Знаєш.... anet! Жінка, яка жила з таким чоловіком впізнала "всю красу життя"!!! "Нічого не вилазила на голову" - чоловік має дбати про сім'ю, а не залишити на призволяще, -типу "ЕКОНОМИТИ". Окей! Тоді, нехай і чоловік економить - сигарети не купує, пивко по вихідних не дудлить, пішки пройдеться, а не маршруткою їде. Ми, жінки інколи, чи майже завжди відмовляємось, за ради економії, від чогось смачненького, від помади, яку,наприклад, купила подруга у дорогій крамниці, чи парфумів!!!!!!! Погодьтеся зі мною!!!! Ми багато в чому собі відмовляємо, аргументуючи це тим - ТРЕБА бути ощадною!!!!!! ХОЧА в глибині душі часто заздримо подрузі, чи простим перехожим, як ГАРНО вони живуть і НЕ економлять!!!!!!! ПРАВДА???? Щодо графіку.... це теж варіант!!!! Але, інколи так хочеться від нього відбитися, бо НАБРИДЛА ЕКОНОМІЯ!!!!! Якщо чесно, то я ненавиджу це слово!!!!! Скільки себе знаю - завжди треба було економити. В дитинстві, юності -бо там батьки не були мільйонерами, коли одружилась, бо чоловік такий був (копія його мама) і тепер, коли розлучена, бо утримую себе і сина, за важко зароблені гроші!!!!! І хочеться, ох як хочеться, щоб моя дитина мала кращий одяг, а не на половину СЕКОНД_ХЕНД)))) , щоб я мала можливість у літку поїхати на море, бо часто хворіє, а ще купувати іграшки -не Китай! , а собі..... мати нормальний одяг, а не куртку 3 роки, ..... . І хочу жити добре. Так..... наша держава бідна, що такий б'юджет приймає, і люди, на жаль, такі ж! Завжди кажу " Ситий голодного не розуміє!!!!" - яка жінка була в такій ситуайії, та й зрозуміє....... . На жаль таких багато, та ми живемо, бо інакшого виходу не маємо.
|