31.08.2014, 11:57
|
|
Новенький
|
Дівчаточка, щоб мати маленького сексом треба займатися через кожні 4-5 днів після закінчення менструації. Наприклад: 5-го числа закінчилася менструація - значить 9, 13, 17, 21-го числа -дні заняття сексом. Цього графіку потрібно дотримуватись ретельно. Це пов'язано з тим, що сперма у чоловіків визріває десь на 4-й день, тобто якщо займатися сексом через день, то сперма просто не встигає дозріти, на п'ятий день вона починає старіти і здатність до зачаття падає. Найкраще сексом займатися так, як роблять це тварини. Не забувайте про арчування. Вживайте продукти, багаті вітаміном Е -вершкове і рослинні олії, яєчний жовток, зародки пшениці, кукурудза, гречана і вівсяна крупи. Для чоловіків корисні біла квасоля, мед, горіхи. І, головне! Розслабтеся і забийте на все. Іноді вагітність наступає, коли жінка просто перестає зациклюватися на проблемі.
|
|
|
31.08.2014, 11:59
|
|
Наш знайомий
|
Моїй родичці у 36 років лікарі поставили діагноз спайка обох труб і дитяча матка. Тобто безпліддя. Вона змирилась і припинила думати про дітей. Але сталося диво. У 38 років несподівано для всіх і себе самої вона завагітніла. Можливо, тому що змирилася, можливо, тому що лікарі помилились у діагнозі, а можливо тому що вона пила настоянку з зеленого волоського горіху на меду для зміцнення імунітету.
|
|
|
31.08.2014, 12:40
|
|
Що я тут роблю?
|
Я довгих шість років не могла завагітніти. І я і чоловік обоє здорові. Якось на консультації лікар мені порадила спробувати актіферт. Він допомагає навіть тоді, коли чоловік наприклад, не хоче обстежуватися. Але в аптеках я цього препарату не знайшла. Замовляла через інтернет з Києва. По інструкції це натуральний препарат без хімії, який покращує життєздатність сперматозоїдів та підвищує їх рухливість. Я вводила гель в середину за 10 хвилин до статевого акту під час періоду овуляції. Мені знадобилося два тюбики поки я побачила на тесті заповітні дві полоски. А ось «народний метод» спринцювання розчином соди перед актом мені не допоміг. Хоча кажуть після соди утворюється сприятливе середовище для сперматозоїдів.
|
|
|
05.09.2014, 11:20
|
|
Що я тут роблю?
|
Дуже дякую Вам за відповіді і поради)). Ми були у лікаря (я таки його вмовила), і він сказав що навряд чи получиться дитинка у нас. Хіба станеться чудо.
|
|
|
16.09.2014, 22:13
|
|
Що я тут роблю?
|
I_Z не втрачайте надію, в наш час є безліч методів щоб допомогти завагітніти. Репродуктивна медицина розвивається. Головне знайти лікаря, який допоможе Вам!!!
|
|
|
18.09.2014, 13:34
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Прочитала сообщение от Anet и аж расплакалась, хорошо, что у вас все получилось, радуюсь за вас. Я тоже хочу троих деток))) Иванка, вам посоветую жить своей жизнью, и не зацикливаться на этом. Знаю, это не легко, у нас тоже не сразу получилось забеременеть ...как выходишь на улицу, везде детки, коляски, беременные женщины...тяжело смотреть. Лично я, после полового акта вставала в позу "березка", пила витамины, половой акт 2-3 раза в неделю, высчитывала овуляцию (сейчас и тесты на овуляцию есть). Если в течении года ничего не получаеться стоит обратиться к врачу. Я рассматривала эту клинику http://www.adonis-ivf.com.ua/, там и ЭКО есть. Знайте всегда есть выход, но я искренне надеюсь, что эта ссылка вам не понадобиться.
|
|
|
18.09.2014, 15:17
|
|
Що я тут роблю?
|
Цитата:
Повідомлення від Адриана
Прочитала сообщение от Anet и аж расплакалась, хорошо, что у вас все получилось, радуюсь за вас. Я тоже хочу троих деток))) Иванка, вам посоветую жить своей жизнью, и не зацикливаться на этом. Знаю, это не легко, у нас тоже не сразу получилось забеременеть ...как выходишь на улицу, везде детки, коляски, беременные женщины...тяжело смотреть. Лично я, после полового акта вставала в позу "березка", пила витамины, половой акт 2-3 раза в неделю, высчитывала овуляцию (сейчас и тесты на овуляцию есть). Если в течении года ничего не получаеться стоит обратиться к врачу. Я рассматривала эту клинику http://www.adonis-ivf.com.ua/, там и ЭКО есть. Знайте всегда есть выход, но я искренне надеюсь, что эта ссылка вам не понадобиться.
|
В цій клініці я робила гістероскопію перед штучною інсемінацією, ну і саму підсадку. Лікар Червоткіна. Тепер спостерігаю вагітність у цього ж лікаря
|
|
|
20.09.2014, 23:13
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Цитата:
Повідомлення від i_z
Дуже дякую Вам за відповіді і поради)). Ми були у лікаря (я таки його вмовила), і він сказав що навряд чи получиться дитинка у нас. Хіба станеться чудо.
|
А якже ЕКО або штучна інсемінація?, багатьом це допомагає створити родину!
|
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах