Перегляд повної версії : Грибок нігтя
Дівчатка, підкажіть, як вилікувати грибок нігтя? У мене на обох ногах на великих пальцях нігті стали грубі, тверді і жовтого кольору. Купила в аптеці мазь, але не допомагає!! як його можна позбутись? Підозрюю, що це від того, що одягала чужі тапочки, коли була у гостях.
Роксолана
31.01.2015, 12:53
Марто, якщо це грибок, то сама мазь не допоможе. Грибок на нігтях потрібно лікувати як зовні так і зі середини. Тобто комплексно. Ніготь мазати маззю, і пити одночасно таблетки. Звернись до лікаря!!!
Роксолана
31.01.2015, 12:58
Ще знаю, що уражений ніготь потрібно мастити йодом. Мастити потрібно саме уражену частину. Грибок цей народний метод не лікує, але добре вже те, що йод не дає грибку ширитись далі.
Якщо це справді грибок, Марто, то тобі у першу чергу потрібно викинути усе взуття, яким би дорогим воно не було, а також усі шкарпетки і колготи. Лоцерил, екзодерил та інші препарати раджу застосовувати лише якщо лікар призначить. Я колись мала грибок після супер дорогого салонного манікюру. І треба ж було так вляпатись! Я тоді невдовзі після пологів вирішила себе до ладу привести і пішла у салон. Занесли мені грибок і що? Ліки пити не могла бо голувала дитину. Допомогла олія чайного дерева. я тримала нігті прямо в олі по пів години. Скільки тих баночок у мене пішло не рахувала, але грибка позбулася. А ось до дитини тоді підходила лише у м'яких рукавичках.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin