01.04.2012, 15:18
|
|
Майстер
Адреса: Львів
|
|
|
|
01.04.2012, 17:10
|
|
Один з нас
|
Згідна з Оксанкою. Зробіть так, щоб ваш чоловік одного дня усвідомив, що може вас втратити. Ні, не кажіть йому слова "розлучення". Просто візьміть дітей і кудись поїдьте, наприклад до батьків. А чоловіку нічого не кажіть. І обіду не залишайте. Він прийде ввечері.... а вдома нікого немає... А ви так розрахуйте час, щоб прийти після нього. І поводьтесь так ніби нічого не сталося. А на його запитання чому не подзвонила, скажіть просто телефон розрядився, а потім так закрутилася, не хотіла тебе турбувати, бо може зайнятий і всяке таке.Потім ніжно його поцілуйте і як нічого не сталося йдіть собі спати. Гарантовано безсонна нічка з роздумами вашому чоловіку забезпечена. Можливо, тоді він і одумається. І зрозуміє, що йому дорожче.
|
|
|
01.04.2012, 19:54
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Дякую всім, дівчата, що відгукнулись на мою проблему, щиро дякую за поради!
|
|
|
01.04.2012, 19:56
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Цитата:
Повідомлення від Оксанка
Я думаю, що краще не лякати його розлученням, і не плакати, а просто приділяти йому менше уваги, більше собі, (він же має багато часу для себе). Можливо задумається, що щось не так, почне ревнувати, занепокоїться.
|
Оксанко, я пробувала так чинити. Ось прийшов з роботи, а я вдаю ніби не чую, що він вдома і що думаєте він задумався? Ні.
|
|
|
01.04.2012, 20:00
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Цитата:
Повідомлення від Bogema
моя вам порада, приділяти вдома йому більше уваги, більше зацікавлення ним, придумайте якесь спільне заняття, щоб чоловік просто не мав часу на заглядання на інших жінок. А от коли ви разом на людях пофліртуйте при чоловікові з іншими чоловіками, довгі погляди, невинна, соромязлива посмішка, трішки відвертий одяг. Нехай ваш чоловік зрозуміє що і вашу красу ще хтось, крім нього розглядає. .
|
І так, яки кажете Bogema, теж робила. На 8 березня ми були на вечірці. Я спробувала пофліртувати з іншими чоловіками, навіть дозволила аби один з них обслужив за столом, з іншим пішла до танцю... все це призвело до того, що мій чоловік почав поїдати мене очима ще на вечірці, ну а вдома було логічне завершення. Але на жаль, за кілька днів знову все стало так як було...
|
|
|
01.04.2012, 20:01
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
І будь ласка, дівчата Оксанка, Bogema, не сваріться Я вам щиро вдячна за поради
|
|
|
01.04.2012, 20:02
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Цитата:
Повідомлення від Олена
Згідна з Оксанкою. Зробіть так, щоб ваш чоловік одного дня усвідомив, що може вас втратити. Ні, не кажіть йому слова "розлучення". Просто візьміть дітей і кудись поїдьте, наприклад до батьків. А чоловіку нічого не кажіть. І обіду не залишайте. Він прийде ввечері.... а вдома нікого немає... А ви так розрахуйте час, щоб прийти після нього. І поводьтесь так ніби нічого не сталося. А на його запитання чому не подзвонила, скажіть просто телефон розрядився, а потім так закрутилася, не хотіла тебе турбувати, бо може зайнятий і всяке таке.Потім ніжно його поцілуйте і як нічого не сталося йдіть собі спати. Гарантовано безсонна нічка з роздумами вашому чоловіку забезпечена. Можливо, тоді він і одумається. І зрозуміє, що йому дорожче.
|
Так як ви радите Олено, ще не робила . Можливо справді спрацює...
|
|
|
01.04.2012, 20:09
|
|
Майстер
|
а як щодо віртуальних романів? Ви намагались йому пояснити що такий стан речей вам не подобається? що ж він відповідає, крім того що це несерйозно. Так, для нього то несерйозно, але ж для вас то все навпаки.
|
|
|
01.04.2012, 20:17
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Ні Bogema, за те, що я бачила його переписку я чоловікові нічого не казала. Чогось аж такого! у тих листах не було, лише компліменти, гарні слова, побажання і таке інше. А я розізлилась, емоції взяли гору. Я собі ось що думаю: як скажу, то втрачу його довіру. Я не зможу йому пояснити що це я не спеціально, а випадково побачила. Я ніколи не шпорталась у його кишенях, гаманці, тобто для мене це є неприйнятним, тому і сказати йому про це не зможу.
|
|
|
01.04.2012, 20:39
|
|
Майстер
|
Ви надиво спокійні. Коли мої емоції беруть вверх наді мною, то може летіти все, що попаде під руку. Колись я помітила, також випадково, сіла за компютер коханого з його дозволу, а тут скайп вискочив і хоч, не хоч а прочиталось само. Повідомлення було від дівчини, я відкриваю вікно переписки, а там як от ви кажете, по суті нічого такого, компліменти і приємні слова. Я такий струс для його нервів зробила, що після цього він припинив заради мене з нею переписуватись. Знаю, це неправильно по відношенні до його подруги, але своє я бережу до останнього. Я вам не пропоную зчиняти скандал, зовсім ні, це так до теми,мій дієвий спосіб. Ви краще знаєте свого чоловіка, ви краще знаєте підходи до нього. є два методи батіг, або пряник Форум тримає за вас кулачки, щоб ця ситуація у вас виправилась на краще.
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
HTML код Вимк.
|
|