Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Сімейне життя

Важлива інформація

Опції теми Опції перегляду
Старий 23.11.2013, 00:06   #1
Малинка
Що я тут роблю?

За замовчанням Дурні ревнощі

Зареєструвалась для того, щоб почитати думки інших. Як то кажуть:"збоку видніше". Допоможіть розібратись в проблемі, яка мішає жити... Я одружена. Вже 2 роки. Ревную свого чоловіка до всіх і до всього. Почалось все з того, ще до одруження, як ми зустрічались. Він спілкувався з дівчатами. Я коли взнавала закатувала істерику. Навіть коли йому одногрупниця дзвонила з якою він 5 років провчився. При цьому сама ж і дзвонила і мені дзвонили друзі-хлопці і переписувалася з ними. Коли я то це нормально. А йому не можна було. Я і освідомлювала це, шо має бути рівність і всерівно так робила. Ми одружились. В нього почалась робота пов'язана з продажами. Кожного дня нові продавщиці в магазинах. Тут в мене почалось ще більше. Він міг з ними говорити раз на тиждень і то по роботі. Дійшло до того що я почала телефон перевіряти. Які нові імена там з'являються. І так кожного вечора. Мені здавалось що в нього там хтось є. Хоча фактів не мала ніяких. З роботи він ніколи не затримується. Раз на місяць може на пиво піти. Весь вільний час зімною. Всю зарплату приносить. Хтось про такого мріє. А я без причин його пиляю. Остання сварка була через те що я побачила, що він пісні в продавщиці скинув. Я ранком до нього не говорила. А коли пішов на роботу таку смс написала... Що він на неї час має. І ще всяке таке. Обідилась одним словом. Він пів дня дзвонив,а я не піднімала. Вечором піднявся скандал. Він казав що вже не може жити з людиною яка йому не вірить. Яка думає що він зрадник. В нього сльози були на очах. Я повірила... Рівно на один день і все. Дальше почала робити те саме. Телефон перевіряю. Я навіть до товариша по роботі ревную. Коли він з ним по роботі говорить.
Малинка поза форумом   Відповісти з цитуванням

Опції теми
Опції перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.
HTML код Вимк.