Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Про чоловіків

Важлива інформація

Опції теми Опції перегляду
Старий 31.03.2012, 19:30   #1
Delfi
Зайшов, побачив, написав

За замовчанням Мій чоловік бабій (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №11 (69) ГРУДЕНЬ 2012 РОКУ)

Привіт всім! Я на форумі вже давно, від самого початку, але сьогодні зареєструвалась під іншим ім'ям. Бо мені дуже потрібна порада. Справа в тому що мій чоловік бабій. При чому, як мені здається невиправний! Я і плакала і сварки зчиняла і дітьми просила зупинитись, а він мені на те відказує, тішся, що не п'ю і до тебе щодня вертаюсь. В інтимному плані у нас все гаразд. А вчора випадково побачила його електронну пошту. Просто чоловік пішов на роботу і не вийшов з поштового ящика. Виявляється у нього є і віртуальні романи! Я коли за нього заміж виходила мені наші спільні друзі казали, ти що, він же бабій, жодної не пропускає, а я не вірила, відповідала на все це, що він просто комунікабельний та ввічливий. Навіть коли ми переїхали у нову квартиру і коли вже до кінця тижня усі сусідки сипали мені компліменти, який ваш чоловік приємний, я навіть тоді втішалася цим. А після вчорашнього якось сіла і мені все пригадалося. Як він витріщався на інших коли ми ще зустрчались, як спішив обслужити інших жінок за столом у гостях, як "ввічливо" поспішав допомогти сусідці винести відро картоплі з підвалу, його масні компліменти своїм жінкам-колегам при розмові по мобільному. В нас двоє маленьких дітей. І коли я в гніві сказала розлучення, він відповів: дурненька, я ж тебе кохаю ти та сама єдина і неповторна. А то все так, нічого серйозного. Що мені робити? Змиритись з тим, що мій чоловік такий "поціновувач жіночої краси"?

Останній раз редагувалося Оксана; 23.11.2012 в 07:52.
Delfi поза форумом   Відповісти з цитуванням

Опції теми
Опції перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.
HTML код Вимк.