Привіт дівчата!!!
Мені тут терміново потрібна порада , бо я шось ніяк не можу розібратись у одній ситуації!
Справа в тому, що в мене на вулиці живе один хлопець, який півтора роки тому переїхав сюди з іншої області (з ПІвдня) на пмж до своїх родичів. І якось так склалось що ми з ним випадково познайомились і почали дружити. Спочатку я просто пропонувала йому десь на пиво сходити, знайомила його зі своїми друзями і подругами. Переважко всі наші зустрічі закінчувались пянками. Склалось загалом так що в мене виникла до нього неабияка симпатія, але я постійно стараюсь ті почуття якось втихомирювати, бо він такий троха прикольний хлопець, який подобається багатьом дівчата і він сам себе дуже любить! За період нашого знайомства...від червня місяця ми декілька разів спали в готелі, при тому що реально перед тим просто гуляли, пили, і їхали в готель спати. Там ми пообнімались і засинали. Вранці одягались і їхали по домам. Одного разу в нас був вранці секс і то з моєї подачі, і то дуже нетривало. Наступні пару раз ми спали просто. Потім ще раз був секс.Потім знов просто спали. Останній раз ми цілувались, він щось там приставав до мене рукою. А коли я вирішила пришвидшити процес і зняти його нижню білизну він мене зупинив і сказав, що не треба ми ж дорослі люди. І ми просто заснули. Я пробувала напряму спитати в чому справа, але не хочу на нього тиснути. Ми з ним не зустрічаємось, а просто ось така у нас дружба. Хоча я кожен раз хочу все більшого і більшого!!!!ВІн неодноразово говорив, що йому зі мною добре, що він мене поважає і частково вже навтіь любить, прислухається до моїх порад. А от з сексом в нас ніяк не получається!!Порадьте, що мені робити і як зрозуміти його поведінку!!!Заздалегіть дуже вдячна!!!