Яблучний пиріг з корицею
Необхідні продукти
------------------
3 яйця;
1 склянка цукру;
3 склянки борошна;
1 пачка маргарину;
1 ст. л. сметани;
1 пакетик порошку до печива.
Приготування
----------------
Борошно перемішати з порошком до печива і розтерти з маргарином на крихти. Яйця збити з цукром, додати сметану і вимішати з борошняно-маргариновими крихтами. Замісити тісто. Поставити його на 1 годину у холодильник.
Яблука помити, обібрати від шкірки, нарізати тоненькими дольками.
Тісто розділити на дві частини. Одну розкачати на бритванці викласти на неї яблука перемішані з корицею. Посипати яблука цукром. Накрити другою частиною тіста. Заліпити краї. Пекти приблизно 40-50 хвилин до готовності.
Секрет
-----------
Готовий пиріг після того як вийняли з духовки, накрити рушником і так дати йому вистигнути. Так він буде м'якшим і смачнішим. Мої дітки "змели" його за хвилину