22.04.2012, 17:06
|
|
Що я тут роблю?
|
різниця у вiцi-вiн молодший Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №7 (77) СЕРПЕНЬ 2013 РОКУ)
мeнi 24 роки.я закохалaся у хлопця i як виявилося взaємно.ми дужe щaсливi. алe вiн молодший нa 7 рокiв i ми нiкому нe говоримо-я боюся осуду.нeвжe цe нacтільки нeнормaльно?
Останній раз редагувалося Оксана; 20.07.2013 в 10:30.
|
|
|
25.04.2012, 14:24
|
|
Один з нас
Адреса: Львів
|
ну, різниця досить велика. але якщо ви щасливі, то й тіштеся
|
25.04.2012, 17:42
|
|
Метр
|
Це навіть в американських зірок виглядає не дуже нормально... Але є пари, яким добре разом. То чому б і ні?
|
|
|
30.07.2012, 18:59
|
|
Розписався не на жарт
|
все це суцільна фігня -- різниця у віці ніколи не заважає людям бути разом. от хіба самі собі понапридумувати всякого -- що люди скажуть, а коли мені буде 40, йому -- 33 -- всі будуть за ним заглядати, а на мене пальцем показувати)))))) Якщо люди люблять один одного, вони в паспорти не заглядають. в мене колись теж були такі стосунки -- правда хлопець був на 6 років молодший, але деколи мені здавалося, що він на 16 років від мене старший -- дуже піклувався про мене, такий турботливий був, ніяка різниця у віці нам не заважала!!!! Тому живіть тут і зараз! Успіху!
|
|
|
18.04.2013, 16:26
|
|
Що я тут роблю?
Адреса: Львов
|
На мою думку, це нормально, що дівчина старша за хлопця... І дійсно, не потрібно задавати собі питання " Що про це скажуть люди? "... Це ваш вибір, якщо вам добре і комфортно з людиною, то не потрібно зважати на різницю в віці.
|
|
|
05.07.2013, 12:01
|
|
Метр
|
Моя сестра вже рік буде, як вийшла заміж за чоловіка, молодшого за неї на шість років. Її перший чоловік був старшим від неї. Збиткувався з неї, грошей не давав, називав дурепою. Бо він розумніший, старший. Тож вона мала з чим порівняти. Розповідає, що з теперішнім чоловіком, молодшим, вона почувається королевою. І не від віку чоловіка це залежить, а від його характеру та вихованості. Головне аби у двох погляди на сім'ю, спільне життя були однакові. Особливо в чоловіка.
|
|
|
05.07.2013, 12:21
|
|
Зайшов, побачив, написав
|
nadijka2110, моя тобі порада. Не слухай нікого і ні на кого не озирайся. На друзів, подружок, навіть батьків. Будь щаслива, живи своїм життям. Повір, усі ті, хто пліткує про тебе, на кшталт "що її чекає завтра?", завтра ж про тебе забудуть і говоритимуть про когось іншого. А ти, якщо до всього прислухатимешся, втратиш своє щастя. І якщо твоє кохання справжне воно дасть тобі силу це пережити. Розповім тобі історію про свою бабцю. Мій дідо був на 10 років молодшим за бабцю. І в них не було кохання. Так сталось, що у неї було кохання з хлопцем, який загинув. Бабця була вагітна і родина прийняла рішення: брат має одружитись за брата і стати батьком ще ненародженій дитині брата. Спочатку було складно. Вони жили у селі. Уяви, що говорили там! Але дідо, хоч і мав 19 років «до справи» поставився серйозно. Став справжнім головою родини. Чоловіком і батьком. Вже за рік ніхто в селі і не згадував, що Ганька старша на 10 років. Далі бабця закохалась таки у свого чоловіка і прожила з ним у щасті 62 роки. Першим помер дідо. Бабця пережила його рівно на рік. Народилось у них четверо дітей. Так що nadijka2110 не слухай нікого.
|
|
|
05.07.2013, 12:40
|
|
Новенький
|
Справді, така різниця у молодому віці не критична, однак трохи згодом жінці треба буде ретельно стежити за своєю зовнішністю, дбати про фігуру і т. ін., щоб якнайдовше бути привабливою, бо ж недарма кажуть, що чоловіки люблять передусім очима. Не пригадую, чиї це слова, але цілком згідна з автором, який казав: коли чоловіків запитують, що вони найбільше цінують у жінці, вони відповідають: "Душу" – але при цьому дивляться на її ноги... Звісно, це стосується усіх жінок, але найперше тих, що старші за своїх обранців, – думаю, через якийсь час прикрих нагадувань про вік від своєї "половини" їм не уникнути. Коли ж ти молодша за чоловіка або й однакового віку, усе простіше – на його "ти стара" можна відповісти з чистою совістю: "сам такий"!
|
|
|
05.07.2013, 23:04
|
|
Розписався не на жарт
|
А коли чоловік молодший, то завжди виконуватиме забаганки жінки, бо "старших треба слухати!"
|
|
|
05.07.2013, 23:07
|
|
Розписався не на жарт
|
Взагалі, я думаю, що деякі чоловіки народжуються чоловіками, а деякі до пенсії не знають що таке дбати про жінку, оберігати її. Тут вік не допоможе. Коли двоє людей люблять один одного, то вони ж не думають про вік, їм важливі характер, ставлення, поведінка. Просто якщо чоловік молодший, то жінка намагатиметься завжди бути для нього загадкою, щоб йому не хотілося заглядати на молодших!
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати у темах
Ви не можете прикріпляти вкладення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
HTML код Вимк.
|
|