Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Сімейне життя

Важлива інформація

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 05.01.2012, 11:56   #31
Каріна
Новенький

За замовчанням

Яке щастя, що з'явилася ця тема. Тепер я розумію, що не одна я така маю цю "біду". Тепер я розумію поведінку свого чоловіка. Тепер знаю, чому він уникав сексу зі мною (хоча ніколи не відмовляв, якщо я наполягала). Так, довгий час мене це влаштовувало. Хочу сексу чоловік поруч є, була впевнена, що наліво він не ходить, а він виявляється "ходив направо". Я ж по своїй жіночій природі боялася зради з жінкою, але те, що він робить це з чоловіками навіть не припускала!!! Найгірше те, що це не лікується! Що я тільки не робила - марно. Так і живемо. Зовні - подружжя, а насправді в нього є він, тобто "вона". Ярославе, зупинись поки ще можеш! Не руйнуй життя своїй дружині!
Каріна поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.01.2012, 12:06   #32
Ірина
Наш знайомий

За замовчанням

Дорогенькі мої, чоловіки з нормальною орієнтацією ніколи не сидять на гей-сайтах, не дивляться гей-порнуху і не розглядають оголених чоловіків. Так що жінці треба з цим змиритись, що їй дістався таки екземпляр. Єдиний плюс у цьому: інша жінка може забрати вашого чоловіка з сім'ї, а інший чоловік - ні.
Ірина поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.01.2012, 19:09   #33
Алена
Новенький

За замовчанням

Такі чоловіки не геї,а бісексуали. Таким чоловікам не чоловіки подобаються, а сам секс із представником своєї статі. Геї ж сприймають чоловіків саме як протилежну стать і жінки їх не цікавлять. Так-що ви, Ярославе, все-таки бісексуал, а не гей. З цим жити можна.
Але моя вам порада - спочатку зверніться до хорошого сексопатолога, краще щоб ця людина була з психологічною освітою. Він допоможе вам розібратись із собою. І не думайте, що це хвороба. Таке буває і нічого зазорного в тому, що ви звернетесь до спеціаліста немає. Якраз для цього вони існують. А дружині не поспішайте зізнаватися поки не розберетесь із собою.
Алена поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.01.2012, 20:57   #34
Ярослав
Новенький

За замовчанням

Спасибі!
Ярослав поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.01.2012, 13:02   #35
Men
Новенький

За замовчанням

Цитата:
Повідомлення від Ярослав Подивитися повідомлення
Men, в мене не встає на чоловіків!... а просто виникає симпатія!
Ну то навчись контролювати свою "симпатію". Зможеш, значить повноцінний чоловік. А як ні.... сам знаєш, хто ти.
Men поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.01.2012, 17:56   #36
Андрій
Наш знайомий

За замовчанням

Припинив би ти хлопче дивитись ці фільми про педиків, а то ж затягне
Андрій поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.01.2012, 16:37   #37
Краля
Наш знайомий

За замовчанням

Цитата:
Повідомлення від Men Подивитися повідомлення
Ну то навчись контролювати свою "симпатію". Зможеш, значить повноцінний чоловік. А як ні.... сам знаєш, хто ти.
Чого на хлопця нападаєш? Ніякий він не гей. Просто молодий ще. Рано одружився, і дитина є. Стільки всього зразу, що навіть не було часу осмислити може певний період становлення дорослості. Я впевнена, що це у нього лише цікавість, яка минеться. Краще б його підтримав.
Краля поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.01.2012, 09:02   #38
Ярослав
Новенький

За замовчанням

Я всім вдячний за ваші поради, ви мені дійсно допомогли! Я зробив висновок: і краще мені нічого не пробувати, а знайти собі хорошого друга хлопця, і просто з ним спілкуватись.Тому що в мене нема і ніколи не було справжнього друга. І фільми я більше не дивлюсь і не буду дивитись!
Ярослав поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.01.2012, 13:54   #39
Alex
Новенький

За замовчанням

В моєї сестри є подруга. Так ось, якось на наших посиделках вона зізналась, що її чоловік кілька разів пробував секс з чоловіками. Нас вона переконувала, що він не гей. Просто так для різноманітності йому хотілося. А потім було ще і ще. І знаєте, розказуючи все це вона була така спокійна. Каже: він мене кохає і ніколи не кине. А це не зрада, а просто задоволення. Але на мою думку якщо зайде далеко, то і чоловік чоловіка з родини забрати може.
Alex поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.01.2012, 14:58   #40
jet
Користувач

За замовчанням

Цитата:
Так-що ви, Ярославе, все-таки бісексуал, а не гей. З цим жити можна.
а якби він атки геєм виявився, то що, жити не можна?
jet поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід