30.04.2011, 18:49
|
|
Користувач
|
Він був двічі одружений
Мій коханий був двічі одружений. Чи варто мені виходити за нього заміж? Чи можна йому вірити? Він у мене перший. Порадьте щось.
|
|
|
02.05.2011, 09:05
|
|
Наш знайомий
|
Будь обережна. Два шлюби це вже показник непостійності чоловіка. Такому важко довіряти. І не радила б вірити його словам на кшталт: "я шукав одну-єдину і знайшов нарешті. Це - ти!". Ти просто станеш третьою. А після тебе буде така ж єдина четверта, п'ята і т.д. Знайди собі такого у якого ти будеш ПЕРШОЮ, а там вже як Бог дасть.
Те, що в нього вже було два шлюби характеризує його як чоловіка, який не вміє будувати стосунки. Співчуваю тобі, якщо від тих шлюбів тобі ще дістануться його діти із його колишніми.
|
|
|
04.05.2011, 11:13
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Ой, Маріє, краще тікай поки не пізно. Він -- справжній полігамний самець, тож будь готова ще й до гарему коханок. Нам жінкам цього не зрозуміти...
|
|
|
04.05.2011, 17:49
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Єва ви неправі!!! Ви не можете засуджувати всіх розлучених чоловіків, тому що незнаєте причини їх розлучення! Є багато сімей де винна в розпаді сімї, саме жінка! Ви Маріє _ наскільки добре знаєте свого коханого?! Подумайте , які були причини в нього ,що він два рази покинув сімю! І аж тоді робіть висновки!
|
|
|
04.05.2011, 18:28
|
|
Метр
|
Євгеніє, ну ладно якщо чоловік розлучений раз і то, коли в розлученні винна жінка. Тут я з вами згідна, ще можна якось закрити очі і думати, що в мене буде все гаразд... Але, погодьтесь, коли це сталося двічі - станеться і втретє і так далі. Так-що раджу вам Маріє добре все обміркувати. Жінки, з якими жилося-спалося просто так без сліду не зникають із душі та серця. Пам'ятайте про це.
|
|
|
06.05.2011, 17:42
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
Варто вийти заміж лише в тому випадку, якщо вам "туди" хочеться. І вам байдуже за кого, аби був хоч якийсь чоловік. маріє, якщо вам за ...дцять - виходьте. Але якщо не більше 25-ти задумайтесь, не поспішайте. Те, що ви поставили це питання на форумі вже свідчення того, що не все добре, значить сумнів є. Але в будь-якому випадку рішення приймати вам.
|
|
|
13.05.2011, 09:41
|
|
Наш знайомий
|
Вам варто вийти заміж за нього тільки в тому випадку, якщо є кохання і на вас чекатиме забезпечене життя. А якщо він матиме де жити, за що їсти.... задумайтесь. Якщо він цього не дав своїм попереднім жінкам, чи дасть вам?
|
|
|
13.05.2011, 11:41
|
|
Користувач
|
Господи! Ну де ваш розум, Маріє? Та чи мало хлопців на світі, для яких ви станете першою, єдиною та неповторною? Не розумію вас. Він для вас перший, ви для нього - тетя... ТРЕТЯ - розумієте? Та ви ж себе зовсім не поважаєте.
|
|
|
23.05.2011, 16:15
|
|
Один з нас
Адреса: Львів
|
От перечитала я дописи і дивуюся - чого всі напалися на бідолашну дівчину? Те, що вона написала на форумі, означає лише одне - їй вже так наїздили по вухах "друзі" і "колеги" а може і родина, про те що він отакий і осякий, а вона його КОХАЄ! і сподівається, що бодай на форумі почує якусь іншу думку...
Зрештою, уявіть собі якби вам про вашу кохану найдорожчу в світі половинку хтось сказав, що вона погана і ви мусите її покинути і знайти собі "нормалюного хлопця"...
|
|
|
25.05.2011, 20:44
|
|
Користувач
|
Дякую за підтримку galyna2104 справді більшість мені говорить аби я покинула цього чоловіка. Коли ми познайомились він ще перебував у шлюбі зі своєю другою жінкою. Він мені про це сказав на другому нашому побаченні. Тепер він вже розлучений. Від часу його розлучення і освідчення мені минуло шість місяців. Знайомі ми рік. Я кохаю цього чоловіка, а мені говорять, що за рік пізнати людину неможливо...
|
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах