Перегляд повної версії : Порекомендуйте будласка лікаря ендокринолога.
Доброго дня!!! Намацала на шиї нібито невеличкий вузлик, дуже боюся, що це щось серьйозне. З такою проблемою стикнулася у перше, прошу порекомендувати хорошого лікаря ендокринолога.
Я была на консультации у Епифанцева Андрей В..(как-то), назначил адекватное лечение которое вскоре помогло. Контакт отправлен в личку.
Може у когось була така проблема, розкажіть, бо дуже цікавить.
В моєї сестри виявили цукор в крові 15 одиниць! А їй усього тридцять п'ять
років. Буду вдячна за будь які рекомендації щодо подальших дій. Можливо
якась гомеопатія допоможе?
Роксолана
31.01.2015, 11:34
На жаль, Фанта, ніяка гомеопатія не допоможе. Потрібно звернутись до
хорошого ендокринолога. Ну, і звісно, змінити спосіб харчування. Цукор,
цукерки, картопля, жирне м'ясо -- все під заборону. Купіть глюкометр.
Такий високий рівень цукру можна знизити лише медикаментами. Але можна спробувати і гречкою. Змеліть пів склянки сирої гречки, залийте її нежирним кефіром на ніч. Хай сестра вживає цей напій щоранку. Така гречка не лише нормалізує рівень цукру, а й сприяє зменшенню ваги.
руда соня
01.02.2015, 21:43
А я знаю, що є така рослина -- стевія, її сушене листя використовують замість цукру, і так можна позбутися тієї проблеми, що є у вашої сестри, Фанто. Читала про стевію багато разів, що вона дійсно чудодійна. Ну але тут вже без консультації фітотерапевта не обійтися.
руда соня
01.02.2015, 21:45
А з ендокринологів у Львові знаю тільки доктора Грицюка з Чорнобильської лікарні. Він класний спеціаліст, але дитячий.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Переклад: cheburapin