Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Сімейне життя

Важлива інформація

Опції теми Опції перегляду
Старий 23.01.2013, 14:22   #1
Дана
Що я тут роблю?

За замовчанням Кого обрати між двома дорогими людьми (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №8 (90) ВЕРЕСЕНЬ 2014 РОКУ)

Підскажіть як мені бути! Я вийшла заміж три роки тому, у мене нормальна сімя, живемо в достатку. У мене є батьки, яких я дуже люблю і дві сестрички. Одна старша живе з чоловіком, але разом з моїми батьками, а інша ще маленька. Проблема в тому, що мій чловік не може налагодити стосунки з моєю мамою, а з сестрою то взагалі.Раніше вони нормально спілкувалися, а чим далі тим стає все гірше. Особливо після того як у нас народилася дитина. Тільки ми приїжджаємо у гості до батьків -закінчуєтся чимось неприємним. Відчуваю що моя родина віддаляється від мене, проте звинувачують у цьому мене, особливо сестра, каже що я відвертаюся від них. А мама робить вигляд що все гаразд, бо у мене з нею завжди були теплі стосунки, проте я бачу що вона теж хоче щоб я покинула чоловіка і жила з ними, посилаючись на те, що мій чоловік їх начебто не любить і не хоче щоб і я з ними спілкувалась. Не знаю що робити, як можу позбавити батька власну дитину, при тому, що він гарний батько. Та і мені буде дуже важко залишити дім, який вже давно вважаю своїм, порушити своє стабільне життя. Адже доведеться багато чого змінювати. але свою родину я теж не можу втратити.. Прошу, допоможіть мені порадою.

Останній раз редагувалося Оксана; 23.08.2014 в 14:42.
Дана поза форумом   Відповісти з цитуванням

Опції теми
Опції перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.
HTML код Вимк.