Так схотілося тортика "з дитинства", а саме з печива. Вирішила згадати минулі часи і "показати" доньці, чим у дитинстві смакувала її мама
Отже, потрібно:
4 пачки печива До кави", 500 г сиру, приблизно пів пачки сметани, цукрова пудра за смаком, плитка чорного шоколаду, 0,5 склянки кип'яченого молока.
Спершу готуємо сирний крем: сир змелюємо у м'ясорубці, додаємо сметану, цукрову пудру і збиваємо міксером на пухкий крем. Печиво вмочуємо у молоко і викладаємо на пергаментний папір. Змащуємо кремом, зверху викладаємо другий шар змоченого печива, знову крем і так далі. У мене вийшло 5 шарів печива. Плитку шоколаду розтоплюємо і заливаємо зверху печиво. Ставимо в холодильник.
Тортик я робила ввечері, тож на ранок до кави, чаю як знайшовся.