Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Сімейне життя

Важлива інформація

Опції теми Опції перегляду
Старий 26.11.2014, 21:13   #1
Роксолана
Метр

За замовчанням Який в кого був Новий рік? (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №12 (94) ГРУДЕНЬ 2014 РОКУ)

Незабаром свята. Але життя таке, що не до свят якось, маю на увазі, що у мене особисто чогось немає передчуття святкового настрою. Ось думаю, створю тему, у кого який був Новий рік? Давайте ділитись спогадами і цікавими історіями, а ну ж і свята схочеться. Я власне пам'ятаю, як одного разу працювала саме останні чотри дні перед Новим рокм і 31-го теж. Так ось, додому я встигла, коли уся родина вже зібралася за столом. Пам'ятаю, як сіла за стіл, ми провели старий рік, я випила келих вина, а потім...я прокинулась у своєму ліжку, на годиннику четверта ранку, в хаті мертва тиша і нікого немає. Я сама. На вулиці чути звуки петард, а я одна. В голові паморочиться від робочої втоми, бо ж поспала зовсім нічого. Виявляється уся моя родина вирішила зробити мені подарунок. Вони пішли святкувати на вулицю, аби я поспала в тиші. Я так розчулилась А які у вас були цікаві історії на Новий рік? Розкажіть! Ось я цим поділилася і вже посміхнулася.

Останній раз редагувалося Оксана; 31.12.2014 в 21:59.
Роксолана поза форумом   Відповісти з цитуванням

Опції теми
Опції перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.
HTML код Вимк.