28.09.2012, 18:45
|
|
Новенький
|
Ви праві, Алена, на всі сто. Мій світ крутився навколо цього чоловіка, так, що я забула за себе. Я про себе просто не думала. Усе для нього, коханого, жаданого. Була засліплена, а коли почала прозрівати було вже пізно. Тепер же я, маючи гіркий досвід, з чоловіками поводжуся по іншому. Так, що тепер їх світ - це я.
|
|
|
29.09.2012, 08:39
|
|
Користувач
|
Цитата:
Повідомлення від Роксолана
ТА один раз відмовив і все, ти його вже в чорний список внесла. А може він насправді не міг тобі тоді допомогти?
|
А мене не цікавить Роксолано міг чи не міг. Він повинен був допомогти, так як я йому допомагала.
|
|
|
29.09.2012, 14:42
|
|
Метр
|
Ніхто нікому нічого в цьому житті не винен Галю. І твій колега тебе не примушував допомагати, це була виключно твоя ініціатива. Тож ти в своєму судженні не права.
|
|
|
29.09.2012, 15:05
|
|
Новенький
|
Розпізнати чи чоловік тебе використовує дуже легко: просто слід уважніше придивитись, як твоя половинка спілкується з друзями, сусідами, рідними, веде себе на роботі. Що частіше має місце - «взяти» чи «дати»? До речі, це стосується не лише чоловіків. Жінок по цьому також легко розпізнати.
|
|
|
29.09.2012, 15:26
|
|
Новенький
|
І ще, якщо тебе використовують, тебе завжди переслідуватитме відчуття внутрішнього дискомфорту. Можна любити і використовувати одночасно. Є такі чоловіки, які не розуміють що вони тебе використовують, це просто їхній спосіб життя, їх так виховали матусі.
|
|
|
10.01.2014, 15:38
|
|
Один з нас
Адреса: Україна,Київ
|
то...так багато чоловіків обманюють своїх дружин?Я не можу в це повірити!Хоч і виходить,що мій чоловік мене любить.
|
|
|
06.02.2014, 19:23
|
|
Один з нас
|
Був у мене один близький знайомий, який постійно підкидав мені роботу, користаючи з того, що ми більше, ніж друзі. Часу на це йшло не так і багато, але іноді доводилося добряче покрутитися, щоб і свої професійні обов'язки виконувати, і йому допомагати. Звісно, ні про яку оплату не йшлося -- які порахунки між близькими людьми! До того ж він постійно говорив: "Що б я робив без тебе", "Ти мене надихаєш", і т.ін. Звичайно, це тішило моє самолюбство. Ще й при зустрічах він був невимовно ніжний. Взаємної ж допомоги від нього було багато лише на словах. Він дуже гарно говорив про те, як радо виконає будь-яке моє прохання, але на практиці все виходило навпаки. І в якийсь період, коли на роботі був завал, я почала відмовляти йому в допомозі. Мабуть, він образився, бо писати мені став значно рідше. Поступово якось ми й зовсім перестали спілкуватися. Але от що цікаво: коли в нього застій на особистому фронті (а він там передовий боєць ) або знову треба чимось мене "завантажити", то він активно закидує мене листами. Тільки я на це вже не ведуся.
|
|
|
11.02.2014, 15:00
|
|
Один з нас
Адреса: Україна,Київ
|
Цитата:
Повідомлення від руда соня
Був у мене один близький знайомий, який постійно підкидав мені роботу, користаючи з того, що ми більше, ніж друзі. Часу на це йшло не так і багато, але іноді доводилося добряче покрутитися, щоб і свої професійні обов'язки виконувати, і йому допомагати. Звісно, ні про яку оплату не йшлося -- які порахунки між близькими людьми! До того ж він постійно говорив: "Що б я робив без тебе", "Ти мене надихаєш", і т.ін. Звичайно, це тішило моє самолюбство. Ще й при зустрічах він був невимовно ніжний. Взаємної ж допомоги від нього було багато лише на словах. Він дуже гарно говорив про те, як радо виконає будь-яке моє прохання, але на практиці все виходило навпаки. І в якийсь період, коли на роботі був завал, я почала відмовляти йому в допомозі. Мабуть, він образився, бо писати мені став значно рідше. Поступово якось ми й зовсім перестали спілкуватися. Але от що цікаво: коли в нього застій на особистому фронті (а він там передовий боєць ) або знову треба чимось мене "завантажити", то він активно закидує мене листами. Тільки я на це вже не ведуся.
|
Оце воно!
|
|
|
11.02.2014, 15:14
|
|
Розписався не на жарт
|
Оце, до речі найважче -- бо якщо ти людину любиш, то не думаєш про те, що він тебе використовує. А думаєш як йому допомогти. Чоловік це сприймає як належне, а потім може ще й дорікати, що ти мене своєю турботою дусиш!
|
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах