Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Смачного!

Важлива інформація

Відповідь
 
Опції теми Опції перегляду
Старий 06.04.2012, 20:13   #1
Роксолана
Метр
 
Аватар для Роксолана
 
Реєстрація: 07.03.2011
Повідомлень: 211
За замовчанням Великодня паска

Щороку пеку паску за цим рецептом. Виходить смачнюча. Тож радо ділюся рецептом.
Потрібно:
5 яєць, 1 пакетик ванільного цукру, 1 склянка цукру, 1 п. маргарину, 30 г свіжих дріжджі, 0,5 л молока, борошна скільки візьме. На бажання родзинки.
Дріжджі розвести теплим молоком, додати 2 ст. л цукру, трохи борошна накрити рушником і поставити у тепле місце на 1 годину. Потім жовтки збити з 1 склянкою цукру додати до тіста. По 1 ст. л. додавати поступово розтоплений охололий маргарин. Добре місити тісто. При вимішуванні можна руки змастити олією. Також потрохи додавати борошно. Після вимішування знову накрити рушником аби підійшло. Після цього викласти тісто у змащені форми, дати паскам підійти і випікати. Готові завжди прикрашаю розтертим білком з цукровою пудрою. Власне розтертим, а не збитим. Саме тоді виходить глянцева глазур.

А може хто знає добрий рецепт сирної паски? Цього року хочу зробити і сирну.
Роксолана поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.04.2014, 09:29   #2
Серебро
Зайшов, побачив, написав
 
Реєстрація: 18.07.2012
Повідомлень: 8
За замовчанням

Для вас рецепт паски


Это кулич для тех хозяюшек, которые не любят возиться с дрожжевым тестом. Берем для приготовления теста следующие ингредиенты:
Продукты:
стакан сахара
четыре яйца
стакан крахмала
полпачки творога (100 грамм)
стакан муки
масло сливочное – 200 грамм
стакан изюма
пол чайной ложки соды

Итак, начнем! Яйца и сахар растираем с творогом. Затем в эту смесь насыпаем крахмал, тщательно мешаем, после этого добавляем масло (предварительно растопленное) и снова вымешиваем массу. Далее добавляем в тесто смешанную с содой муку и изюм. Половина дела сделано – можно выкладывать в предварительно смазанные маслом формы. Кстати, закладывать стоит примерно 2/3 объема. Выпекаем в течение всего 40-50 минут при 200 градусах. Смазать кулич глазурью. Приятного

Останній раз редагувалося Оксана; 01.04.2014 в 09:31.
Серебро поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Опції теми
Опції перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід


Часовий пояс GMT +1, час: 13:57.

Зворотний зв'язок - Форум журналу "Жіночий порадник" - Архів - Нагору