Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Жіночий світ

Важлива інформація

Опції теми Опції перегляду
Старий 10.02.2012, 11:23   #1
@erika@
Користувач

За замовчанням Жіночі комплекси,як їх позбутися? (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" 6 (64) ЛИПЕНЬ 2012 року)

Привіт всім! У мене така прблема : я дуже комплексую через свою зовнішність.Через це моє сімейне життя завжди під загрозою. Я розумію,дивлячись у дзеркало,що справді я уродіна.І від цього не хочеться жити.Так,я вже не молоденька,маю чоловіка,дітей. Чоловік часто свариться через ці комплекси ,каже що я нормальна,але я прсто знаю,що він мене не любить,тому йому всерівно як я виглядаю. Я його дуже люблю,тому мені шкода,що в нього така негарна дружина.Мені незручно,що з нього сміються друзі через мене.Коли я йду з ним,а йде його хтось знайомий,який мене ще не знає,я швидко переходжу на інший бік дороги,ніби я не з ним,а інколи прошу його сказати,що це просто сестра дружини,або сусідка. Я вже живу з цим багато років.Ви навіть не уявляєте,як це важко. Я перечитала багато літератури,всі кажуть,що треба просто себе любити,а я себе ненавиджу.Мені противно дивитися на себе в дзеркало. Коли їду в маршрутці,чую насмішки мужчин.Через це у мене весь час депресія. Я компенсую все їжею,особливо солодким.Тепер до цього всьго стала коровою.Чоловік злиться,що не може запросити когось зі своїх друзів по-роботі в гості,бо я не хочу,щоб вони мене бачили. Ходити в якісь салони краси,пробувати щось робити--це все дуже дорого,я не можу собі дозволити.Тай навряд чи мені щось допоможе. Жити не хочеться. Живу тільки заради дітей. Допоможіть порадою.

Останній раз редагувалося Оксана; 24.06.2012 в 06:53.
@erika@ поза форумом   Відповісти з цитуванням

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +1, час: 16:26.