Перегляд повної версії : Стосунки на роботі
Як культурно відшити колегу по роботі, при цьому залишившись з ним у нормальних стосунках. Він мій начальник, тому сваритися мені з ним не вигідно, а нову роботу шукати в мене немає ніякого бажання.
Роксолана
13.10.2011, 18:59
Він тебе домагається, чи, просто ти йому подобаєшся? А він вільний чи одружений? Ти ж не сказала... Залежно від цього і будуй стратегію відшивання. Для початку просто не звертай на нього уваги.
руда соня
17.10.2011, 16:16
Можеш попросити свого хлопця або просто знайомого, щоб прийшов кілька разів до тебе на роботу. Шеф побачить, що йому нічого не світить, і заспокоїться. А ще можна сказати, що за нам "сохне" інша співробітниця, звісно, з її згоди. Напевне така знайдеться. Шеф переключить увагу на інший об'єкт і йому буде не до тебе.
galyna2104
24.10.2011, 10:56
)) а якщо він не одружений у вас можу бути велике і світле майбутнє! ))
Світлана
03.11.2011, 18:54
Від жінки, її поведінки, манери спілкування залежить наскільки близькими можуть бути стосунки з начальником (хоча те ж стосується будь-якого чоловіка). Якщо ваші офіційні стосунки не перейшли на особистісний рівень, то дистанційність і відповідна субординація не дозволить розвиватися будь-яким порухам в сторону зближення... Якщо ж з вашого боку було кокетство, ви приймали любязно знаки уваги, то, звичайно, давали надію на продовження більш тісних взаємин, а тепер лише розумна тактика, виваженість, холодність дозволить поступово змінити ситуацію на краще. Бажаю прийняти правильні рішення.:o
А як не зіпсути відносин з жінкою? Тобто з жінкою з іншого відділу, яка немає ніякого стосунку до твоєї роботи але все їй цікаво що ти робиш. Як її "культурно" відшити? Бо просто ввічливих слів вона не розуміє.
Вона зайде до твого відділу, а ти мобільник у руки і вийди з кабінету.
ввічливих слів вона не розуміє.
у мене на роботі є така особа. Пхне свого носа де не треба. Вона працює не те що в іншому відділі, а взагалі в іншому приміщенні. Але все одно заходить до нас у відділ і рознюхує хто в чому вбраний, хто що каже. Вона думає, що цього ніхто не помічає і помиляється. Ми всі позаочі ржемо з неї, спеціально чекаємо її приходу. А є в нас одна жінка, то вона спеціально бере на себе роль люб'язної особи і провокує її запитаннями. А та дурепа думає, що вона комусь цікава починає розказувати про себе. Ну і звісно проговорюється в певних моментах. Раджу всім використовувати таку тактику. Саме в ці моменти такі особи оголюють не лише душу, а й думки самі того не помічаючи. А цим можна користатись.
А ввічливі слова не для ідіоток, а для нормальних людей створені.
Інтуїція
10.01.2014, 15:43
Якщо він висловлює свої почуття спокійно,то є вихід.Рекомедую тобі,Руслано,потрапити йому на очі декілька разів у присутності з іншим чоловіком так,щоб йому було зрозуміло,що ти кохаєш іншого.А якщо ж він тебе домагається,то відшивати потрібно вже прямим текстом.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin