Форум журналу "Жіночий порадник"
ГОЛОВНА СТОРІНКА

Повернутися   Форум журналу "Жіночий порадник" > Сімейне життя

Важлива інформація

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 14.07.2011, 09:11   #1
Марія
Користувач

За замовчанням Пологи. Жах чи щастя? (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" 11 (57) ГРУДЕНЬ 2011 року)

Дівчата, я вагітна. В мене усе добре, почуваюся добре, але вагітність перша і я вже наслухалась від своїх досвідчених подруг, яке жахіття мене чекає. Чи справді все так страшно? Питала в мами, а вона каже, у нашому роду жінки з цим проблем не мали. Я взагалі-то не боюсь, але часом стає лячно.

Останній раз редагувалося Оксана; 23.11.2011 в 12:31.
Марія поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.07.2011, 10:46   #2
Nadiya
Розписався не на жарт

За замовчанням

"Пологи хоча болючі, але забувучі!!!" - народна мудрість. Марія, хочу дати пораду: неслухай ти нікого, точніше не сприймай собі блисько до серця. Кожна жінка індивідуальна, кожна порізному народжує. Хтось легко, а хтось нажаль з ускладненнями. Хтось нетерплячий, більше кречить чим болить, а хтось мужньо тримається ковтаючи сльози. Правда-дитину народити то не в тоалет сходити, але і не ужас точно. Повір, коли ти народиш і тобі поставлят "малечу" на живіт, чи перший раз до грудей, ти про все забудеш. Тебе переповнятеме просто щира радість, гордість , що ти змогла це все пройти і подарувати світові нове життя. Це найкраще що може зробити жінка - стати мамою!!!!! Не переживай все буде добре, мусить бути і ти буть у тому впевнена, вірь тільки у найкраще, але буть готова до всього. Адже віра - це велика сила. Удачі тобі , здоров"я, і твоїй "малечі".
P.S. Маю до теми вірша, почитай якщо захочеш. розділ "жіночий світ" тама "голос душі".
Nadiya поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.07.2011, 12:05   #3
Роксолана
Метр

За замовчанням

Коли була вагітна це був найкращий період мого життя. А народжувала, як казав лікар: "як книжка пише". Це була шоста ранку, і лікар журився, що ще немає практикантів, аби їм показати правильні пологи. Єдина прикрість мені трапилася жахлива акушерка. Вона чергувала ніч і я була остання на її зміні. То вона аби не чекати поки дитинка сама народиться взяла ножиці і розрізала мене навіть не попередивши мене, що саме вона збирається робити. Я закричала так, що чути було на весь пологовий. Коли спитала її що ви робите? Вона відповіла: я вже змучена і хочу спати. Це єдиний "жах", який був. Потім мене лікар зашив і за три дні я вже була вдома.
Роксолана поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 19.07.2011, 14:48   #4
настя
Новенький

За замовчанням

Я народжувала двічі. Й обидва рази без проблем. І лікарі були супер, і акушерки, і т. ін. Справді, біль забувається, та й можна потерпіти задля такої мети. Коли я народжувала вдруге, то згадала й перші пологи, і тоді подумала: як я могла забути ці муки? Та от що цікаво: ту свою думку й дотепер пам'ятаю, а муки під час пологів знову забулися...
настя поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 04.08.2011, 13:42   #5
galyna2104
Один з нас

Адреса: Львів
Надіслати повідомлення для galyna2104 за допомогою ICQ
За замовчанням

"я вже наслухалась від своїх досвідчених подруг" - борони вас Боже слухати подруг! у вас все буде добре. ви народите гарненьке маля і забудете про пологи в ту ж мить як почуєте плач найріднішої в світі істотки!
Психологічний стан мамусі передається дитинці розкажіть їй своїми почуттями як ви її любите і чекаєте в сімї, а не про те як боїтеся пологів, бо і вона їх боятиметься!
galyna2104 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 04.08.2011, 16:51   #6
anet
Розписався не на жарт

За замовчанням

Найкраща порада кожній вагітній жінці -- це не слухати ніяких порад, як каже мудра Галина. Бо кожна, одна поперед другої будуть розказувати страшилки про свої геройства у пологовому і правди в тому буде ну дуже трошки. А ті хто важко народжував ніколи нікому нічого не розкажуть, щоб не дай Боже комусь таке пережити! Та й найголовніше, що не одна народжувала, а отже і у вас все вийде дуже добре! Успіху!
anet поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.08.2011, 08:44   #7
galyna2104
Один з нас

За замовчанням

я перед пологами 5 годин перебувала в відділенні патологій вагітних і єдине що мене вразило - кобіти, які там лежали, одна наперед одної розказували жахи про пологи свої друзів-родичів-знайомих... і що в тому класного, коли сам себе залакуєш....
Старий 23.08.2011, 08:47   #8
руда соня
Один з нас

За замовчанням

А в мене двічі був кесарський розтин, тому нічим особливим поділитися не можу. Все було як звичайна операція, після якої мені вручили найкращий подарунок, який тільки може бути! Щоправда, потім теж відходила. Але ось з Галиною погоджуюся повністю -- нема нічого гіршого, ніж масовий психоз! Всі вагітні дуже емоційні, а їхній особливий стан об'єднує жінок, вони стають подругами і переповідають одна одній різні "лякалки", замість того щоб ділитися позитивом. Так, буде боляче, але хіба воно того не варте? Будь-який фізичний біль минає і забувається дуже швидко.
Тому не слухайте, Маріє, ніяких страшних розповідей, а спілкуйтеся з позитивними людьми, які зможуть вам розповісти щось гарне.
руда соня поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 23.08.2011, 09:19   #9
galyna2104
Один з нас

За замовчанням

руда соня ))) правильна жиитєва позиція! Класно вам- у вас їх уже двоє, а ми про друге лише думати почали....
Старий 25.08.2011, 21:53   #10
anet
Розписався не на жарт

За замовчанням

От запитайте хоча б одну мамочку -- чи погодилася б вона позбутися свого материнства??? та ніколи і нізащо! бо материнство -- це радість. А просто так у нашому житті не буває. За все треба платити. Так нам жінкам призначено Богом і природою. Не треба вагітній налаштовуватися, що нічого боліти не буде і все буде чудово. Все буде чудово, але біль швидко мине! Це було у всіх жінок. І якщо з ними нічого не сталося значить і тобі нічого не загрожує!!!
anet поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення

BB коди Ввімк.
Смайли Ввімк.
[IMG] код Ввімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід