Перегляд повної версії : Курортний роман: чому б і ні? Найцікавіші думки надруковано у журналі "Жіночий порадник" №6 (76) ЛИПЕНЬ 2013 РОКУ)
Роксолана
14.07.2011, 09:22
Дівчата, в мене незабаром відпустка. Так сталось, що їду відпочивати без чоловіка. А він мені всі вуха продзижчав на рахунок курортного роману. Чесно кажучи я навіть про це не думала, а тепер після місяця "переконань" з боку чоловіка почала замислюватись, а чому б і ні? Ні, я не збираюся зраджувати, але якщо трапиться легкий флірт, то не відмовлюсь. Хто був у подібній ситуації, признайтесь.
Чесно кажучи, я не була у подібній ситуації, але думаю, що від легкого флірту не відмовиласяб. "тількиб він не затягнувся в щось більше;),бо я вірна тільки чоповікові;)!!! А що до флірту то я і на вулиці не уникаю (звичайно якщо біля мене немає чоловіка;). ) Не думайте я не дівчина легкої поведінки, просто люблю увагу з боку чоловіків (звичайно у доброму розумінні). Так що я за флірт- але з головою.
руда соня
14.07.2011, 14:32
Бачите, Роксолано, яка тут справа... Якщо б у вас була схильність до фліртування, то ви б, напевне, не чекали такої нагоди, як відпочинок без чоловіка. Якщо жінка кокетка, то це проявляється щодня. Звичайно, на курорті атмосфера набагато сприятливіша ;) Та тут все залежить лише від вашого бажання. Особисто я вважаю, що флірт -- то корисна річ, бо він дозволяє жінці відчути себе принадною. Головне -- це не втрачати контролю над ситуацією.
А ваш бідолашний чоловік, мабуть, просто наслухався різних казок про курортні романи і боїться вашої зради. Мусите його заспокоїти, доводячи своє кохання всіма відомими вам способами ;)
;)Я була в такій ситуації. Перед поїздкою на курорт ми з чоловіком посварились через те, що наш відпочинок був спланований, куплені квитки. І ось за день до від'їзду він мені повідомляє, що ми не можемо поїхати бо у нього на роботі починається важливий проект і він мусить приймати в ньому участь. Після сварки я поїхала сама. Можете уявити мій емоційний стан. Так ось, якби не курортний роман, депресія мене б не відпустила. Що може бути краще? Стовідсоткова чоловіча увага цілісінький день. Я була богинею. Повернулась, очі світяться, уся сяю. Вдома з чоловіком новий медовий місяць. Так що, Роксолано, якщо трапиться нагода пофліртувати - навіть не вагайтесь
Правильно, Роксолано, навіть не вагайтесь і не опирайтесь, якщо трапиться нагода. Сонце, пляж, море, легкий флірт... це так класно, хоча б на тиждень поринути в світ романтики. Я хоч і була на курорті з двома дітьми, але не відмовила собі у цьому задоволенні!!!!!
Безумовно, роман - не зайве на курорті. Та не забудь: секс має бути безпечний - це раз, а друге - жодних обмінів телефонами, адресами і т. п.
Легкий флірт -- це те що дозволяє жінці тримати себе в тонусі, відчувати себе гарною. От тільки дивно, що саме чоловік тобі про це говорить. Може, ревнує і боїться? То краще його заспокоїти -- сказати, що ніхто крім тебе! А самій у відпустці обовязково з кимось пофліртувати! А секс -- краще вже без цього, бо це вже не роман, а звичайна -- зрада! Як потім чоловікові в очі дивитися?
руда соня
23.08.2011, 08:09
Поділіться ж враженнями про відпустку, Роксолано. Вдалося вам "закрутити" курортний роман? Як настрій після відпочинку? Чоловік більше не переживає, що ви його зраджували?
Роксолана
25.08.2011, 20:38
Все було супер! Роману я не закрутила, чоловіка не зрадила, а ось флірт був;) щодня. Чи то така атмосфера панувала, чи я себе відповідно налаштувала, але фліртувала усюди: в магазині, на базарі, пляжі, в пансіонаті - усюди щодня. Повернулась уся сяю! Але чоловік сказав, що більше саму не відпустить:)
руда соня
29.08.2011, 16:04
От і класно! Може, й медовий місяць вдруге почнеться...
Ех, Роксолано! Протюхали ви відпустку!!!! А як же курортний роман???
Роксолана
09.09.2011, 08:20
Саме поїхавши на курорт сама зрозуміла, що я з тих жінок, яких називають вірними :). Так, пофліртувати це можна, а іншого шукати не треба, коли тебе чекають вдома.
Світлана
29.01.2012, 16:59
Я теж проти курортних романів, хоча знаки уваги подобається отримувати від чоловіків:o. Але далі залицянь діло не доходить, завжди думки щодо зради, можливості підчепити небажану інфекцію тощо, вище заморочок. А весело, в гарній компанії, з шашличком можна пококетничати.:)
Я бачу тут зібрались справжні жіночки, я така ж. Флірт у нас в крові.;)
О, який в мене був курортний роман!!! Правда це було давно, але спогади час від часу гріють душу. Ось посварюся з чоловіком, зла на нього, тоді сідаю у крісло, заплющую очі і згадую приємні миті. Тоді чоловік бачить мою блаженну посмішку і йде миритись першим. Його цікавість діймає, чого я така щаслива? Але я ніколи йому не зізнаюся в цьому. Адже кожен роман це наша жіноча таємниця. Правда?
Лена Маркіза
06.08.2012, 00:45
І у мене був курортний роман, це просто дивовижно, але й трохи сумно=(
Марія2012
15.08.2012, 08:46
Одного разу я поїхала на курорт без чоловіка. Мені без нього було настільки нудно, що без нього я тепер нікуди, а курортний роман це просто забавка для тих кому хочеться все нових відчуттів. Повірте і чоловік на курорті міняється до невпізнання, а вже дома все стає на свої місця.
а я не люблю чи просто не вмію фліртувати!чесно-я щойно приїхала з відпочинку і всіх так би мовити потенційних кавалерів навіть до себе не підпускала! може мені ніхто з них просто не сподобався! треба з цим щось робити
Марія2012
28.08.2012, 21:55
Нічого не треба робити. Ц означає тільки одне-ви кохаєте свого чоловіка і всі чоловіки нижчі на рівень за нього, немає такаго який замінив би вашу кохану людину!
[QUOTE=anet;390]Легкий флірт -- це те що дозволяє жінці тримати себе в тонусі, відчувати себе гарною./QUOTE]
Як на мене курортним романам піддаються сильні і безстрашні жінки. Я не така. Деколи про це шкодую. Адже буває сидиш на пляжі і в душі хочеться чогось романтичного необтяжливого. Чи то в мене вік вже такий :) А повернеш голову, а твій сидить на пісочку пиво дудлить і на інших поглядає. І не до романтики йому.
во-во Галя, а якби відпустили душу на волю, і в старості згадати б що було. Ніхто ж не каже у ліжко лягати. Пофліртувати, піти на коктейль просто потеревеніти це ж не злочин! Ось ви кажете вік може такий, а далі ж того віку ще побільшає.
Флірт на морі, танці, прогулянки, компліменти, ласі погляди чоловіків -- це чудово, якщо не впадати в ілюзії і не забувати про рідного чоловіка. Буде про що згадати і потеревенити з подругами :)
Але от тільки мені здається, що коли відпочиваєш з дітьми, краще від цього утриматись, бо а) ще не так зрозуміють і не правильно розкажуть вдома; б) взагалі це поганий приклад. Бо усі грішні, звичайно, але в очах дітей на батьках має бути ореол так би мовити правильності.
Однак, коли їдуть неодружені на курорт, то романи не тільки бажані, вони практично обов язкові :) Хоча теж треба пильнувати, щоб ілюзії не вдарили в голову. Але і з курортних романів бувають гарні історії з продовженням на ціле життя
Михайлина
08.06.2013, 19:30
У мене був курортний роман! Так. Ніжний і пристрасний. Згідна із Златою. В старості буде що згадати :) А коли їхала на море навіть думки не припускала, що таке може трапитись. Так ось, відпочивала я не десь у заморських краях, а на звичайному Азовському морі із сім'єю. Жили у пансіонаті у чотиримісному номері. У номері був холодильник, а харчуватись можна було або у їдальні, або ж на кухні собі щось приготувати. Посудом і баняками пансіонат забезпечував. Так ось, на другий день нашого перебування готувала я сніданок на кухні. І там познайомилась із чоловіком. Він теж щось готував. Як вияснилось він відпочивав тут із дружиною й сином. Розповів мені, що його дружина ревнує його до усіх осіб жіночої статі будь-якого віку. Ми посміялись. Наступного дня знову зустрілись але вже вдалині від пансіонату. Я в шостій ранку вже накупалась і просто гуляла берегом, а він рибалив на човні. Звісно ми привітались, поговорили. А ось третього дня я зрозуміла, що хочу бачити Славіка й навмисне шукала з ним зустрічі. Вже потім він зізнався, що я теж йому сподобалась. Коротше кажучи за 21 день відпочинку ми встигли познайомитись і стати коханцями. Усе було так романтично. Ми ховались від усіх. Було таке відчуття, що нам по шістнадцять років! Сумно було їхати додому розуміти, що казка скінчилась. Більше я зі Славіком не бачилась, хоча він просив мій телефон. І я не вважаю свій роман зрадою. Це ж відпочинок. На відпочинку це все несерйозно. Але чорт забирай, є що згадати!
Lady Gaga
08.06.2013, 19:58
У мене теж був роман на морі шість років тому. Відтоді ми разом. Мій роман не закінчився із закінченням відпустки, ні. Додому я повернулась із хлопцем у якого шалено закохалась, а першу річницю нашого знайомства ми відмітили шампанським на тому самому місці де вперше побачились. У мене все було так гарно і романтично, що схотілось поділитися. Отже, відпочивала я на морі разом із подругою. Ми гарно відпочили, засмагли. За чотирнадцять днів відпочинку побували усюди, зранку пляж, в обід кафе, щовечора на дискотеці або в Лунапарку. В обличчя знали всіх хлопців в радіусі кілометра від нашої бази :) Але роману я так і не завела. І, ось настав день від'їзду. Їхати мені якщо чесно не дуже хотілось. Бо ж мала ще 10 днів відпустки, які мала провести у селі. Але речі вже спаковані, до автобуса залишалось чотири години. І тут ми з подругою, розуміємо, що нічого не купили собі їсти у дорогу. Я, як була у шортах і купальнику зверху, після душу, з ще мокрим волоссям пішла у місцевий супермаркет за продуктами. А там, біля прилавку зустрілась очима з хлопцем і.... зрозуміла, що пропала. Він першим підійшов до мене,сказав комплімент, спитав, як мене звати і поцікавився, які у мене плани на вечір? Я сміючись відповіла, що сідатиму у поїзд. Мій відпочинок закінчився. А він так тихо і серйозно попросив мене не їхати. Сказав, що щойно приїхав із друзями. Отак ми і стояли посеред магазину мовчки дивлячись одне на одного. Він приїхав, а я їду. Напевно так мало статися тепер думаю я... Додому моя подруга поїхала сама, а я залишилась ще на десять днів. Рівно через рік у той самий день ми знову стояли на тому самому місці у супермаркеті - відмічали річницю нашого знайомства. І там мій хлопець мені освідчився. Дівчата вірте у кохання і романтику. Ну і у курортні романи також.
Роксолана
09.06.2013, 10:38
Вау, як романтично! Просто, як у казці :) Lady Gaga ти щасливиця :)
Марія2012
12.06.2013, 11:47
Якщо вже відпочивати то відпочивати і тілом і душею, але з розумом, щоб було б про що згадати і совість не гризла. В кожного своя думка у міру своєї розпущеності. Та якщо вже намічається щось серйозне треба добре подумати, особливо коли вже є чоловік і діти. Якщо важко жити з чоловіком то треба розслабитись хоча б на відпочинку.
Інтуїція
09.01.2014, 14:59
була у подібній ситуації коли ще не була заміжня,але тільки легкий флірт і все,нічого такого)
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin