Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Про чоловіків

Важлива інформація

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 28.03.2012, 23:14   #31
Оксанка
Наш знайомий

За замовчанням

Як поставимо себе від початку, таке і буде відношення до нас. Потрібно себе теж цінувати, і не перетворюватись на домашню служницю. Тоді і ставлення чоловіка буде таким, якого ми хочемо.
Оксанка поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.09.2012, 11:24   #32
Олег
Новенький

За замовчанням

Мені особисто не подобаються жінки, які при першому знайомстві на мене дивляться так гордовито начебто я їй щось винен. Не подобається багато косметики. Не подобається коли за жінкою тягнеться задушливий шлейф парфумів. Не подобаються безформені жіночки. Жінка може бути повненькою, але не безформеною тушкою. Не подобаються нахлібниці високої думки про себе, нещирі та неосвічені жінки.
Ми, чоловіки, обожнюємо тих жінок, біля яких затишно й комфортно. А як цей затишок і комфорт створити це вже ваша справа.
Олег поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.09.2012, 11:48   #33
Василь
Зайшов, побачив, написав

За замовчанням

Не помилюсь, якщо скажу за всіх чоловіків. Нам не завжди подобаються ті, на яких ми женимося. Не буду вдаватись в причини у кожному випадку вони особливі. Не буду також повторюватись про (тверезий-п'яний, голодний-ситий і т.д.) Скажу лише одне, та жінка, яка хоче мати чоловіка повинна любити його, поважати, цінувати. Не командувати і не нав'язувати того, що чоловіку не подобається. Саме на таких ми женимося.
Василь поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.09.2012, 11:53   #34
Роксолана
Метр

За замовчанням

Цитата:
Повідомлення від Василь Подивитися повідомлення
Нам не завжди подобаються ті, на яких ми женимося. Скажу лише одне, та жінка, яка хоче мати чоловіка повинна любити його, поважати, цінувати. Не командувати і не нав'язувати того, що чоловіку не подобається. Саме на таких ми женимося.
"...а потім саме таким ми зраджуємо....." Так і хочеться цими словами продовжити твою егоїстичну думку Василе! Цікаво чи за цими критеріями ти собі дружину вибрав?
Роксолана поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.09.2012, 19:10   #35
Bogema
Майстер

Адреса: Львів
За замовчанням

О, цілком пітримую питання Роксолани!!!! це так не гарно з вашої, чоловічої сторони, в очі значить брехати "Люблю", а поза очі думати про іншу! навіщо питається псувати життя і собі і людині, яка повязала долю з вами???
Олеже, ви своїм повідомленням допомогли мені зрозуміти поведінку моїх друзів чоловічої статті. А то ніхто достеменно не міг пояснити чому красуня не приваблює так, як проста дівчина з милим личком і не в фешенебельному вбранні.Всі зазвичай посилаються на харизму, а ви так чітко описали фатично "рецепт" ідеальної жінки. Окреме спасибі за відверту відповідь.
Bogema поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.09.2012, 19:52   #36
Іван
Новенький

За замовчанням

Цитата:
Нам не завжди подобаються ті, на яких ми женимося.
— Зін, виходь за мене заміж…
— Отак завжди! Звечора — «Зін, виходь за мене заміж…» А вранці протверезієш і передумаєш.
— Та ні, Зін, що ти!
— Не передумаєш?
— Не протверезію.
Іван поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.09.2012, 17:29   #37
Василь
Зайшов, побачив, написав

За замовчанням

Ну чого ви паняни обурюєтесь? Не розумію. Призначення жінки полягає в тому щоби догоджати чоловіку. І ми, чоловіки не зраджуємо, а відпочиваємо Роксолано, і я не брешу коли кажу "люблю" дружині Bogema. Місце жінки дім діти церква і послух чоловікові. Добре що моя це розуміє.
Василь поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.09.2012, 09:09   #38
Maria
Користувач

За замовчанням

От перечитаєш усе, що тут написали і навіть якби хотів узагальнити, яких все таки жінок люблять чоловіки, дійти до якогось конкретного висновку важко. Думаю, це все тому, що кожен шукає того, що йому потрібно.
Так, усі люблять гарних. Але далеко не для кожного цього досить, щоб закохатись і одружитись.
Так, багато є чоловіків з, не побоюсь цього слова, ретроградними поглядами на сімейний уклад, в якому призначення жінки діти-кухня-церква й догоджання чоловікові, але ж, треба визнати, є і багато жінок, які теж цього прагнуть і які щиро задоволені таким життям й не розуміють, коли хтось їм співчуває.
Так само, як є тепер освічені чоловіки, які хочуть бачити в дружині однодумця і мати підтримку в першу чергу моральну, яка матиме власну думку і буде вміти розрадити й порадити потрібної миті. А готувати триповерхові торти і голубці та вареники щонеділі -- це вже факультативно.
Одним словом, наводити приклади можна ще довго. Але моя думка така: кожен шукає і знаходить того, що потребує.
А щодо заглядань на стереотипно гарних жінок, то це такі особливості нашого часу. Як от милуванням дорогими машинами, наприклад. Бо ж дивитись, навіть уявляти, якщо друга половинка цього не знає (або робить вигляд), мені здається, не шкодить нікому. Що ж зробиш: жінки люблять довго по телефону говорити, колекціонувати прикраси, пліткувати, а чоловіки -- зиркати на довгоногих і грудастих білявок. У кожного свої недоліки.
Іде подружня пара вулицею. Чоловік зиркає на довгоногу, грудасту білявку (стереотипну красуню). Слина ще не котиться, але погляд уже затуманився. Дружина спокійно каже:
-- Нагулюй апетит, нагулюй. Все одно їсти вдома будеш.
Maria поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.09.2012, 10:40   #39
Іван
Новенький

За замовчанням

Цитата:
Повідомлення від Maria Подивитися повідомлення
кожен шукає і знаходить того, що потребує.
Ось вона істина....
Іван поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.09.2012, 11:20   #40
Галя
Користувач

За замовчанням

Цитата:
Ну чого ви паняни обурюєтесь? Не розумію. Призначення жінки полягає в тому щоби догоджати чоловіку. Місце жінки дім діти церква і послух чоловікові. Добре що моя це розуміє.
Подруги, погодьтесь, як би декому з нас не подобались ці слова, а є такі жінки, яким таке життя довподоби. Які іншого не знають і не хочуть знати. Які в усьому підкоряються чоловіку. І цілком зосереджені на родині, дітях, чоловіку. Так що тут добре якщо двоє з подібними поглядами знайдуться і зійдуться. Тоді все добре.
Галя поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Опції теми
Опції перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.