27.02.2013, 14:06
|
|
Розписався не на жарт
|
Найгірше, коли свекруха приписує тобі слова, які ти ніколи не говорила. Цікаво -- це плітки чи наглий наклеп??? А взагалі -- я погоджуюся, що поки про тебе говорять ти когось цікавиш, а так -- нема людини, нема проблеми!
|
|
|
28.03.2013, 15:34
|
|
Один з нас
|
Цитата:
Повідомлення від anet
А взагалі -- я погоджуюся, що поки про тебе говорять ти когось цікавиш, а так -- нема людини, нема проблеми!
|
Можливо саме тому плітки таке поширене явище на роботі. Якщо про когось пліткують то або ту людину хочуть знищити або ж навпаки, мають мало інформації про неї. І за допомогою пліток щось нове і дізнаються. Ось у мене на роботі був випадок: якось я захворіла, звичайний грип з ускладненням. Але коли вийшла на роботу дізналась, що повернулась з Італії,куди їздила. І для того аби поїхати купила собі лікарняний. Уявляєте! Звісно найкращі колежанки дивляться скоса, начальство невдоволене. Вже потім, коли ситуація трохи прояснилася виявилось, що одна пані хотіла зайняти моє місце.
|
|
|
29.03.2013, 07:05
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Буває так, що іноді ми, самі того не бажаючи теж стаємо пліткарями, коли скажемо щось зайве колегам. Іноді це буває в пориві злості, іноді в пориві радості. Або ж, коли приймемо участь в обговоренні когось. Або коли взагалі мовчимо і ні про що не розказуємо. А взагалі, як на мене плітки розквітають у тих колективах, де забагато вільного часу. Ось працівники і займаються плітками. Були б зайняті, часу б не мали обговорити когось. Я особисто навчилась на плітки не реагувати, бо вважаю, що важливіше за особисте життя і сімейне щастя нічого немає. Від того, що про мене пліткують, я ж гірше не стаю. А час згодом все розставляє по своїх місцях. А щодо пліток родичів, особливо свекрух, то взагалі не варто тим перейматись. Ну це ж люди з родини!!! Вони ж як на долоні і всі знають хто є хто?
|
|
|
29.03.2013, 07:18
|
|
Наш знайомий
|
Деколи плітки можуть бути навіть корисними. Поділюся, як за допомогою плітки, яку я сама про себе запустила, я отримала підвищення. Все дуже просто: якось на жіночих посиденьках на роботі "поділилася" з колегами про те, що наш адміністратор щодня говорить мені компліменти. А так як він щодня мені телефонував по роботі, то звісно тепер кожен його робочий дзвінок сприймався як акт залицяння. Так тривало може з місяць. Моя плітка розквітала поповнюючисьщодня все новими вже незалежними від мене подробицями . А так як той чоловік був доволі впливовою особою, навіть родичем шефа то мене дрібні начальники не чіпали, колеги були привітливі, бо ж хотіли зі мною дружити. Ніхто мене не шарпав по дрібницях. В результаті у мене гарний настрій, роботу я виконувала добре і як результат підвищення.
|
|
|
29.03.2013, 07:33
|
|
Метр
|
Молодець Даша
|
|
|
29.03.2013, 07:40
|
|
Новенький
|
Цитата:
Повідомлення від anet
Найгірше, коли свекруха приписує тобі слова, які ти ніколи не говорила.
|
А моя свекруха мене навчила як не заморочуватись плітками Ось таку добру свекруху маю. Вона мені якось сказала, не звертай на плітки уваги. Роби так, як тобі вигідно.
|
|
|
29.03.2013, 08:02
|
|
Новенький
|
Цитата:
Повідомлення від Роксолана
Хотіла б почути думки з приводу пліток. Чи можна їм вірити? Що робити, коли твоя, як здається, найкраща подруга розпускає неправдиву інформацію про тебе. Захищатись? Чи робити вигляд, що ти цього не помічаєш?
|
Плітки Роксолано, це породження заздрості. Тобі варто перейматись не тим, що говорить подруга, а тим що вона тобі заздрить. І коли ти знайдеш причину її заздрощів, зрозумієш, що ти "на коні". Значить ти робиш усе правильно, ти професійніша за неї, а вона ніхто. А заздрощі це суто її проблема з якою вона сама не може впоратись, ось і розпускає про тебе плітки. Вона просто слабачка
|
|
|
29.03.2013, 10:47
|
|
Користувач
|
А я обожнюю пліткувати. І впевнена, що насправді це люблять робити все. Тільки одні в цьому зізнаються, а інші - ні. Є такі особи, які вміють так гарно пліткувати аж заслухаєшся. І саме через тих, які не вміють цього робити або пліткують зі злості усі так засуджують пліткарство. І не заперечуйте, що ви вищі за це. Пліткують усі. І ті хто щось розповідає і ті, хто просто слухає. Як на мене плітки можуть дати і корисну інформацію. Приміром якщо я почую що білявку з другого поверху покинув чоловік, то при зустрічі з нею не спитаю як справи вдома. Таким чином не зроблю людині боляче. Або якщо почую, що в колеги хвора дитина, не хвалитимусь при ній успіхами своєї, а коли почую, що незабаром пані Оля з бухгалтерії звільниться не випущу з поля зору вакансію і т.д. Шукайте у плітках плюси.
|
|
|
30.03.2013, 06:21
|
|
Новенький
|
Особисто я не раз ставала на роботі героїнею пліток. Все через те, що прийшовши у новий колектив нічого не розповідала про особисте життя. Відтак спершу я була одиначка, яка не вийшла заміж, потім, коли дізнались, що маю дитину. Нагуляла і мене покинули. Відтак, я щотижня мала роман з кожним новим чоловіком на роботі. Чесно! Ось так прямо з понеділка головні пліткарки прямо в очі і питали: "ну що? Кого придивилась?". Я називала будь-яке ім'я і все! Роман на тиждень був забезпечений А я тим не переймалась, лише сміялась. Врешті дійшло до того, що ті пані почали суперечити самі собі і виставили себе на посміховисько. Так-що хай собаки гавкають, а ви робіть свою справу і живіть так, як вам хочеться, а не так яу мусите через плітки.
|
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах