Чоловік не хоче сексу..в нього є любовниця????
Дівчата,дуже потрібна ваша допомога.Чесно,навіть стидно писати. Я заміжня уже 3 роки,у нас з чоловіком є дитина.І все чудово,чоловік заробляє,я виховую дитинку...але одне тривожить.Інтим....ми дуже рідко займаємося любовю, раз в 2-3 тижні..... а то і раз на місяць.Можливо він втомлюється,чоловік працює на 2 роботах,займається спортом,підкачаний,гарний сексуальний мужчина...Впринципі як до секса дойде,тут не все добре....справа в тому,що він мене зовсім не задовільняє....так 2-3 хвилинкі і пішов митись,а ти як хочеш....навіть якщо десь випє то може трішки довше.....ніякої ласкі, він не старається зробити мені добре,хоть і в процесі і питає що мені робити???Його взагалі не цікавить моє тіло,хоть в мене параметри майже 90/60/90,моя грудь....він роздягнув і зразу вниз руками....якій жінці таке сподобається??? ''на сухо'' займатися, плакала,але його це не цівиться..... я так і за 3 роки до оргазму не доходила......питалась з ним поговорить він каже що мене занадто довго потрібно розпалювати,щоб загорітись........Дівчата,чесно,так набридло все, не робот-я ж людина..... :angry: про розвод уже думала,тільки одна дитина і стримує, та і зарас хорошу людину знайти дуже важко....про коханця теж думала,навіть хотіла знайти,не знайшла....ох,люди добрі поможіть просто не знаю що робити....
|