12.10.2011, 22:49
|
|
Що я тут роблю?
|
Стосунки на роботі
Як культурно відшити колегу по роботі, при цьому залишившись з ним у нормальних стосунках. Він мій начальник, тому сваритися мені з ним не вигідно, а нову роботу шукати в мене немає ніякого бажання.
|
|
|
13.10.2011, 18:59
|
|
Метр
|
Він тебе домагається, чи, просто ти йому подобаєшся? А він вільний чи одружений? Ти ж не сказала... Залежно від цього і будуй стратегію відшивання. Для початку просто не звертай на нього уваги.
|
|
|
17.10.2011, 16:16
|
|
Один з нас
|
Можеш попросити свого хлопця або просто знайомого, щоб прийшов кілька разів до тебе на роботу. Шеф побачить, що йому нічого не світить, і заспокоїться. А ще можна сказати, що за нам "сохне" інша співробітниця, звісно, з її згоди. Напевне така знайдеться. Шеф переключить увагу на інший об'єкт і йому буде не до тебе.
|
|
|
24.10.2011, 10:56
|
|
Один з нас
Адреса: Львів
|
)) а якщо він не одружений у вас можу бути велике і світле майбутнє! ))
|
03.11.2011, 18:54
|
|
Наш знайомий
|
Від жінки, її поведінки, манери спілкування залежить наскільки близькими можуть бути стосунки з начальником (хоча те ж стосується будь-якого чоловіка). Якщо ваші офіційні стосунки не перейшли на особистісний рівень, то дистанційність і відповідна субординація не дозволить розвиватися будь-яким порухам в сторону зближення... Якщо ж з вашого боку було кокетство, ви приймали любязно знаки уваги, то, звичайно, давали надію на продовження більш тісних взаємин, а тепер лише розумна тактика, виваженість, холодність дозволить поступово змінити ситуацію на краще. Бажаю прийняти правильні рішення.
|
|
|
09.12.2011, 20:05
|
|
Новенький
|
А як не зіпсути відносин з жінкою? Тобто з жінкою з іншого відділу, яка немає ніякого стосунку до твоєї роботи але все їй цікаво що ти робиш. Як її "культурно" відшити? Бо просто ввічливих слів вона не розуміє.
|
|
|
26.09.2012, 10:51
|
|
Користувач
|
Цитата:
Повідомлення від Надін
ввічливих слів вона не розуміє.
|
у мене на роботі є така особа. Пхне свого носа де не треба. Вона працює не те що в іншому відділі, а взагалі в іншому приміщенні. Але все одно заходить до нас у відділ і рознюхує хто в чому вбраний, хто що каже. Вона думає, що цього ніхто не помічає і помиляється. Ми всі позаочі ржемо з неї, спеціально чекаємо її приходу. А є в нас одна жінка, то вона спеціально бере на себе роль люб'язної особи і провокує її запитаннями. А та дурепа думає, що вона комусь цікава починає розказувати про себе. Ну і звісно проговорюється в певних моментах. Раджу всім використовувати таку тактику. Саме в ці моменти такі особи оголюють не лише душу, а й думки самі того не помічаючи. А цим можна користатись.
А ввічливі слова не для ідіоток, а для нормальних людей створені.
|
|
|
23.03.2012, 19:03
|
|
Наш знайомий
|
Вона зайде до твого відділу, а ти мобільник у руки і вийди з кабінету.
|
|
|
10.01.2014, 15:43
|
|
Один з нас
Адреса: Україна,Київ
|
Якщо він висловлює свої почуття спокійно,то є вихід.Рекомедую тобі,Руслано,потрапити йому на очі декілька разів у присутності з іншим чоловіком так,щоб йому було зрозуміло,що ти кохаєш іншого.А якщо ж він тебе домагається,то відшивати потрібно вже прямим текстом.
|
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах