Перегляд повної версії : Мені посміхнулась кава
Роксолана
13.07.2011, 12:22
:) Сьогодні вранці зробила собі каву, а вона мені посміхнулась. Не змогла втриматись і сфоткала. Дрібничка, але хвиля позитиву тримає досі :)
Зара знайду і покажу фотку
Роксолана
13.07.2011, 13:05
Оксано, дякую за допомогу :)
Роксолано, ти кажеш що позитив тримає ще досі. Хочу поділитися секретом гарного настрою на весь день. Колись іще в студенські роки одна викладачка, нам дівчатам, дала гарну пораду:" зранку як тільки прокинетеся підійдіт до дзеркала і привітайтеся із собою , скажіт щось приємне (яка я гарна сьогодні, сьогодні в мене очі не такі як завжди а веселіші, усмішка невимовно красива треба залишити її на цілий день і т.д. ,або просто усміхнутися.) І продовж дня не забувати про це, гарний настрій гарантовано.":) Звичайно крім неочікуваних сюрпризів, але кращеб вони були завжди хорошими. Це правда ми перевірили. І взагалі людина повинна себе налаштовувати тільки на позитив( Тільки чоловікам не кажіть про мудрість- вони не зрозуміють жіночої логіки!!! ;)
Ось-ось, моя жінка теж таке робить перед дзеркалом. Потім завжди мене питає, чи вона чудова. Так це такий жіночий секрет значить. Буду мати на увазі.
galyna2104
04.08.2011, 13:48
Олеже, а ви не думали, що про чудовість жінки мали би говорити ви, а не вона вам натякати прямим текстом ? :)
galyna2104 - 12 балів ;), а тобі Олег -
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin