receptyonlain
03.11.2014, 17:40
http://www.koolinar.ru/all_image/recipes/115/115240/r115240_large.JPG
Як приготувати Салат з чечевиці бринзою та овочами рецепт (http://recepty-onlain.com.ua/147-yak-prigotuvati-salat-z-chechevic-brinzoyu-ta-ovochami-recept.htmlurl)
Готуємо Салат з чечевиці бринзою та овочам, такий салат завжди пригодиться на Вашому столі, готувати його не важко, дивіться в наші інструкції з фото
Основні інгредієнти:
Червона чечевиця - 1 ст л
Вода - 2 ст л
Перець солодкий червоний, жовтий, зелений - по ½ шт
Огірок свіжий середній - 2 шт
Цибуля шалот-2 шт
Салат айсберг - 5-6 листочків
Бринза - 200 г
Петрушка - ½ пучка
Сік лимона - 2 ст л
Білий бальзамічний оцет - 2 ст л
Оливкова олія - 3 ст л
Сіль, чорний мелений перець за смаком
Спосіб приготування з фото:
Воду довести до кипіння, всипати червону чечевицю , варити 10 хвилин.
З'єднати лимонний сік, бальзамик, оливкову олію.
Готову чечевицю заправити нашим соусом, приправити сіллю і перцем, відставити.
Перець, огірки, цибулю шалот нарізати кубиком.
Бринзу розкришити, петрушку дрібно нарізати.
У великій мисці з'єднати огірки, перець, шалот і чечевицю, акуратно перемішати.
На тарілку викласти листя айсберга, заповнити їх салатом, посипати бринзою і петрушкою.
Як приготувати Салат з чечевиці бринзою та овочами рецепт
СМАЧНОГО!
Як приготувати Салат з чечевиці бринзою та овочами рецепт (http://recepty-onlain.com.ua/147-yak-prigotuvati-salat-z-chechevic-brinzoyu-ta-ovochami-recept.htmlurl)
Готуємо Салат з чечевиці бринзою та овочам, такий салат завжди пригодиться на Вашому столі, готувати його не важко, дивіться в наші інструкції з фото
Основні інгредієнти:
Червона чечевиця - 1 ст л
Вода - 2 ст л
Перець солодкий червоний, жовтий, зелений - по ½ шт
Огірок свіжий середній - 2 шт
Цибуля шалот-2 шт
Салат айсберг - 5-6 листочків
Бринза - 200 г
Петрушка - ½ пучка
Сік лимона - 2 ст л
Білий бальзамічний оцет - 2 ст л
Оливкова олія - 3 ст л
Сіль, чорний мелений перець за смаком
Спосіб приготування з фото:
Воду довести до кипіння, всипати червону чечевицю , варити 10 хвилин.
З'єднати лимонний сік, бальзамик, оливкову олію.
Готову чечевицю заправити нашим соусом, приправити сіллю і перцем, відставити.
Перець, огірки, цибулю шалот нарізати кубиком.
Бринзу розкришити, петрушку дрібно нарізати.
У великій мисці з'єднати огірки, перець, шалот і чечевицю, акуратно перемішати.
На тарілку викласти листя айсберга, заповнити їх салатом, посипати бринзою і петрушкою.
Як приготувати Салат з чечевиці бринзою та овочами рецепт
СМАЧНОГО!