30.03.2012, 06:27
|
|
Розписався не на жарт
|
До речі про мюслі- дієтологи проводили експеримент, чи справді замінивши ними основну їжу і вживаючи на сніданок,вони помагають схуднути. Виявляється, що ні. Краще взяти просту вівсянку, заварити на молоці, чи воді, додати за бажанням сухофруктів і так їсти (цукру додавати не варто, краще трошечки натурального меду) Тоді і результат буде і для здоров"я корисно - Це я в одній передачі бачило, жінка справді схудла ,щось на два кг.
|
|
|
30.03.2012, 11:04
|
|
Майстер
Адреса: Львів
|
є мюслі, а є пластівці, то пластівці я теж недолюблюю, хоч вони і смачніші, а мюслі, це ж звичайна геркулесова каша перемішана із вівсянкою, тому не думаю що вони дуже погані. Та й таким я зазвичай вечеряю, щоб підсолодити, нарізаю туди банан і запарюю. Смакота...
|
|
|
11.04.2012, 00:10
|
|
Розписався не на жарт
|
До речі, нещодавно наш "зверхник" (тобто, начальник) виглядав дуже кругленьким. З животиком, сальцем -- все як положено. Вчора зайшов, а ми його не бачили кілька місяців, -- хлоп як нова копійка. ну і звісно, всі зразу подумали, що він захворів. а ні. виявилося, що просто перестав на обд їсти булочки і вафлі, а лише зупи! На вечерю -- фрукти. Ну і пішки ходить додому. Все! Не знаю чи зможу притарабанити на роботу банку зупи замість звичних канапок, але точно спробую!
|
|
|
11.04.2012, 15:24
|
|
Розписався не на жарт
|
в мене кожного вечора великі і маштабні плани на завтра! але знову рутина,то туди то сюди-і все знов як не печеня в руці на обід,то булка якась! я все розумію,що так не можна,але відчуття голоду мене долає
|
|
|
12.04.2012, 19:49
|
|
Майстер
|
проекспериментувала на собі і не тільки на собі, бо і хлопець долучився, експрес-дієту із журналу, про яку писалось раніше. Висновки: за 4 дні -0,5кг. Півкілограма це не той результат на який очікувала, в хлопця - 1. Не знаю звідки взялись такі фантастичні цифри 5-6 і як в статті написано "постійне волання шлунка" -це мені не збагнено, бо по цій дієті я легкий голод відчувала тільки перед сном. Перед тим як ще хтось візьметься за цю дієту, добре подумайте!
Після свят хочу спробувати ще одну дієту, як в неті написано дуже-дуже дієву. Один день - літр кефіру протягом дня, другий - звичний раціон в чуть менших порціях і так чергувати. Результат - 5 кг за 3 тижні.
Хто сидить на якихось дієтах діліться, радьте, давайте разом випробовувати і худнути!
|
|
|
13.04.2012, 09:55
|
|
Наш знайомий
|
Я цю дієту з порадника теж на собі спробувала. Усе що написано правда. Скинула 5,5 кг. Правда в журналі не написано, як на це реагують рідні Моя мама в шоці була як дізналася "якою дуркою" я займаюся Весь час змушувала мене щось з"їсти. Але результатом я задоволена. Можливо тобі Богемо ця дієта не підходить? В кожного свій організм. І те, що добре одному не підходить іншому. Я ось колись пробувала таку дієту: зранку фрукти политі йогуртом, обід чай, салат, вечеря чай. Так вже на другий день після сніданку я ледь свідомість не втратила, аж в очах потемніло. Одразу припинила експеримент, бо зрозуміла, що це не моє.
|
|
|
13.04.2012, 13:39
|
|
Майстер
|
Що мені ця дієта не підходить то однозначно і не тільки мені, але я вела до того, що не варто собі одразу уявляти -5 кг. На початку цієї дієти я в думках вже відняла 5 кг і на пятий день, коли стала на ваги розчарування аж до сліз Звичайно, що випробовуватиму інші дієти, можливо в мене просто час такий що схуднути зараз не вдасться, можливо моя вага для мого зросту саме те, що потрібно, але я не зупинятимусь. Кажуть, до речі, Дашо, що чай не дуже то й корсний під час дієт, зайві вуглеводи не потрібні, може саме тому твій організм вимкнув свідомість? хоч дієта дійсно надто екстремальна...Втім, дякую за нову дієту
|
|
|
19.04.2012, 22:43
|
|
Розписався не на жарт
|
всім привіт! хотіла уточнити про результати на шоколадній дієті!як сиділось,хочу з понеділка спробувати!!!!!!
|
|
|
19.04.2012, 22:46
|
|
Розписався не на жарт
|
доречі,за кефір через день-класна штука!просто після дієти Доліної, я кефір не можу навіть нюхати! тому моя спроба дуже швидко провалилась,чесно не можу!
|
|
|
21.04.2012, 15:07
|
|
Майстер
|
Аліно, а замінити кефір наприклад на молоко чи знежирений йогурт не пробувала? бо я наприклад на дух не переношу молока, то намагаюсь або уникати його, або замінювати.
|
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах