Мої "Американські гірки"
Придбавши Ваш журнал в кіоску та прочитавши статтю про Надію Хаднас,хочу розповісти свою історію-маю надію,що комусь вона буде повчальна.В одній інтелігентній сім'ї була дочка:відмінниця,помічниця.Сім'я була працьовита хоч батьки й мали пристойну зарплату,але вдома після роботи не відпочивали бо мали 7соток суниці,4-6 свиней,бичків,близько гектара городу.Старший син та молодша донька їм допомагали-на літніх канікулах працювали в колгоспі,на консервному заводі,на городах та вдома по господарству.І ось коли дочці виповнилось 14 років працюючи на канікулах на заводі вона знайомиться з хлопцем старшим за неї на 6 років і почалося кохання-зітхання.До закінчення 9го класу я була вагітна.Зізнавшись мамі я вислухала хвилю звинувачень і ведикт-АБОРТ,я відповіла - НІ.Мама начебто згодилась і запропонувала мені поїхати в районну лікарню "для консультації у лікаря".Вже біля лікарні я дізналась,що мама привезла мене на підпільний аборт і мене чекав лікар,для того щоб вбити мою дитину - втікла тоді від мами і приїхала до дому.Далі було одруження з батьком дитини і я стала мамою гарненької дівчинки в 15 років.Рідні чоловіка ставились до мене м'яко кажуче вороже,а нашу донечку інакше як ви......м не називали.Я закінчивши вечірню школу,вступила до коледжу,а потім і до університету,який також закінчила,з двома дипломами і дитиною на руках роботодавці не поспішали брати на роботу,перебивались тимчасовими заробітками .В той час з чоловіком почали прикладатись до чарки і скотились на таке дно,що навіть наші друзі-пияки почали нас цуратись.Моя мама хотіла лишити мене материнських прав (дочка жила в неї)щоб хоч держава платила допомогу.Одного разу ми з чоловіком (як завжди п'яні)зустріли батька мого однокласника і він запропонував роботу у нього на пилорамі,але з умовою,не пити.На роботу пішли а умови не дотримали пили після роботи як прокляті,тоді наш роботодавець Анатолій сказав : "Якщо ви хочете позбутись пиятики,то я вам допоможу,а ні,то ви так довго не протягнете.Вам треба лікуватись від алкоголізму і я вам можу допомогти.Вирішуйте!!!!"І ми вирішили лікуватись.З свій рахунок Анатолій вилікував нас від алкоголізму (рідні відмовились заплатити за наше лікування),дав роботу,зарплату......Минуло майже 7 років,ми з чоловіком
започаткували невеличкий бізнес,у нас з Божою поміччю народилась друга донька.старша дочка вже не соромиться говорити людям,що вона наша дочка,Анатолій став для нас другим батьком.Ось такі у нас в житті "Американські гірки".Прошу вас,ті хто читатимуть мій лист,якщо біля Вас в Вашому оточенні є люди,які страждають від алкогольного дурману - протягніть їм Вашу руку допомоги,не лишайте їх на одинці з горілкою,можливо ви їх єдине спасіння.Ми допомогли вилікуватись вже двом людям.
|