28.04.2012, 22:55
|
|
Метр
|
я ось хочу спробувати зменшити споживання солі. Кажуть це помічне. Бо сіль затримує воду, звідси ходиш розпухла.
|
|
|
28.04.2012, 22:57
|
|
Метр
|
[QUOTE=Аліна;1624]Ви знаєте мене лякає те ,щоб ці електростимуляції потім не вилізли боком!!!
ця процедура напевно має протипокази? А якщо серце хворе...
Останній раз редагувалося Роксолана; 28.04.2012 в 23:02.
|
|
|
29.04.2012, 07:52
|
|
Новенький
|
Цитата:
Повідомлення від Роксолана
я ось хочу спробувати зменшити споживання солі. Кажуть це помічне. Бо сіль затримує воду, звідси ходиш розпухла.
|
Так багато солі знаходиться в самих продуктах, наприклад, риба, яйця, молоко і м'ясо. Спробуйте не солити страви під час приготування і ви відчуєте смак продуктів, який просто "вбивається" коли ми їх пересолюємо.Аби почалося схунення достатньо просто виключити з раціону гострі страви, копченості, рибні та м'ясні бульйони. Сіль чудово заміняється чорним меленим перцем, який лише підкреслює смак їжі. Вже за кілька днів ви відчуєте, що потреба в солі помітно знижується. Є лишше одне але: якщо перейшли на безсолеву дієту потрібно багато пити. 2 л негазованої води на день. Коли організму бракує солі він швидко втрачає рідину. Якщо взагалі виключити споживання солі, за перші дні можна втратити кілька кілограмів. Втрата відбувається за рахунок зневоднення організму, а не за рахунок розщеплення жирів. А далі слід просто слідкувати за своїми відчуттями. Ви і самі не зчуєтеся, я легко почуваєтеся, не схочеться переїдати, забудете про тиск. А ось тим, хто має хворі нирки, серце я б все-таки радила спершу проконсультуватись з лікарем.
|
|
|
29.04.2012, 08:02
|
|
Новенький
|
Цитата:
Повідомлення від Аліна
я прийшла-одягли на мене змочені водою паски і підключили до апарату-ось тут почалось найцікавіше-короче електростимуляція м,язів-не знаю як пояснити кожен м,яз як скорочувало-відчуття двояке,в деякі моменти аж німіли ноги від струму!!!ніби ти відчуваєш,шо класно-реально м,язи працюють,але з другої сторони це німіння мені цілий не давало спокою!
|
Я так думаю ти була на міостимуляції? Але схуднути, розраховуючи тільки на міостимулятор складно адже м'язи навантажуються недостатньо а схуднення відбувається або при спалюванні зайвих калорій, або при зменшенні щоденного споживання калорій тобто дієті. Рекламований ефект схуднення «на кілька сантиметрів одразу» від сеансу міостімуляції, як правило, обумовлене поліпшенням місцевого лімфо-і кровообігу. Тому кардинально змінити контури тіла, сподіваючись тільки на лежання на канапі «під приладом», не можливо. Це можна використовувати просто як додаток до дієти. Та і процедур тих потрібно пройти дуже багато.
Мінусом цієї процедури вважаю протипоказання: запальні процеси в організмі, травми м'язів і зв'язок, порушення згортання крові, проблеми з нирками.
|
|
|
29.04.2012, 18:42
|
|
Майстер
Адреса: Львів
|
Роксолано, а ви самі собі робіть масаж. дивитесь серіал і пощипуйте проблемні місця, від припливу крові, розгладжуюються ямки. Випробовано на собі.
Каріно, а звідки ви знаєте так багато про дієти і різні коригуючі фігуру програми? Можливо, маєте досвід чи дієтолог? Було б не зле, якби ви поділились інформацією про різні дієти, якщо це по вашій специфіці для жінок це напевне болюча тема )))
Аліно, а ну так чесно скажи, результат бодай мацюпуній є? покращення в дзеркалі трішки помітне? просто щоб знати чи вартує гра свічок)))
|
|
|
29.04.2012, 22:31
|
|
Розписався не на жарт
|
спочатку відповім про саму процедуру-тривалість 30 хв,паски одягають наступним чином-по одному на ноги,один на живіт та на стегна!чесно я також після процедури обдумуючи це все прийшла до висновку-що це допоміжне до дієти яку вони рекомендують навіть настоюють притримуватись! я розумію,що це плацебо,але звичайно якщо людина вірить у це воно обов,язково допоможе
|
|
|
29.04.2012, 22:47
|
|
Розписався не на жарт
|
а про недоліки-тобто протипоказання:абсолютні 1-онкологія 2-вагітність 3-захворювання центральної нервової системи 3-захворювання крові з порушенням згортання 4-неврити та невралгії 5-снід 6-вади серця,заміна клапанів(тобто всі серйозні захворювання-особливо недостатності як серцеві так і ниркові,цирози,туберкульоз і т.д) та відносні 1-менструація 2-пошкодження шкірних покривів 3-загальносоматичні вірусні та інфекційні захворювання 4-прийом сильних заспокійливих препаратів,антидепресантів та транквілізаторів 5- схильність до судом-при недостатності в організмі кальцію та калію і т.д ,,,,,,,,,,,,,потрібно розуміти,що про відносні притипоказання вони повинні попередити і чим більше їх є тим менша на них відповідальність
Останній раз редагувалося Аліна; 29.04.2012 в 23:01.
|
|
|
29.04.2012, 22:55
|
|
Розписався не на жарт
|
я ходила тільки на одну пробну процедуру,а результат стає помітним лише після 5 сеансів!!! дівчатка забула,там ще після цього тебе замотують в так звану грілку-ефект сауни-оце класна штука,але на жаль при безкоштовному сеансі мені про це лише розповідали!
|
|
|
03.05.2012, 11:57
|
|
Метр
|
Сьогодні четвертий день, як я їм все без солі. Чесно скажу, нічого так. Мені вже навіть подобається. Почала з салату. Вимішала тонко порізаний огірок з зернистим сиром і кропом. Пішло на ура! Потім варену телятину їла лише чорним перцем приправляла. Справді смачно! А вчора була в гостях у сестри і спробувла вкусити котлету, яку вона посмажила, чесно? Я не змогла її з"їсти. Така вона мені була солона!!!! І ще, я не прокидаюсь зранку запухлою, бо мене ввечері не сушить, як раніше після "солоної" вечері. Так що всім раджу - не соліть страви. А там дивись і до похудання дійде.
|
|
|
05.06.2012, 10:55
|
|
Що я тут роблю?
|
Привіт . Я почитала в жіночому порадникуі про дієту на кефірі і гречці, і хочу зауважити що недавно сиділа на цій дієті і як на мене вона дуже дієва. За півтора тижні шість кілограм. Наприклад мені було неважко, і голоду не відчувала. І чого я саме більше боялась, це щоб після дієти не набрати ще більше. Вже пройшло два тижні і я дивом з кинула ще три кілограми, хоча в їжі себе не обмежую.
|
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах