Перегляд повної версії : Сім'я очима чоловіка (Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №2 (72) БЕРЕЗЕНЬ 2013 року)
Чому так мало пар, які можуть сказати, що в них щаслива родина? Невже не кожному дано це щастя? Будуючи сімейні стосунки ми читаємо розумні книжки, прислухаємось до порад психологів, але, погодьтесь, набагато цікавіше дізнатись, якою бачить ідеальну родину не психолог, а чоловік. А чоловіки такі створіння, що неохоче про це говорять. Але "Жіночому пораднику" вдалося знайти чоловіка, який погодився озвучити чоловічі думки на цю тему. Це не просто чоловік. А чоловік щасливий у шлюбі, який знає секрет не лише гармонійних взаємин у щасливій сім'ї, а й заможного життя. Чи правда, що жінка має в усьому підкорятись чоловіку? Що робити, коли чоловік не в змозі забезпечити родину? На ці та інші провокативні запитання в ексклюзивному інтерв'ю "Жіночому пораднику" відповідає Микола Латанський. Найбільш успішний тренер та коуч успіху на пострадянському просторі.
Повний текст інтерв'ю читайте у №9 (55) нашого журналу.
Що для чоловіка означає сім’я? Яку жінку чоловік візьме собі за дружину? Здавалось би прості запитання, але як складно на них відповісти. Особливо чоловікам. Бо ж не дуже вони балакучі на такі теми.
Чомусь не один чоловік на цю тему не написав повідомлення. Жаль , а так хотілося б почитати їхні думки:(, тим більше що це конфіденційно !!!
бо біда в тому, що їм напевне нема чим хвалитися. Але чоловіки взагалі не дуже балакучі. Тим більше на такі складні теми!!!!
;)Дівчата, не будьте такі категоричні. Взагалі розполохаєте чоловіків нашого форуму. :) Їх тут і так не багато.
А давайте проведемо опитування своїх чоловіків і викладемо тут їхні думки? ясна річ, що вони самі написати не схочуть, але кожна жінка знає підхід до свого чоловіка, щоб він їй відкрився)))
Роксолана
14.03.2012, 08:02
В мого чоловіка його думка щодо сім'ї з роками не змінилася. До весілля він казав: я буду господар, ти -- господиня. Моє діло заробити, принести в хату їжу, щось зремонтувати, купити. А твоє діло -- кухня, діти і порядок в хаті. :). Після весілля все так і є. Він заробляє. Гроші віддає мені. Коли треба піти на закупи завжди каже скільки бере грошей і що купив. Ну а далі вже моя справа. Правда кілька разів пробував "підказати" мені щось на кухні, але в мене тут все просто: щось не подобається, роби сам. Тож він ці спроби полишив :) Загалом мене така ситуація влаштовує навіть дуже.
Я вам розкажу про динозавра -- мого тата. Коли брат приходить і розказує, що він вчора мив посуд і готував жінці вечерю, бо вона вагітна і їй було зле, то він хоч і любить усіх нас, і невістку, яка скоро подарує йому ще одного внука, тато просто багряніє -- скоро можна вже тебе у спідницю вбирати!!!!
Але разом з тим шлюб батьків є ідеальним, вони справжні 2 половинки, розуміють один одного з півслова, у всьому повне взаєморозуміння. сварка -- на 2 хвилини і тут же мир, незалежно хто винен, перепрошується тато. Для мене це просто загадка!!!!
бо біда в тому, що їм напевне нема чим хвалитися. Але чоловіки взагалі не дуже балакучі. Тим більше на такі складні теми!!!!
А що тут балакати :confused: Місце жінки вдома! Кухня, діти, секс :cool:
А давайте проведемо опитування своїх чоловіків і викладемо тут їхні думки? ясна річ, що вони самі написати не схочуть, але кожна жінка знає підхід до свого чоловіка, щоб він їй відкрився)))
і як? відкрився? жінка для того і створена аби життя чоловіка було комфортним. ми ж таких і беремо за дружин, щоб за все дбала і за дім і за дітей. ну і щоб красуня була. Може і працювати але не довго
Особлива
19.03.2012, 08:58
Народ!!! Цирк!!!Думки чоловіків!!!! Вот, що я мала на увазі, коли в одній з своїх цитат написала, що " чоловіки люблять одних, а одружуються на інших"!!!!!! Домогосподарку в дім, а коханку- поза домом! Ну погодьтесь! напрацювавшись у дома, а ще діти... -жінка у вечері, як вижатий лимон! А тут і ще чоловік нерви зпортить! А у вечері - "Ходи до мане!!" Жінка, що сидить вдома перестає цікавити свого чоловіка, адже навкруги стільки прекрасих дівчат!!!, а у дома вічно заклопотана дружина з дітьми сидить і їсти варить!!!!! Знаєте, як думають чоловіки - "зроблю їй дитину, потім, ще одну. Хай ситить вдома! " А чоловік тим часом ЖИВЕ!!!!! ХІБА Я НЕ ПРАВДУ КАЖУ.... ЧОЛОВІКИ!!!??? ТО ЯК !!!!!
Дівчата!!!! Не має чого сидіти вдома!!!!!
Іване,мій від мене і не закривався,на щастя я знаю як розговорити свого коханого. Тому його думки відносно сімї цілком схожі з моїми,для нього перш за все має бути порядок і лад у домі,а решта все пережеветься аби повага була між нами.
Особлива,ти права,але від материнства ж не відмовишся та й від своїх обовязків також. Це замкнене коло.
Я мізантроп,на щастя і мій коханий також,тому для нього більше щастя коли я вдома з ним,аніж піду кудись вештатись і шукати пригод на свою голову. І мені біля нього спокійно)))
Є у мене знайомий чоловік -- працюємо разом, який і за дружбу між чоловіком і жінкою, і має чудову дружину, яка працює круглодобово, і вірний чоловік. Але нещодавно коли начальниця вказала йому на помилку у його роботі і накричала за це (справедливо!), то ви б бачили з яким задоволенням він їй у лице прогарчав, що місце жінки на кухні! Це у них колективне підсвідоме -- як би вони від цього не відхрещувалися!
Мій чоловік також у цьому плані -- сатрап і деспот. Бо вдома має бути все зроблене тільки не ним, а жінка гарно виглядала ще й кожного вечора секс! Але коли була вагітна -- підлогу шурував, їсти варив, прав і прибирав! Вміє, коли хоче!
А що тут балакати :confused: Місце жінки вдома! Кухня, діти, секс :cool:
Андрій, ти забув про важливе -- 2 батарейки в одне місце!!!!
я згідна з особливою, але так ведуть себе чоловіки з низькою самооцінкою. Вони самостверджуються за рахунок жінки, їм доставляє задоволення пеертворити жінку в рабиню і тишитися з того. Але вони забувають, що по жінці судять і про самого чоловіка (і навпаки) ;) забувають - що жінка та діти - це відображення нього самого.
А оте, що місце жінки на кухні - це пережиток минулого, це придумав, мабуть, теж якийсь деспот і це тупа відмазка, коли чоловік не має що сказати розумного у відповідь жінці (як тій начальниці).
Якщо чоловік цінує жінку, і любить її, то не буде командувати і вказувати, що робити, а допоможе. Тоді жінка буде мати час для себе, і відповідно приділить увагу чоловікові, а не впаде замученою від домашньої роботи.
Якщо чоловік цінує жінку, і любить її, то не буде командувати і вказувати, що робити, а допоможе. Тоді жінка буде мати час для себе, і відповідно приділить увагу чоловікові, а не впаде замученою від домашньої роботи.
Погоджуюся. Мій чоловік мені не вказує сидіти вдома, чи йти на роботу. Правда він зізнався, що краще коли я дома,( не треба переживати, що на мене інші заглядатимуться- так мені оправдовувався), але пускав , навіть коли малому було 7 місяців, я ходила на роботу, правда не довго. І навіть зараз під найшов мені роботу (поблизу з ним ;).) А що до хатньої роботи, то коли була вагітна підлоги мила сама, аж до самих родів ( кажуть чим більше займатися ,тим легше родити_ правда треба бути обережним з животиком.)
Марія2012
24.10.2012, 18:58
Після дикретної відпустки я пішла на роботу. Пропрацювала 3 місяці, було дуже погано, бо вечері вчасно нема, сніданок нашвидкоруч. Змушена залишити. Піднайшла легшу з більш вільним часом - теж біда. Піднайшла близько біля дому і теж змушена залишити. Місце жінки дома біля плити і у ванні з білизною і брудним одягом. Наробишся по господарству, а чоловік приходить з роботи і питає:"А що ти за сьогодні зробила?" Тоді стає обідно до сліз руки опускаються і вже нічого не хочеться.
А Я ВАЖАЮ ЩО СІМЕЙНА ПАРА МАЄ ЯК ЗАРОБЛЯТИ,ГОТУВАТИ,ВІДПОЧИВАТИ РАЗОМ,ІНКОЛИ МОЖНА ПОЗМІНО,ЛЮБЛЯЧА СІМЯ ПОВИНА ВСЕ РОБИТИ РАЗОМ!!!
Психологи стверджують, що сім'ї, у яких весь побут тримається на жінці, міцні й надійні. Може, ті психологи - самі чоловіки і кажуть те, чого хочуть для себе? Я вважаю, що сімейні "навантаження" повинні нести обоє рівною мірою. Я не маю на увазі, що обоє мусять стати до плити чи до умивальника і разом мити посуд, але коли жінка робить щось одне, то чоловік має виконати якесь інше завдання і т. ін. Бо анекдот про жінку, яка після виснажливої хатньої роботи зі страхом думає, що її чекає ще й подружній обов'язок, зовсім не анекдот...
Крихітка
09.02.2013, 11:14
Я вчора теж спитала свого чоловіка, якою на його думку має бути сім'я? І знаєте, що він відповів? Такою, аби туди хотілося повертатися. Такою аби сидячи на роботі думав лише про те, коли ж я опинюся біля коханої.
:cool:Ми беремо собі дружину для продовженя роду, задоволення своїх бажань та створення комфорту. Так що твій Крихітко тебе не здурив
Я Василю розкажу одну історію: зі мною по сусідству живе один чоловік. Виховує трьох доньок. Сам. Дружина померла ще як донькі малі були. Так ось цей чоловік робить все можливе і неможливе аби дівчатка не почували себе якимись не такими. І він не привів їм мачухи (для задоволення своїх бажань і комфорту і для болю донькам, Василю). Бо має поняття що таке сім'я. Сім'я це найперше відповідальність за найрідніших. Нещодавно старшу доньку видав заміж. Молодші ще школярки. Він і батько і мати. А чоловіку до речі усього 43 роки.
Роксолана
09.02.2013, 11:39
Сім'я це найперше відповідальність за найрідніших. Нещодавно старшу доньку видав заміж. Молодші ще школярки. Він і батько і мати. А чоловіку до речі усього 43 роки.
..і серед чоловіків трапляються ЧОЛОВІКИ. Моя шана цьому пану
Найперше потрібен надійний тил, місце, куди ти приходиш а тебе чекають, тобі раді. Байдуже із грошима ти прийшов чи ні, здоровий чи хворий. Кохана дружина, яка тобі довіряє і впевнена що ти її захистиш. Діти які хваляться своїми успіхами та невдачами. Про їсти варити-прати-прибирати-прасувати нічого не скажу, бо не дуже на цьому знаюся, але дружині ніколи не відмовляю в проханні допомогти.
Напевно сім'я має бути такою. Зрештою ми ж не вічно молодими будемо. Має ж щось залишитись на старість і після себе потрібно щось залишити на цьому світі.
Я у свого чоловіка третя дружина. І остання. Я в цьому впевнена! З першими двома життя у мого чоловіка не склалося. Можливо і не потрібно мені було б знати, як там було, але чоловік сам мені про все розповів. І я дуже добре зробила, що не перебивала його, а просто слухала. Йому це боліло він хотів про це розповісти, а я почула багато цікавого. Зрозуміла яких саме помилок припустились його попередні жінки (одна не хотіла дитини, друга наполягала аби він сидів вдома і не працював. У неї була дуже гарна посада у прес-службі одного депутата і вона не збиралася її втрачати заради побуту). А тепер він має люблячу дружину - мене і нашу дитинку. Хочу сказати усім чоловікам - не бійтесь шукати свою жінку, будуйте сім'ю, не зневірюйтесь. Поважайте ту, яку обрали і щастя вам гарантоване.
Найперше потрібен надійний тил, місце, куди ти приходиш а тебе чекають, тобі раді. Байдуже із грошима ти прийшов чи ні, здоровий чи хворий. Кохана дружина, яка тобі довіряє і впевнена що ти її захистиш. Діти які хваляться своїми успіхами та невдачами. Про їсти варити-прати-прибирати-прасувати нічого не скажу, бо не дуже на цьому знаюся, але дружині ніколи не відмовляю в проханні допомогти.
Напевно сім'я має бути такою. Зрештою ми ж не вічно молодими будемо. Має ж щось залишитись на старість і після себе потрібно щось залишити на цьому світі.
Остапе, ти читаєш жіночі думки :) Респект
Роксолана
10.02.2013, 09:51
Народ!!! Цирк!!!Думки чоловіків!!!! Знаєте, як думають чоловіки - "зроблю їй дитину, потім, ще одну. Хай ситить вдома! " А чоловік тим часом ЖИВЕ!!!!! ХІБА Я НЕ ПРАВДУ КАЖУ
Ой, Особлива, права ти на всі сто!!!! Маю сестру, яка народила дитину. Сиділа в декреті не могла дочекатися, коли ж вийде на роботу. Вийшла. І тут почалося. Чоловік за дитиною дивитись не хоче, у садочок із садочка не забере, бо зайнятий. А ввечері має бути смачно наготовано і в хаті лад і забаганки всі виконуватись. Після трьох місяців роботи сестра знову вагітна. Чоловік її цим фактом дуже хвалиться і не приїховує того що зробив це аби сестра не працювала, а була прив"язана до хати. Ну, і щоб завжди під рукою була. Так що вона ще трохи попрацює і знову в декрет.
Роксолана
10.02.2013, 09:56
Ой, Остапе, кожній би жінці такого чоловіка :)
руда соня
10.02.2013, 17:09
Народе, ми про яку сім'ю говоримо -- ідеальну чи реальну? Бо я стільки сімей знаю, де чоловік або роками лежить на дивані, живе за мамину пенсію, а жінка про себе і спільну дитину хай сама дбає, або тижнями зі запоїв не виходить, відповідно, про яку сім'ю можна дбати! Мій благовірний для життя не найгірший, але й до найкращого -- як до неба рачки. Так, я зараз заробляю більше, ніж він, додому приїжджаю пізно, але чоловік, як треба, і продукти купить, і їсти може зварити. А може і не зварити, це вже як йому захочеться. Знаєте що я думаю, дівчата і хлопці? Що модель поведінки закладається в дитинстві, і якщо хлопчик звик вважати, що він пуп землі, то й чоловік буде впевнений, що всі інші люди, і найперше жінка, існують лише для його зручності. Отаке-то я думаю.
Руда срня,я з Вами згодна на всі 100.Є такі такі що без мами їсти не накладуть собі в тарілку та труси -шкарпетки не знайдуть.А нам потім мучся????????77
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin