27.03.2012, 12:43
|
|
Майстер
Адреса: Львів
|
оця сценка з квк, яку ви описали напевне не про довгі зустрічання і залицяння. Ви ж не одразу на першому побаченні розкажете за те, що ви незаймана і те, що боїтесь насміхань. Напевне пройде час, ви позустрічаєтесь з людиною, побачите чи дійсно гідний біля вас чоловік, а коли вже стосунки перейдуть до нового етапу, тоді ви і поділитесь з ним і своїми переживаннями, і своїми думками. Тому, як ляже карта залежить тільки від вас. Знаєте, є такий анекдот : "Ніколи на вечірці не кажіть що ви не п'єте сьогодні, бо ціль всіх присутніх зведеться до того, щоб напоїти вас". Так само і тут, якщо ви не одразу все розповісте, то можете не перейматись що в чоловіка буде саме та ціль щоб потім перед друзями хвалитись. Та й ви жінка, у вас повинна бути сильна інтуїція, якщо чоловік не вселяє довіру, то краще почекати того, який не просто зуміє вас підкорити, але й якому ви зможете довіряти і тоді ваші побоювання відносно насміхань відпадуть самі собою.
|
|
|
27.03.2012, 17:54
|
|
Розписався не на жарт
|
Цілком погоджуюся з Bogemojy. Адже така сценка могла бути, скоріше за все, коли дівчина сліпо закохала, а хлопець скористався нагодою, або просто великий хвалько. Ні в тому, ні в другому випадку для спільного життя він не годиться!!! Треба тверезо дивитися на того кого обираєш, а не крізь рожеві окуляри. Адже то не кофточка яку можна поміняти чи просто викинути.
Останній раз редагувалося Nadiya; 27.03.2012 в 17:56.
|
|
|
28.03.2012, 11:17
|
|
Розписався не на жарт
|
чесно я згідна! однак страх всерівно не залишає! в мене є подруга,вона познайомилась з чоловіком на 11 років старшим за себе(їй тоді було 22), закохалась просто по вуха,через якийсь час в них все відбулось! його це дуже здивувало!!!!вони разом вже 13років і при першій кращій нагоді він її підколює,що вона олімпійська чемпіонка!!!!тобто для нього краще було б якби в неї ще з десяток перед тим було! чесно така позиція чоловіків мене просто дивує-хіба їм хочеться щоб матір їхніх дітей пройшла і Рим і Крим і мідні труби? не хочу нікого образити,може для когось це нормально і невід"ємна частина пошуку того єдиного-але не для мене
|
|
|
28.03.2012, 11:58
|
|
Майстер
Адреса: Львів
|
на 11 років старшого це значить йому було 33, для нього, на такий вік то справді нонсенс, тому він і підколює, що досі повірити в то не може. Хай краще вона буде олімпійською чемпіонкою (хоч це і не образливо, бо говориться за лідерство), аніж чути протилежного характеру підколи типу "давалки" чи "Та в неї вся футбольна команда до мене була". Аліно, ти чиста і бережи свою невинність для того, хто її оцінить, не варто думати про те, а що люди скажуть.
|
|
|
28.03.2012, 22:24
|
|
Наш знайомий
|
Вам потрібно гордитись собою, Аліно! Ви молодець, що бережете себе для того єдиного чоловіка. Стати жінкою, дуже важливий крок у житті кожної дівчини, тому, потрібно чинити так, щоб потім не жалкувати про це, а не поспішати, бо вже всі встигли. І я думаю, що справжній чоловік, не буде сміятись, а навпаки, оцінить вас. Тому що, для теперішньої молоді, на мою думку, таке поняття як цнотливість, взагалі не важливе. Так що, я вас підтримую!
|
|
|
29.03.2012, 13:50
|
|
Розписався не на жарт
|
взагалі вважається, що діти мають риси майже кожного чоловіка жінки. Тобто, ти з ним переспала, а він у тобі вже залишив свій слід. Часто ж буває, що зустрічаєш людину, думаєш, що це вже на все життя, віддаєш йому все, а потім розчаровуєшся і жалкуєш про свій вчинок. Тому я тобі скажу чесно -- це чеснота, яку самі чоловіки цінують найбільше. І права Богема, інакше нашо б її ставили знову за великі гроші!!!! Головне не поспішати і не робити цього аби з ким! Я також колись навіть подружкам брехала, що у мене вже все було, а насправді тільки слухала з відкритим ротом їх розповіді про інтимні ночі! І нічого -- все встигла!
|
|
|
29.03.2012, 14:56
|
|
Розписався не на жарт
|
Аліно, а ви не заходили на тему "Він мучиться, що не перший"? От вам ще один доказ -- ваш чоловік точно мучитися не буде!
|
|
|
29.03.2012, 21:23
|
|
Розписався не на жарт
|
прочитала,звичайно приємно! але мене бентежить саме мій ВІК!!! я прекрасно розумію,що не зможу це зробити просто так,мені потрібно по-справжньому любити цю людину і відчувати,що це саме він,кого я чекала! вік,вік і ще раз вік-ось де проблема! але я всерівно розумію,що якщо буде потрібно чекати і до 30,я буду!!!!!!!
|
|
|
29.03.2012, 21:28
|
|
Розписався не на жарт
|
чесно мої друзі хлопці,мої одногрупники, чоловіки яких я знала-дуже обережно ставились до таких дівчат,поясню-це для них типу велика відповідальність! мій одногрупник казав,що йому такої жертви не треба,а якщо дівчині ще більше ніж20-це вообше КАТАСТРОФА!
|
|
|
29.03.2012, 21:32
|
|
Розписався не на жарт
|
я вчилась в медичному,самі розумієте в нас такі теми обговорювались постійно і в найдрібніших деталях,тому може в мене не гордість, а комплекс! я розумію,що по-іншому я не можу,однак признатися боюсь.деякі дівчата цим можуть похизуватись,а я старанно приховую
|
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах