26.12.2013, 14:03
|
|
Що я тут роблю?
Адреса: Івано-Франківськ
|
Найкращий спосіб схуднення - правильне харчування + глибока чистка організму від шлаків і токсинів
|
|
|
26.12.2013, 14:14
|
|
Що я тут роблю?
Адреса: Івано-Франківськ
|
найкращий спосіб похудання:
1. Глибоке очищення організму від шлаків і токсинів
2. Правильне харчування
3. Здоровий спосіб життя
|
|
|
09.01.2014, 19:21
|
|
Один з нас
Адреса: Україна,Київ
|
Знаєш що,Аліна,я тобі рекомендую систему -60 Катерини Міріманової.На ній значно схудли всі мої подруги,і я теж!На ній можна їсти все і при цьому худнути!Ось принципи,на яких вона тримається:
Обов язково треба снідати до 12:00
На сніданок можна їсти все,що схочеш
Потрібно відмовитися від білого цукру
Яблука можна їсти не більш,як півкіло на день
Краще з їсти замало,ніж забагато
Обідати потрібно до 14:00
Вечеряти не пізніш за 19:00
Приймайте вітаміни
10-15 хвилин спорту кожен день
Щоденно доглядайте за шкірою
Не можна приймати препарати для схуднення
Вранці зважуйтесь
Докладніше можна дізнатися у мережі Інтернет.Це справді допомагає!
|
|
|
12.01.2014, 00:54
|
|
Зайшов, побачив, написав
Адреса: Україна рідненька
|
Цитата:
Повідомлення від Kotusik
Найкращий спосіб схуднення - правильне харчування + глибока чистка організму від шлаків і токсинів
|
Хочу продовжити тему глибокої чистки організму. Крім того, що ми тут спілкувались про "Детокс" із "Екстра Слімом", я у себе в офісі знайшла журнал із статтею про ці препарати. Не знаю, реклама це була чи реальна історія, але я-таки вирішила купити ці пігулки. Ось зараз почну приймати, після новорічних свят
|
|
|
12.01.2014, 13:17
|
|
Один з нас
Адреса: Україна,Київ
|
препарати для схуднення шкідливі для здоров я
|
|
|
13.01.2014, 18:48
|
|
Один з нас
|
Препарати для схуднення реально шкідливі. От ви спробуйте мішечок туго набити, наприклад, ватою, а потім частину забрати. Одразу матеріал провисне, правда? Може, некоректне порівняння, але те саме буде з вашою шкірою, дівчата, якщо ви різко схуднете. До того ж людський організм -- не мішок з ватою. Різке схуднення -- це величезний стрес для нього. Порушиться обмін речовин, повилазять різні болячки. Вам то треба? Треба не на експрес-дієту сідати, а змінювати спосіб життя. Харчуватися здоровою їжею, займатися фізкультурою. І на тілобудову треба зважати. Висока ширококоста жінка ну ніяк не стане Дюймовочкою.
|
|
|
14.01.2014, 16:52
|
|
Наш знайомий
|
Щоб схуднути без стресу для організму, не харчуйтесь після 18.00. Випробувала на собі. Результат є. Худнете повільно, але без шкоди для організму.
|
|
|
28.04.2014, 13:06
|
|
Що я тут роблю?
|
Дієти, особливо тяжкі, не принесуть ніякого сенсу ... Правильне харчування, хіба що. Здоровіше точно будеш, хоча схуднути може і не вийти ... Я вже пів року на правильному харчуванні, відчуваю себе краще) Але, щоб схуднути, вже місяць бігаю вечорами і приймаю капсули Алвослім) -4 кг. Худнути дуже швидко шкідливо для організму, тому я дуже задоволена результатом)
|
|
|
26.06.2014, 20:31
|
|
Що я тут роблю?
|
Мені і моїй подрузі дуже поміг препарат "Гуарем"фінляндської фірми "Оріон", схудли без спортивних вправ я на 3, а моя подруга на 4,5 кг, якщо більше дотримуватись дієти, займатись спортом, то я думаю, що наступні місяці будуть теж в приблизному прогресі, бо відомо , що з кожним наступним місяцем важче худнути.Головне, що цей препарат є не біологічною добавкою, а фармакологічним препаратом, тобто пройшов правильний контроль, препарат працює тільки на рівні шлунково-кишкового тракту, можна застосовувати у вагітних( що говорить про безпечність) і можна приймати кілька років.
|
|
|
20.01.2015, 13:12
|
|
Що я тут роблю?
|
Дівчата, підкажіть, можливо хтось із ваших знайомих використовував абсурдні методи схуднення (накшталт вживання вати замість їжі щоб не набирати зайві кіло). Або пив яблуневий оцет, чи ще щось... Мені необхідно знайти таких дівчат для зйомок медичної програми.
|
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах