18.03.2012, 07:46
|
|
Новенький
|
я теж колись давно жив зі "своєю" дівчиною, але весіллям це не закінчилось. якоїсь миті майнула думка, а що якщо вона і до мене з кимось жила? після цього щось пішло не так, але я про те жодного разу не пошкодував
|
|
|
18.03.2012, 12:24
|
|
Майстер
Адреса: Львів
|
Іван, а спитати дівчину не міг? а як же люди сходять після розлучення і з дітьми? тоді вже точно є думка що коханий/кохана хотіли розділити своє життя з кимось до тебе. І за скільки часу зрозумів що ви не підходите одне одному?
|
|
|
18.03.2012, 15:01
|
|
Користувач
|
Іван просто молодець! Сам жити з дівчиною взявся, але припущення, що він може бути не один такий, не стерпів. Подвійні стандарти? Ай-яй-яй, поменше б таких хлопців.
|
|
|
19.03.2012, 07:28
|
|
Новенький
|
jet, я так розумію, в цій темі обговорюється життя до одруження з дівчиною, а не "жінкою з причепом", вибачте за порівняння. як не крути, а одружитись хочеться на "чистій" і бути першим.
|
|
|
19.03.2012, 12:48
|
|
Майстер
|
хм,а моїх питань значить не бачимо,Іване?
|
|
|
19.03.2012, 14:37
|
|
Розписався не на жарт
|
Ви знаєте, я вже цю тему для себе закрила і думала, що мене вже тут нічого не здивує -- помилилася! "потрібна стабільність у завтрашньому дні" -- це ви спільним проживанням без одруження доводите свою стабільність, Bogemo????
А Іван взагалі -- молодець!!!! Я й сама не задумалася про це, бо це ж правда, що чоловік хоче знати що, де, коли і з ким. Є ж правило -- коли чоловік запитує чи багато в тебе було до нього секспартнерів називати не більше трьох! А так живеш ти нині з одним -- не підійшов, за пів року -- з другим, тоже не воно. Там і третій не підійде. а впевненість у завтрашньому дні -- це і є шлюб і впевненість у коханій людині, ти знаєш, що вона тобі не набридне ні нині, ні завтра, ні через півроку.
|
|
|
19.03.2012, 16:30
|
|
Майстер
|
хааааааа,тут хтось мені рекомендував фільм "Жити разом,не означає одружитись". Там головний герой своїй коханій сказав щось типу того: нащо нам штамп у паспорті? Нащо гучне весілля,для кого? Я з тобою пятий рік не тому що маю якісь обовязки,не тому що мене стримує штамп,а тому що кохаю тебе. Ми ото з коханим подивились той фільм і переконались що зробили правилтний вибір.
Анет,шлюб - це не гарнтія кохання,це не запорука почуттів. Тоді люди не розлучались би після двох років подружнього життя. Так,я маю стабільність в почуттях коханого до мене, в будь-який момент ми можемо розійтись,але ми цього не робимо,бо нас тримає не штамп,не діти,а кохання.
|
|
|
20.03.2012, 09:34
|
|
Користувач
|
Іван ну так не ви один хочете одружитися на чистій дівчині То навіщо було "псувати" її, погоджуючись жити разом????? От ви стали в неї, нехай навіть першим, вона ж бо думала може, що ви одружитеся. А тут такий облом, пацан щось собі надумав і навіть не удосужився спитати в самої дівчини. Коханням тут і не пахне, лише тупим егоїзмом. Бажаю їй щастя!
|
|
|
20.03.2012, 13:13
|
|
Розписався не на жарт
|
Але кохання теж не вічне, Bogemo, і деколи воно не в силі втримати разом. Бувають моменти коли тримають діти, кохання Чи просто штамп у паспорті, а буває коли всього цього, навіть разом узятих- не достатньо. І взагалі для чого на цю тему так спорити? Адже ніхто ні від чого не застрахований, а найголовніше в кожного є своя думка яку він буде відстоювати. Бо всі ми люди різні і живемо по різному. Тож кохання ВАМ і успіху у завтрашньому дні, яким він би не був.!!!!
|
|
|
20.03.2012, 13:34
|
|
Майстер
|
Надія,кохання вічне - змінюються лише закохані (слова касика). На даний момент,мені спокійно і приємно усвідомлювати що коханий зі мною не з примусу,а з почуттів. Як би не було завтра,аби не гірше за сьогодні і так щодня
|
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах