Перегляд повної версії : Міома матки
Світлана
03.11.2011, 18:38
Нещодавно виявили захворювання - міому матки. Можливо, хтось вдало позбувся цієї хвороби нетрадиційними методами лікування, поділіться, будь ласка.:o:o
Це доброякісна пухлина, що виходить з гладеньком’язової тканини матки. Розвиток пухлини пов’язаний з порушеннями в гіпоталамо-гіпофізарної області та підвищеною продукцією естрогенів. Лікування має бути системним. є багато методів і в народної медицини.Наприклад, розім’яти 30 г перегородок волоських горіхів і залити їх 1 склянкою горілки. Настояти в темному місці 8 діб, відтиснути і процідити. Пити 3 рази на день по 30 крапель за 20 хв до їди, запиваючи водою.
Кропива при лікуванні: Залити 1 частину листя кропиви 3 частинами горілки і настояти протягом тижня. Приймати засіб по 1 чайній ложці 3 рази на день за пів години до їжі.
При міомі пити 3 рази на день по 50 мл протягом 15 днів відвар конопляного або лляного насіння. Але все ж раджу звернутися до кваліфікованого спеціаліста. При потребі можу порадити.
Світлана
07.11.2011, 17:26
Дякую,що відповіли. На жаль, більшість моїх знайомих впевнились, що медикаментозне лікування часто призводить до росту цих доброякісних пухлин. Хірургічне втручання, гормональні препарати насправді лише провокують розвиток хвороби. Боюся, щоб не стало гірше:(.
Я хотіла ще вам сказати, що як правило міома -- це лише як наслідок. Може варто звернутися до ендокринолога?!
Світлана
25.11.2011, 15:07
Можливо... Дякую за відгук.
Поройтесь в интернете, я слышала, что такое заболевание лечат ореховой настойкой
У меня миома появилась во время беременности. Доктор сказала не переживать, возможно это на гормональном фоне. Обратитесь к гинекологу-эндокринологу. Очень хороший специалист Гали Аля Шабанович.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin