Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Секс

Важлива інформація

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 15.07.2011, 12:57   #31
Nadiya
Розписався не на жарт

За замовчанням

Андрій, злови бджолу, акуратно двома пальчиками тримай її за крильціта ( обережно не відірви) , губами схопи за кінчик жала (тільки не вколися у носика ) і дуй-дуй-дуй-дуй-дуй, а коли трісне, отоді буде вау-у-у-у-у!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nadiya поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 19.07.2011, 14:39   #32
настя
Новенький

За замовчанням

Усе просто: хто що любить і чи любить взагалі. Примусу в сексі й до сексу взагалі не має бути, тим більше щодо мінету. Але це все-таки показник: якщо жінка вам це робить, то ви для неї не найгірший чоловік на світі (мова не про повій)...
настя поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 19.07.2011, 16:32   #33
Остап
Зайшов, побачив, написав

За замовчанням

Олеже, чи не все одно куди ти кінчиш? Головне аби твоя жінка це робила!!! І не відмовлялась типу мене нудить, це неприродньо....
Остап поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.07.2011, 09:53   #34
Men
Новенький

За замовчанням

Хочу дати пораду чоловікам. Жінку спершу слід підготувати. Нiчого не вийде, доки вона не підготується. Проблема ця не така вже й рiдкiсна. Когось від цього нудить, хтось не переносить запаху сперми. Так що тут слід набратись терпіння.
Men поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.07.2011, 10:01   #35
Мар'яна
Новенький

За замовчанням

Чоловiкам варто пам'ятати: якщо жiнка робить це з власної волi та без найменшого натяку вiд чоловiка, це означає лише одне -- вона справдi кохає. Адже жiнцi для орального сексу потрiбно дещо бiльше, нiж пристрасть. Ясна рiч, перед жінкою постає питання ковтати сперму чи нi? Про це варто поговорити ще до початку орального акту. Або ж подивитись як це роблять у відповідних фільмах. Якщо ж ви не сприймаєте цього взагалi, то приймiть сперму на губи, лице, груди тощо. Або ж закiнчiть оральний акт звичним, традицiйним сексом. Так що проблеми я тут не бачу. Це наше з вами життя.
Мар'яна поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.07.2011, 10:10   #36
Фанта
Новенький

За замовчанням

Жінкам не треба соромитися орального сексу, чи відмовляти чоловіку. Така поведiнка, швидше за все, свiдчить про невпевненiсть у собi, у своїй привабливостi, в своїх сексуальних можливостях. Мінет задоволення, яке жінка дарує коханому. Дівчата, робіть це i пам'ятайте, що коли справдi любиш людину, то любиш її усю, всi частини тiла, до останньої клiтини. Нiчого поганого немає в тому, що цiлуєте один одному руки, живiт, спину. Секс це взаємне задоволення.
Фанта поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.07.2011, 10:51   #37
Alex
Новенький

За замовчанням

А в мого чоловіка пунктик: він погоджується на мінет лише будь-де, тільки не в ліжку.
Скільки не пропонувала зробити це вдома, ні в яку. А тільки поїдемо на пікнік, за місто, чи навіть в машині сам проситься.... Але ж тоді я не готова це робити.
Alex поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.07.2011, 11:05   #38
Каріна
Новенький

За замовчанням

О, з цим вже нічого не поробиш. Це у нього в голові "пунктик". Це психологія і таке не лікується. Тобі Фанто треба з цим змиритись і задовольняти забаганки чоловіка, де йому схочеться, якщо не хочеш його втратити. Якщо хочеш робити це вдома в ліжку, то дам пораду - як він буде в душі залізь до нього. Намиль чоловіка, почни його пестити руками, торкнись губами. Він однозначно захоче продовження, а ти тоді бігом у ліжко. Будь певна він помчиться слідом аби мати продовження
Каріна поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.07.2011, 11:31   #39
Ліла
Новенький

За замовчанням

А в мене проблема, я у ліжку імітувала оргазм від самого початку наших відносин. Тож мій чоловік думав, що він такий суперовий мен. Так ось саме мінет, як мені здається, мені допоміг вирішити цю проблему. Поки я його роблю, відповідно збуджуюсь, потім те саме мені робить чоловік.
Ліла поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.07.2011, 11:40   #40
Андрій
Наш знайомий

За замовчанням

Шановнi панянки почитав вашi думки, якiсь ви всi не такi. З деякими думками я згодний, але деяким жiночкам, я розповiм, що таке мiнет для чоловiка:
нам подобається, коли ви берете його глибоко урот. Цi вiдчуття не порiвняти
iз "природним" сексом у вашу дiрочку. Але! Звернiть увагу: не треба його постiйно заковтувати викликаючи у себе блювоту. Тодi в нас не такi гострi вiдчуття насолоди. Заковтування мають бути перiодичними. Ну i закiнчення теж має
бути у ротик, хоча бачу бiльшiсть присутнiх тут цього так i не зрозумiла.
Андрій поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Опції теми
Опції перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.