Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Сімейне життя

Важлива інформація

Опції теми Опції перегляду
Старий 24.04.2014, 18:01   #1
Роксолана
Метр

За замовчанням Дитина має спати з батьками чи сама у своєму ліжечку? (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №5 (87) ЧЕРВЕНЬ 2014 РОКУ)

Дівчата, у моєї родички "намалювалася" така проблемка: де має спати дитина? Розкажу коротко суть: в них з чоловіком троє дітей. Дві старші дівчинки і чотирирічний син. Живуть вони у звичайній трикімнатній квартирі. Дівчатка сплять в одній кімнаті, в другій спить родичка з сином, а чоловік спить в третій кімнаті. І ось якось на одній забаві була одна гостя, яка почувши це почаланаспереконувати, що так робити не можна. Мовляв, маленький хлопчик, який спить біля матері, як виросте "голубим" стане, а чоловік при такому розкладі буде імпотентом. Сама ж мама може психушкою закінчити. Я звісно, розумію, що це крайнощі. І мене обурило таке трактування ситуації. Але потім я задумалась, а все таки, де має спати дитина? Звичайно біля мами комфортно, але дитина мусить бути самостійною. А як же інтимні відносини подружжя? Родичка зізналась, що вони майже зійшли нанівець. Ось звідки її вічна роздратованість. Можливо, та гостя і права була, що не можна дітям дозволяти спати у батьківському ліжку? Як ви думаєте?

Останній раз редагувалося Оксана; 28.05.2014 в 19:46.
Роксолана поза форумом   Відповісти з цитуванням

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +1, час: 13:48.