Олена поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.12.2011, 12:25   #17
настя
Новенький

За замовчанням

Ярославе, почуття симпатії жінки до жінки теж існує. І це не означає, що тут йдеться обов'язково про сексуальний потяг. Повага, ніжність, співчуття, розуміння, жаль, "біла" заздрість, бажання наслідувати ту, що подобається, - список найрізноманітніших загальнолюдських почуттів не має меж. Тож не обмежуй і ти свої почування, але не приписуй собі зайвого. Гомосексуалізм - усе-таки відхилення від норми, тож не звертай з дороги навіть у думках. Якщо фільми не сприяють цьому, уникай спокуси - купи диски з кінострічками, в яких сексу відведено стільки місця, щоб не зациклитися на ньому.
настя поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.12.2011, 13:20   #18
Ярослав
Новенький

За замовчанням

Спасибі, дівчата ви мені надали дуже цінні поради, спробую їх втілити в життя!
Старий 15.12.2011, 14:15   #19
Ксенія
Користувач

За замовчанням

Цитата:
Повідомлення від Ярослав Подивитися повідомлення
Роксолана, мені навіть страшно уявити її реакцію, знаючи свою дружину, в неї 100% негативний погляд на геїв!Якщо б вона дізналась про мої вподобання до чоловіків, це був би крах нашому сімейному житті!
А в мене ось виникло запитання: а якщо б, Ярославе, твоя дружина тобі б зізналася, що її тягне до жінок, як би ти поводився?
Ксенія поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.12.2011, 15:30   #20
Ярослав
Новенький

За замовчанням

Я неможу дати конкретну відповідь! Но думаю що постарався б прийняти такою яка вона є!Якщо звичайно вона б в подальшому житті була зі мною!
Відповідь

Опції теми
Опції перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.