PDA

Перегляд повної версії : Як розпізнати, що чоловік тебе використовує? (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №2 (84) БЕРЕЗЕНЬ 2014 р.

Краля
12.10.2011, 17:05
Уважно придивись до того, про чиє ставлення ти хочеш дізнатися, може у тебе вийде прочитати його думки.

Погляд:
Очі в очі – подобаєшся
вниз – любить
вгору – страждає
в сторону – ревнує
вдалину – зраджує
косо – зневажає
весело – обійме
з усмішкою-любить

По звертанню до тебе:
ти – вважає своєю
ви – поважає
мила – подобаєшся, любить
ей – сміється.

Як дізнатися, що він тебе кохає?
Є певні слова, на яких він спотикається: «кохана дівчина», «любов» і «зобов'язання». Але так як для чоловіків головне - дії, то набагато важливіше, що він робить, чимось, що він говорить. Будь певна, що він тебе любить, якщо він:
• дозволяє вести його машину (особливо нову)
• каже, що вихідні ви проведете разом
• знайомить тебе з його друзями
• не носить речі, які ти не виносиш
• дзвонить без будь-якої причини
• після сексу хоче поговорити

galyna2104
14.10.2011, 10:48
)) мені сподобався останній пункт )))

anet
03.11.2011, 22:15
найкращим порадником тут може бути інтуїція. Головне тверезо оцінювати ситуацію, бо закохана жінка може нафантазувати дуже багато зайвого, додумати те чого нема!

galyna2104
04.11.2011, 09:40
найкращим порадником тут може бути інтуїція. Головне тверезо оцінювати ситуацію, бо закохана жінка може нафантазувати дуже багато зайвого, додумати те чого нема!

це точно! слушне зауваження!

Світлана
08.11.2011, 16:50
Не важливо, що ВІН думає!!! Важливі його дії та вчинки - за ними справжні почуття. Можна витрачати час на якісь спостереження, як це детально описано спочатку, але чоловіки досить обізнані з цими ж питаннями і просто вдало маніпулюють своїми поглядами, жестами тощо. Все мусить бути природньо, невимушено, на рівні "інтуїції" ( згодна з anet ), серце підкаже. ;)

Надін
09.12.2011, 17:11
Можливо хтось підкаже дієві способи того, як дізнатись, що чоловік тебе не кохає, а лише використовує? Я довгий час думала, що це кохання. Ми зустрічались. Усе було кльово. Але останнім часом я почала помічати, що весь мій вільний час присвячений виключно йому. Його побажанням та проханням. Натомість якщо попрошу про щось я він знаходить усілякі відмовки і мені самій доводиться ці питання вирішувати. Подруга каже, що це не кохання. Він мене використовує і йому так зручно, а я, дурепа ведуся. А як же його ніжний погляд? Його слова? Його обійми? За якими ознаками можна розпізнати такого чоловіка?

Світлана
29.01.2012, 16:46
Застав його трішки ревнувати, приділяй менше уваги його справам, займися своїми "невідкладними", і, можливо, все стане більш зрозумілим. Хоча, не факт, що він звик до таких стосунків, тому все задовольняє його потреби - навіщо щось міняти? :o

Bogema
23.03.2012, 14:19
Надін, а ви також знайходьте відмовки на його побажання чи потреби. стандартно то це "в мене голова болить, тому зроби сам, що там тобі треба", не встигла щось зробити "зачиталась, а що в самого рук нема?". Варіант ще такий, що можливо ваша подруга помиляється (а моя думка саме така), ваш чоловік вас кохає, але просто всі чоловіки - це дорослі діти і ваш чоловік не виняток, може він просто не самостійний, звик що хтось має це робити, а не він сам. в такому випадку вчіть його до самостійності і починайте з маленького, а там і вільного часу у вас зявиться більше.

Роксолана
23.03.2012, 15:06
Є золоте правило: не на слова чоловіка звертайте увагу, а на його дії щодо вас. Не на обійми ведіться, Надін, і не на ніжний погляд, а зверніть увагу на те, як швидко він відгукується на ваші прохання. Як ви самі кажете: "знаходить відмовки". То ж і сліпому видно, що він вас використовує.

Bogema
23.03.2012, 16:44
Роксолано, невже для вас обійми і ніжний погляд це не вияв почуттів, а брехня?

Bogema
23.03.2012, 19:39
на жаль, Надін нам не пише повідомлень відносно наших думок, адже їй краще знати що й до чого в її сімї, тому навіть якби і зачепили гарну дискусію, ні до чого вона не призведе.

Весна
23.03.2012, 19:45
Bogema, я так зрозуміла, що цей мужчина не її чоловік, вона з ним лише зустрічається.

Роксолана
23.03.2012, 22:12
Роксолано, невже для вас обійми і ніжний погляд це не вияв почуттів, а брехня?
Обійми і ніжний погляд це лише маленька складова справжнього кохання.:)

Bogema
24.03.2012, 11:06
Bogema, я так зрозуміла, що цей мужчина не її чоловік, вона з ним лише зустрічається.

якщо то так, то я забираю свої слова назад і якщо вже закралась така думка що він її використовує, а вони ще навіть не одружені то втікати від такого треба подалі.

Роксолано, кожен виявляє свої почуття як вміє, а отже це також почуття. тут ситуація двояка, оскільки Надін не пояснює його дій, можливо в них все налагодилось...

Роксолана
24.03.2012, 11:20
Я вже давно на форумі і тема ця давно вже висить, ніхто не писав то Надін і не заходить. Принаймі я її в цьому році ще не бачила.

Bogema
24.03.2012, 11:21
А жаль, непогана дискусія і мозгова вправа була б на цю тему, бо ситуація життєва і не нова.

руда соня
26.03.2012, 07:15
Дівчата, дуже важко сказати однозначно: "Він точно мене любить, бо обіймає, цілує, говорить ніжні слова і т.д." Часто слова є лише порожнім звуком, гарними кольоровими кульками, які не йдуть від серця. І кава в ліжко -- сумнівний доказ, і вірити в таке наївно. А Надін варто якось перевірити почуття свого милого -- якщо боїться її втратити, він буде старатися приділяти більше уваги її справам.

Bogema
26.03.2012, 12:27
Але ж є такі чоловіки, які не вміють проявляти свої почуття...що ж тоді? звинувачувати у тому, що він безсердечний через його стриманість? в моєї знайомої схожа ситуація була подай-принеси-почисти, а от коли їй щось то причин знадцять знаходив. По сьогоднішній день живуть в шлюбі душа в душу і хай може не у всьому він їй помагає, але кохає її то точно.

Nadiya
28.03.2012, 06:52

Я теж погоджуюся. Але всі чоловіки різні і є деколи що вони роблять не так як вам би хотілося але незважаючи на те дуже сильно може вас кохати. Мій чоловік коли ми зустрічалися дуже рідко дарував мені квіти (він соромився ходити з ними по місті чи їхати в гр. транспорті , все казав " ходи ти постоїш під магазином, а я куплю, або сама собі вибереш"), не цілував мене в присутності багатьох людей,тим більше старших казав"навіщо всі мають дивитися, я тебе дома розцілую" . На відміну від того всього він мене дуже поважав, ніколи не дав обідити іншим. Боявся мене втратити. І щирим був в усьму, що я б не попросила. Тож не лишати його через те що він не любить носитися з квітами, як він прекрасний чоловік, люблячий батько.

Bogema
28.03.2012, 11:48
То всьо маячня для підлітків, коли зустрічаєшся з хлопцем то одразу можна помітити чи закоханий парубок в тебе чи нє. І без всяких писаних правил. Кожен чоловік - це особистість і всіх міряти однією міркою не можна. Мій наприклад, коли ми на перших побаченнях гуляли то або не міг двох слів до купи звязати через страх сказати щось не так, щоб я не пішла, або сипав компліментами де треба і не треба, що також напрягало. З цього я одразу зробила висновки, хоч він після першої зустрічі навіть і не приховував що в нього зароджуються почуття. Чоловіки не жінки, вони натякати не вміють, або прямо, або ніяк.

galyna2104
01.04.2012, 14:45
Не важливо, що ВІН думає!!! Важливі його дії та вчинки - за ними справжні почуття. Можна витрачати час на якісь спостереження, як це детально описано спочатку, але чоловіки досить обізнані з цими ж питаннями і просто вдало маніпулюють своїми поглядами, жестами тощо. Все мусить бути природньо, невимушено, на рівні "інтуїції" ( згодна з anet ), серце підкаже. ;)

триста відсотків згодна!

Оксанка
01.04.2012, 21:33
Те, що справжнє кохання базується не тільки на красивих словах, але й відповідних вчинках - правда. Потрібно не тільки гарно говорити, а ще й діяти.

Olichka
24.04.2012, 20:59
Я замужем,колишній хлопець одружився два роки після мене,в нас було тяжке розлучення.Колм ми зустрілись в знайомих після його весілля,ми залишились на одинці (я вийшла заміж вагітна),він сказав:" Я завжди боявся одружитись по зальоту..." і ще було багато слів я вже не памятаю ,він ніби звинувачував мене ,що я завагітніла,а тоді сказава:"Я завжди хотів одружитись по-любові".Після цього я не памятаю як опинилась в його обіймах,а губи тягнулись до поцілунку,зупинила нас моя сестра яка бігла попередити ,що іде мій чоловік.Я не можу забути його слова,що вони означають???

Надін
03.06.2012, 06:51
Ми вже не разом.... Дякую всім за підтримку. Але він мене таки лише використовував. Вміло прикидався, що кохав, а насправді я була запасним варіантом. У серпні він одружується з іншою.

Bogema
03.06.2012, 12:10
з однієї сторони шкода що так вийшло, а з іншої, Надін, вам таке опудало продажне не потрібне.

anet
25.09.2012, 20:33
В мене колись був такий однокласник. Гарненьке личко, мила посмішка, а ще його мама працювала завскладом, то й одягнений був завжди як Ален Делон українського масштабу. То йому як треба було щось -- мила усмішка, пообнімав, поцілував, ще й додому провів. І багато дівчат навіть знаючи що він себе так поводить, бо йому щось треба велися. Ну як можна відмовити, коли він так щиро дивиться у вічі, ніжно обьіймає. Всі контрольні, всі реферати за нього писали, про домашні завдання взагалі мовчу. але школа школою, але іноді чоловіки користуються тим, що жінка любить вухами, потребує ласки і тим користуюються на свою користь. Тому не всі обійми щирі. А те, що чоловіки -- це великі діти, щира правда, вони одружуючись апріорі чекають, що жінка буде про них дбати як мама і вирішувати проблеми за них!

Галя
26.09.2012, 11:03
Таки правда. Є такі еземпляри чоловічої статі, які починають нас (жінок) використовувати ще зі школи. Потім в універі одногрупниць можна використати, потім дружину, а потім жінку-колегу по роботі і т.д. Я так думаю, дають себе використати ті жінки, яким бракує чоловічої уваги. Яких вдома ігнорує чоловік. Якому байдуже чим дружина займається. А їй так хочеться уваги. Або, якщо це студентка, то думає: ось напишу за нього конспект він мене на побачення запросить, а потім ще один ще один, а побаченням так і не запахне. До чого я веду: все залежить від нас. Особисто я довгий час допомагала чоловіку колезі. Не впевнена, що це було використання, але це єдине, що можу пригадати. Ну, не складно мені було відповісти на дзвінок, коли він на перекур виходив, чи підготувати для нього папери для наради. Але одного разу допомога знадобилася мені, а він... не те що відмовив, "заморозився". І все. Тепер він на мене розраховувати не може. Ми спілкуємось, але не більше.

настя
28.09.2012, 13:57
Якщо придивитись до стосунків чоловіка і жінки, то можна помітити, що у сталих парах частенько є так - один кохає, другий користає з цих почуттів. Хто щасливіший, важко сказати - одна моя приятелька стверджує, що коли кохаєш, то смак життя інший, не такий прісний, а з іншого боку - приємно й відчувати, що хтось не уявляє свого життя без тебе. Напевне, варто спробувати і те, і те, щоб мати змогу порівняти й обрати для себе те, що підходить саме тобі. Та все ж здається мені, що той, хто справді кохає, щасливий віддавати всього себе коханій людині і не замислюється над тим, а чи не використовують його. А коли вже замислюється, то, певне, і коханню незабаром край…

Роксолана
28.09.2012, 18:24
Ну, не складно мені було відповісти на дзвінок, коли він на перекур виходив, чи підготувати для нього папери для наради. Але одного разу допомога знадобилася мені, а він... не те що відмовив, "заморозився"
Так. Використання переважно у офісах спостерігається. Але я б сказала, що воно там двояке. Жінки теж використовують чоловіків. Ну не повірю, Галя, що ти така була вся біла і пухнаста, коли допомагала колезі. Наепвно ж ти і додому раніше йшла, і до дитини на батьківські збори відпрошувалася, а твій колега тебе прикривав. А ти чомусь про це не пишеш. А один раз відмовив і все, ти його вже в чорний список внесла. А може він насправді не міг тобі тоді допомогти?

Алена
28.09.2012, 18:30
Я передивилася усі коментарі і у мене виникла вельми цікава думка щодо ситуації Надін. Спокон віку було відомо, що чоловіки, з одного боку, полюбляють використати жінку в побуті. І якщо жінка на те пристає, то з часом має чоловіка, який, даруйте, навіть ліжка самостійно не застелить. Так, в цій ситуації деякі чоловіки знаходять свої плюси - усе навколо зроблене і весь світ крутиться навколо нього. Проте, є і протилежний бік. Чоловіки за своєю природою є мисливцяіми. Отримав здобич, в нашому випадку це жінка - тягне до чогось незвіданого, такого, що буде тримати його в напрузі.
Ось в даній ситуації, дивіться - є одна жінка, яка його обслуговувала, яка практично "розчинилася" в його справах і потребах. Вона стала для нього просто нецікавою - ніби служниця. Зауважте - служниця, а не Жінка. І тут з`являється інша, яка будоражить кров. Питання - з ким він залишиться?
Звичайно, це лише моя версія, проте, могло бути і так.

Надін
28.09.2012, 18:45
Ви праві, Алена, на всі сто. Мій світ крутився навколо цього чоловіка, так, що я забула за себе. Я про себе просто не думала. Усе для нього, коханого, жаданого. Була засліплена, а коли почала прозрівати було вже пізно. Тепер же я, маючи гіркий досвід, з чоловіками поводжуся по іншому. Так, що тепер їх світ - це я.

Галя
29.09.2012, 08:39
ТА один раз відмовив і все, ти його вже в чорний список внесла. А може він насправді не міг тобі тоді допомогти?
А мене не цікавить Роксолано міг чи не міг. Він повинен був допомогти, так як я йому допомагала.

Роксолана
29.09.2012, 14:42
Ніхто нікому нічого в цьому житті не винен Галю. І твій колега тебе не примушував допомагати, це була виключно твоя ініціатива. Тож ти в своєму судженні не права.

Каріна
29.09.2012, 15:05
Розпізнати чи чоловік тебе використовує дуже легко: просто слід уважніше придивитись, як твоя половинка спілкується з друзями, сусідами, рідними, веде себе на роботі. Що частіше має місце - «взяти» чи «дати»? До речі, це стосується не лише чоловіків. Жінок по цьому також легко розпізнати.

Каріна
29.09.2012, 15:26
І ще, якщо тебе використовують, тебе завжди переслідуватитме відчуття внутрішнього дискомфорту. Можна любити і використовувати одночасно. Є такі чоловіки, які не розуміють що вони тебе використовують, це просто їхній спосіб життя, їх так виховали матусі.

Інтуїція
10.01.2014, 15:38
то...так багато чоловіків обманюють своїх дружин?Я не можу в це повірити!Хоч і виходить,що мій чоловік мене любить.

руда соня
06.02.2014, 19:23
Був у мене один близький знайомий, який постійно підкидав мені роботу, користаючи з того, що ми більше, ніж друзі. Часу на це йшло не так і багато, але іноді доводилося добряче покрутитися, щоб і свої професійні обов'язки виконувати, і йому допомагати. Звісно, ні про яку оплату не йшлося -- які порахунки між близькими людьми! До того ж він постійно говорив: "Що б я робив без тебе", "Ти мене надихаєш", і т.ін. Звичайно, це тішило моє самолюбство. Ще й при зустрічах він був невимовно ніжний. Взаємної ж допомоги від нього було багато лише на словах. Він дуже гарно говорив про те, як радо виконає будь-яке моє прохання, але на практиці все виходило навпаки. І в якийсь період, коли на роботі був завал, я почала відмовляти йому в допомозі. Мабуть, він образився, бо писати мені став значно рідше. Поступово якось ми й зовсім перестали спілкуватися. Але от що цікаво: коли в нього застій на особистому фронті (а він там передовий боєць:) ) або знову треба чимось мене "завантажити", то він активно закидує мене листами. Тільки я на це вже не ведуся.

Інтуїція
11.02.2014, 15:00
Був у мене один близький знайомий, який постійно підкидав мені роботу, користаючи з того, що ми більше, ніж друзі. Часу на це йшло не так і багато, але іноді доводилося добряче покрутитися, щоб і свої професійні обов'язки виконувати, і йому допомагати. Звісно, ні про яку оплату не йшлося -- які порахунки між близькими людьми! До того ж він постійно говорив: "Що б я робив без тебе", "Ти мене надихаєш", і т.ін. Звичайно, це тішило моє самолюбство. Ще й при зустрічах він був невимовно ніжний. Взаємної ж допомоги від нього було багато лише на словах. Він дуже гарно говорив про те, як радо виконає будь-яке моє прохання, але на практиці все виходило навпаки. І в якийсь період, коли на роботі був завал, я почала відмовляти йому в допомозі. Мабуть, він образився, бо писати мені став значно рідше. Поступово якось ми й зовсім перестали спілкуватися. Але от що цікаво: коли в нього застій на особистому фронті (а він там передовий боєць:) ) або знову треба чимось мене "завантажити", то він активно закидує мене листами. Тільки я на це вже не ведуся.Оце воно!

anet
11.02.2014, 15:14
Оце, до речі найважче -- бо якщо ти людину любиш, то не думаєш про те, що він тебе використовує. А думаєш як йому допомогти. Чоловік це сприймає як належне, а потім може ще й дорікати, що ти мене своєю турботою дусиш!