PDA

Перегляд повної версії : Грибок нігтя

Марта
31.01.2015, 12:51
Дівчатка, підкажіть, як вилікувати грибок нігтя? У мене на обох ногах на великих пальцях нігті стали грубі, тверді і жовтого кольору. Купила в аптеці мазь, але не допомагає!! як його можна позбутись? Підозрюю, що це від того, що одягала чужі тапочки, коли була у гостях.

Роксолана
31.01.2015, 12:53
Марто, якщо це грибок, то сама мазь не допоможе. Грибок на нігтях потрібно лікувати як зовні так і зі середини. Тобто комплексно. Ніготь мазати маззю, і пити одночасно таблетки. Звернись до лікаря!!!

Роксолана
31.01.2015, 12:58
Ще знаю, що уражений ніготь потрібно мастити йодом. Мастити потрібно саме уражену частину. Грибок цей народний метод не лікує, але добре вже те, що йод не дає грибку ширитись далі.

Злата
31.01.2015, 13:17
Якщо це справді грибок, Марто, то тобі у першу чергу потрібно викинути усе взуття, яким би дорогим воно не було, а також усі шкарпетки і колготи. Лоцерил, екзодерил та інші препарати раджу застосовувати лише якщо лікар призначить. Я колись мала грибок після супер дорогого салонного манікюру. І треба ж було так вляпатись! Я тоді невдовзі після пологів вирішила себе до ладу привести і пішла у салон. Занесли мені грибок і що? Ліки пити не могла бо голувала дитину. Допомогла олія чайного дерева. я тримала нігті прямо в олі по пів години. Скільки тих баночок у мене пішло не рахувала, але грибка позбулася. А ось до дитини тоді підходила лише у м'яких рукавичках.